«سید تقی سهرابی» با بیان این مطلب گفت: علیرغم نیاز سازمان صدا و سیما به بودجهای معادل حداقل 3 هزار میلیارد تومان در سال مالی پیشرو، بودجه این سازمان در مقایسه با سال گذشته تغییر محسوسی نداشته و دولت، رسانه ملی را موظف کرده است از طریق پخش آگهی بازرگانی، 1200 میلیارد تومان درآمدزایی داشته باشد؛ این در حالی است که مردم از پخش همین مقدار آگهی بر اساس درآمد 890 میلیارد تومانی هم ناراضی هستند و رسانه ملی نیز مجبور به آنتن فروشی خواهد شد.
مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی با اشاره به سهم دولت از بودجه 932 میلیارد تومانی سازمان صدا وسیما در لایحه بودجه سال 94 تصریح کرد: رشد حدود 6 درصدی بودجه امسال رسانه ملی به نسبت سال گذشته در حالی است که در بودجه امسال، حقوق کارکنان دولت با 14 درصد رشد پیشبینی شده است.
وی با بیان اینکه برخلاف رویه دولت، امسال هیچ جلسهای برای بررسی بودجه سازمان صداوسیما برگزار نشده است تصریح کرد: در صورت تصویب اعتبار ابلاغی که حتی کفاف حقوق و مزایای کارکنان رسانه ملی را هم نمیدهد، سازمان صدا وسیما قادر نخواهد بود آنگونه که باید به تعهدات خود مبنی بر تولید محتوا و نگهداری شبکههای رادیویی و تلویزیونی محلی، ملی و بینالمللی عمل کند.
سهرابی با اشاره به تکالیف رسانه ملی در قانون برنامه پنجم توسعه کشور و اشراف نمایندگان مجلس بر وضعیت کمی و کیفی فعالیتهای صداو سیما اظهار امیدواری کرد، در مراحل بررسی نهایی لایحه بودجه کل کشور، دولت محترم و مجلس شورای اسلامی اقتضائات رسانه ملی جمهوری اسلامی ایران را بهویژه در دوره جدید مدیریتی در نظر بگیرند. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت