ابراهیم نکو درباره وضعیت مدیریت بحران کشور اظهار داشت: متاسفانه هر چقدر در قالب ستاد و تشکیلات مدیریت بحران اقدام میشود ولی آثار مثبتی را ندارد و در حوادث مشاهده میکنیم کارآمدی این ستادها قابل قبول نیست.
وی افزود: در گذشته حوادثی مانند زلزله بم و سایر حوادث طبیعی را در کشور اتفاق افتاد ولی تجربیات لازم را برای مقابله با این بحرانها کسب نکردیم و در مواقع بحران به خوبی عمل نمیکنیم.
نکو با اشاره به اینکه کشور ما جزو کشورهای حادثهخیز در دنیا است، گفت: در صورتی که در بحرانها موازیکاری و ناهماهنگی مابین دستگاههای مختلف از بین نرود ما در حواث شاهد گسترش بحران هستیم.
نماینده رباط کریم در مجلس شورای اسلامی افزود: تا کنون هیچ تصمیمی قاطعی در رابطه با بافتهای فرسوده در کلانشهرها گرفته نشده که قطعا در صورت زلزله بافتهای فرسوده مشکلساز خواهند شد و تلفات زیادی را در این بخش خواهیم داشت.
وی گفت: دخالت دستگاهها در مواقع بحران نه تنها در بهبود وضعیت کمکی نمیکند بلکه موجب ناکارآمدی مدیریت در بحران نیز میشود.
نکو درباره اعتبارات سازمان مدیریت بحران اظهار داشت: باید در قالب اعتبارات تجدید نظری صورت بگیرد و اعتبارات لازم در اختیار سازمان مدیریت بحران برای برنامهریزی در پیشگیری، مقاومسازی، نوسازی و از بین رفتن بافتهای فرسوده داشته باشیم.
وی افزود: آموزش در مدیریت بحران مغفول مانده است و دولت باید برای پیگشیری و کاهش خسارات حوادث مترقبه اعتبارات ویژهای را برای آموزش مردم در نظر بگیرد.
نماینده مردم رباط کریم در مجلس شورای اسلامی گفت: آموزش و اعتبارات کافی برای مدیریت بحران که در حد زنگ حادثه در مدارس است کفاف آموزش بحران را نمیدهد.(فارس)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه