دکتر مهدی بیاتی افزود: روی حساسیتهای هم انگشت نگذارید چون این کار باعث آسیب رسیدن به ارتباط هر دو میشود. لازم است ما همسر خود را همان گونه که هست بپذیریم. پذیرش همسر باعث ایجاد احساس همدلی و همزبانی میشود. باید باور کنیم که هر فرد چارچوبهای کاملا فردی دارد که نباید وارد آن شویم، اما برخی زوجین ازدواج را با تملک صددرصد طرف مقابل اشتباه میگیرند. تکرار رفتارهای نادرست موجب سردی رابطه زوجین میشود و حس همدلی میان آنان را از بین میبرد.
وی اضافه کرد: فقدان همدلی میان زوجین موجب پناه بردن آنان به شبکههایی مانند وایبر، واتسآپ و لاین میشود تا از این طریق نیازهای عاطفی خود را برآورده کنند. ورود به این شبکهها ممکن است با آسیبهایی همراه باشد، چرا که روز به روز از ارتباط مثبت زوجین با یکدیگر کاسته میشود.
این روانشناس با بیان اینکه هر فرد دارای چهار پنجره از نظر روانی و شخصیتی است، گفت: پنجره اول، بسیار سری است و شامل ارتباط انسانی با خدایش میشود. پنجره دوم، مرحله بسیار محرمانه است که فرد با یکی، دو نفر دیگر همدلی نزدیکی دارد. پنجره سوم، پنجره آشکار است که شامل رفتار فردی میشود و پنجره چهارم، مرحله رفتاری است و براساس آن فرد با دیگران ارتباط کاملا مشخصی برقرار میکند.
بیاتی با بیان اینکه انسان به سمت افرادی که حرفهای او را گوش میدهد و تحقیر و نقدش نمیکند، کشش پیدا میکند و این کار در برقراری ارتباط موثر و نزدیک مهم است افزود: متاسفانه برخی مردان اجازه صحبت به همسرانشان نمیدهند و با تحقیرش، او را به کنج عزلت میرانند. زن به علت برآورده نشدن نیازهای عاطفی و روانی خود ممکن است به فضاهای مجازی گرایش پیدا کند و دچار آسیب شود. (ایسنا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
چه خوب است كه مردان جامعه ی ما سعی در كنار گذاشتن غرور جنسیتی خویش كنند و زنان خود را فدای خودخواهیهای خود نكنند.چرا كه با از دست دادن زن در خانواده همه چیز خانواده از دست میرود.تا كی می شود احساسات یك زن را له كرد و از او انتظار زنده بودن داشت؟؟؟