در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش روابط عمومی مؤسسه فرهنگی هنری و انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی، این مرکز در جدیدترین اثر خود کتاب«مشهد از مقاومت تا پیروزی»تألیف جمعی از نویسندگان را روانه بازار نشر کرد. کتاب حاضر مبارزات علما و مردم مشهد را از تاریخ 1341 با بررسی زمینهها و حوادث منتهی به قیام پانزده خرداد 1342 و شرح نحوهی شکلگیری قیام و ماجرای لایحهی انجمنهای ایالتی و ولایتی تا بهمن 1357 و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی مردم ایران بررسی میکند. این کتاب یکی از کتابهایی است که تاکنون در مرکز اسناد انقلاب اسلامی دربارهی تحولات معاصر انقلاب اسلامی در مشهد منتشر شده که مؤلفان کوشیدهاند با استفاده از اسناد و مصاحبههای متعدد نقش اشخاص، کانونها و انجمنهای مذهبی فعال مشهد را در پیروزی انقلاب اسلامی تبیین کنند.
فصل اول کتاب به شروع مبارزات مردم مشهد میپردازد. در این بخش اعتراض علما و مردم مشهد نسبت به لایحهی انجمنهای ایالتی ـ ولایتی و انقلاب سفید تا تبعید حضرت امام خمینی به خارج از کشور، مبارزات مردم مشهد در این مقطع زمانی سه ساله، به ترتیبِ اتفاقات مهمی که در شهر مشهد رخ داده روایت شده است.
فصل دوم به برههی زمانی سالهای 1343 تا 1356 میپردازد. در این فصل ضمن روایت اتفاقات مهم در مشهد، به تحلیلِ شخصیتهای اثرگذارِ مشهد نیز پرداخته است. سعی شده تحلیل این شخصیتهای اثرگذار را از دید مقام معظم رهبری بررسی کند؛ زیرا ایشان تنها کسی بودهاند که با تمام شخصیتهای مؤثر آن سالهای مشهد، ارتباطی نزدیک و تنگاتنگ داشتهاند و همهی اتفاقات ریز و درشت جریان مبارزات را رصد میکردند.
فصل سوم کتاب نیز روایت جوش و خروشِ انقلابیِ علما و مردم عاشورایی شهر مشهد است که با حضور شکوهمند خود در صحنه، با ایثار و ازخودگذشتگی و فدا کردن جان خود، همراه با تمام مردم مسلمان کشور، کار نظام شاهنشاهی را یکسره کردند.
کتاب «مشهد از مقاومت تا پیروزی» در 528 صفحه با بهای 160000 ریال منتشر شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم