به گزارش واحد مرکزی خبر، در ششمین روز مسابقات جهانی وزنه برداری نوبت به کیانوش رستمی رسید که برای ایران بر روی تخته مسابقات برود.رستمی در حالی کار خود را در مسابقات جهانی قزاقستان آغاز کرد که تمام نگاه ها به او بود تا بالاخره ایران نیز در این رقابتها صاحب مدال شود.او در یک ضرب مدال نقره کسب کرد و در دوضرب مدال طلا را بدست آورد.
در گروه a دسته 85 کیلوگرم 10 وزنه بردار حضور داشتند که رقابت اصلی میان کیانوش رستمی، آپتی آیوکادوف و آرتیم اوکولوف از روسیه، ایوان مارکوف از بلغارستان ، اندری ریباکو از بلاروس بود.
رستمی در پایان با ثبت رکورد 178 کیلوگرم در یک ضرب،213کیلوگرم در دوضرب و مجموع 391 کیلوگرم مدال طلا جهان را برگردن اویخت.
رستمی اولین حرکت خود را با وزنه 173 کیلوگرم آغاز کرد که کار چندان دشواری برای مهار این وزنه نداشت. در حالی که رقابت نزدیکی میان او و وزنه برداران روس، بلغار و بلاروس وجود داشت ، رستمی در دومین حرکت پشت وزنه 176 کیلوگرم قرار گرفت که در مهار این وزنه نیز موفق عمل کرد.
در سومین حرکت مربیان برای او 178کیلوگرم را درخواست کردند و رستمی همانند دوحرکت قبلی خود توانست وزنه را بالای سر ببرد و در جایگاه دوم قرار بگیرد او همچنین رکورد یکضرب دسته 85 کیلوگرم ایران را به میزان دو کیلوگرم ارتقا داد. رکورد قبلی این حرکت با 176 کیلوگرم در اختیار سهراب مرادی بود که سه سال پیش در جام باشگاه های آسیا در ازبکستان به ثبت رسیده بود.
پس از موفقیت رستمی در مهار وزنه 178 کیلوگرم مارکوف بلغار و ریباکو بلاروس یک کیلوگرم وزنههای درخواستی خود( 178 کیلوگرم) را افزایش دادند که ریباکو موفق عمل نکرد اما مارکوف موفق شد با 179کیلوگرم طلا یک ضرب را بدست آورد. ریباکو نیز با 175کیلوگرم مدال برنز را کسب کرد. او در اولین حرکت وزنه 211 کیلوگرن را انداخت. در دومین پشت وزنه212 کیلوگرم قرار گرفت که در مهار آن موفق نبود در حالی که نگرانی بابت اوت شدن او وجود توانست در سومین حرکت 213 کیلوگرم را بالای سر ببرد و به مدال طلا رسید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت