به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری،حجتالاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی با اشاره به نقش مهم و ضروری کارآفرینان و سرمایهگذاران در توسعه کشور، افزود: دنیای اقتصاد، دنیای بخش خصوصی است و در شرایط ایران هر چه دولت را کوچکتر و چابکتر کنیم و کار را به مردم واگذار کنیم و دولت بتواند با بروکراسی خود مبارزه کند، تردید نکنید زندگی مردم بهتر خواهد شد و کارها دقیقتر و ارزانتر انجام میگیرد.
وی افزود: اقتصاد در ایران هم دولتی و هم انحصاری است و این در حالی است که اگر رقابت نباشد، حرکت ایجاد نمیشود، زندگی ما در دنیا مسابقه است، باید بتوانیم با برنامهریزیهای خود با جهان رقابت کنیم و رقابت بدون صادرات معنا ندارد.
روحانی گفت: کار باید توسط کارآفرین، بخش خصوصی و تعاونی سامان یابد و دولت باید تمهیدات لازم را برای این کار آماده کند. مشکل ما این است که به چاه نفت وصل هستیم و این در حالی است که اگر جلوی خامفروشی در کشور گرفته شود، شرایط ما کاملاً متحول خواهد شد.
رییس جمهوری در ادامه با تاکید بر اینکه سیاستهای مهار تورم تا رسیدن به مهار تک رقمی ادامه مییابد، گفت: تازهترین گزارشهای سیاسی نشان می دهد که ما از دوران رکود گذشته ایم و تولید در حال توسعه است و رشد حاصل شده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش به وضعیت خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: اگر بگوییم ایران جسم و خراسان رضوی و مشهد جان است سخن گزافی نگفتهایم که روح، نشاط و معنویت ایران از این سرزمین است.
رییس جمهوری به موضوع بافت فرسوده اطراف حرم امام رضا(ع) و حاشیه نشینی در مشهد پرداخت و گفت: اگر درست برنامهریزی کنیم و حل این معضلات را با حمایت دولت به بخش خصوصی واگذار کنیم در دوره زمانی نه چندان طولانی این وضعیت تغییر خواهد کرد.
روحانی با اشاره به اعلام آمادگی ۳۱۷ سرمایه گذار برای سرمایهگذاری در مشهد مقدس اظهار داشت: باید تلاشها را روی جذب سرمایهگذاران متمرکز شود، با توجه به سیاستهای دولت تدبیر و امید چهره ایران در عرصه جهانی کاملاً تغییر کرده است و ما در بحث هستهای بسیار جدی هستیم و امیدواریم در زمان کوتاهی که پیش روست این موضوع حل و فصل شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت