مهندسان این دانشگاه مدل رایانهای را برای پیشبینی آسیبپذیری شبکههای برق شهرهای نزدیک اقیانوس اطلس در مقابل توفانهای آمریکا ارائه دادهاند.
با استفاده از اطلاعات موجود درباره توفانهای گذشته و افزایش متوسط دمای جهانی مشخص شد که کدامیک از شهرهای آمریکا در مقابل قطع برق ناشی از توفانهای آینده آسیبپذیرتر خواهند بود.
گرچه برنامهریزی برای مقابله با شرایط آبوهوایی به دلیل عدماطمینان درباره چگونگی رفتار توفانهای بزرگ در آینده دشوار است، اما محققان تعدادی از تغییرات بالقوه در فعالیت توفانها را بررسی و تعیین کردند که این تغییرات چه میزان بر شبکه برق تأثیر خواهد داشت.
این نتایج به مکان شهرها بستگی دارد و چنانچه تغییرات آبوهوایی، فعالیت توفانها را تشدید کند، تعدادی از شهرهای آمریکا در مقایسه با شهرهای دیگر، این اثرات را بیشتر لمس خواهند کرد.
در صدر فهرست منتشره و از میان شهرهایی که احتمالا در معرض بالای خطر قطع برق خواهند بود، میتوان به نیویورک، فیلادلفیا، جکسونویل، فلوریدا، ویرجینیا، هارتفورد و کانکتیکات اشاره کرد.
شهرهای حاضر در انتهای این فهرست شامل ممفیس، تنسی، دالاس، پیتزبورگ، آتلانتا، بوفالو و نیویورک، به احتمال زیاد با تغییر قابلتوجهی در شبکه برق مواجه نخواهند شد.
«ست گویکاما»، دانشیار دپارتمان مهندسی محیط زیست و جغرافیای دانشگاه جانهاپکینز تأکید کرد، نتایج این تحلیل میتواند به برنامهریزیهای آتی برای مقابله بهتر با تغییرات آبوهوا کمک کند.
با توانایی پیشبینی این خطرات، شانس محافظت از شهرها در مقابل آسیبهای آتی و تقویتکردن شبکههای برق افزایش خواهد یافت.
جزئیات دستاورد جدید در مجله «Climatic Change» قابلمشاهده است.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد