جهانگیر الماسی در گفتوگو با میزان درباره ایفای نقش در «ثارالله» گفت: افتخار میکنیم به اینکه شیعه هستیم و از کودکی بسیار زیاد درباره امام حسین(ع) شنیدهایم. این شخصیتها با زندگی ما عجین هستند و در ایام عزاداری سالار شهیدان شبهای ما در عزاداری امام حسین(ع) میگذرد.
او ادامه داد: وقتی که پیشنهاد کار در «ثارالله» مطرح شد نیز همین عشق و علاقه موجب آن شد که بیمنت وارد کار شوم و همه تلاشم را برای ایفای نقش انجام دهم. هم نگاه شهریار بحرانی، کارگردان اثر و هم نگاه عبدالحمید قدیریان، نویسنده کار نگاهی متعالی بود و همین باعث شد که از تمام پلانهایی که بازی کردم خاطره داشته باشم.
الماسی درباره شایعاتی مبنی بر اینکه او در این فیلم ایفاگر نقش سیدالشهدا(ع) بوده است، بیان کرد: اصلا بحث ایفای نقش نبود بلکه بنا بود این کاراکتر را شبیهخوانی کنم؛ شبیهخوانی که ریشه در تعزیه دارد و با ایفای نقش کاملا متفاوت است. من نقش امام حسین(ع) را شبیهخوانی کردم آن هم در حالی که ایشان همواره بیرون کادر قرار داشتند و بنا بود فقط صدای ایشان در فیلم شنیده شود.
جهانگیر الماسی افزود: همه کارهایی که در طول زندگی هنریام انجام دادم یک سو و این شبیهخوانی سوی دیگر. باورتان نمیشود در 3 ماهی که درگیر فیلمبرداری «ثارالله» بودیم سعی کردم به لحاظ روحی به چنان پالایشی برسم که از گوش و زبان تا چشم و افعالم جز در مدار مریدان امام سوم نگردد.
الماسی درباره حواشی عجیبی که باعث تعطیلی این کار شد هم اظهار کرد: به هر حال برخی سخنان نادرست به مراجع منتقل شد و همین نقلقولهای غلط باعث ایجاد سوء تفاهم و توقف تولید شد.
این بازیگر ادامه داد: هیچ خطایی در فیلمبرداری این اثر رخ نداد که اگر رخ میداد دستکم باید یک سند تصویری یا نقل قول متقن وجود میداشت. آنجا فقط روزی صدها نفر برای بازدید از کار میآمدند و کوچکترین خطای ما میتوانست بزرگنمایی شود.
این بازیگر درباره دلایل تعطیلی «ثارالله» گفت: به هر حال یک دهه قبل شرایط و خط قرمزها با الان تفاوت داشت و مصلحت دیده شد که کار تعطیل شود، اما ای کاش آن کار ساخته میشد و به پایان میرسید تا مشخص شود که چه کسی حسینی است و چه کسی جز آن.
الماسی با اشاره به آثار سینمایی و تلویزیونی که در سالهای اخیر با مضمون قیام عاشورا ساخته شده است، گفت: تلاشهای خوبی صورت گرفته، اما انصافا اغلب آنها کاستی دارد. حرکت امام حسین(ع) حرکتی بزرگ بود و کارهای سینمایی و تلویزیونی ما همچنان خُرد جلوه میکنند. این روزها جای خالی اثری سینمایی با محوریت قیام عاشورا بشدت حس میشود.
این بازیگر خاطرنشان ساخت: محسن علی اکبری تهیه کننده کار و مجتبی فرآورده مدیر تولید «ثارالله» به مانند قدیریان و بحرانی آدمهایی شریف و پاکدامن بودند و برخوردشان در حوزه فرهنگ بینظیر بود. همین برخوردها باعث شد که تمامی بازیگران جز در مسیر تحقق آرمانهای سینما در تصویرگری حقیقت عاشورا حرکت نکنند.
علاوه بر جهانگیر الماسی، محمدعلی کشاورز (معاویه)، جمشید مشایخی(هانیبنعروه)، اکبر عبدی(ولید)، عنایت بخشی(عمر بن سعد)، رویا تیموریان(ام البنین)، شهرام حقیقت دوست(یزید) و جعفر دهقان(حر) از جمله بازیگران اصلی این کار بودند و در نقشهای مکمل نیز بازیگرانی چون مهدی فقیه(غلام امام حسین) حضور داشتند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه