به گزارش مهر، محمدمهدی گویا افزود: تاکنون کشورهای گینه، لیبریا و سیرالئون عمدهترین کشورهای گرفتار به این بیماری هستند و ظرف چند روز گذشته در پایتخت نیجریه هم مواردی از ابتلا به این بیماری گزارش شده است.
وی عنوان کرد: تاکنون درمان شناخته شدهای برای بیماری ابولا پیدا نشده است، واکسنی هم برای پیشگیری از آن وجود ندارد. مبتلایان به این بیماری 60 تا 90 درصد جان خود را از دست میدهند و تاکنون نیز بیش از 1700 نفر در دنیا به این بیماری مبتلا شدهاند و 960 نفر جان خود را از دست دادهاند.
گویا، راههای انتقال این بیماری را از طریق تماس با ترشحات بدنی مثل خون، مایعات بدنی و تماس با امعا و احشای حیوان آلوده، ذکر کرد و یادآور شد: این بیماری از طریق خون و ترشحات بدنی فرد بیمار به اطرافیانش و بخصوص به مراقبان این بیماران منتقل میشود. همچنین مردم در صورت سفر ضروری، از تماس با حیوانات بخصوص شامپانزه، میمون، خوک و خفاش پرهیز کنند.
وی تاکید کرد: مسافرانی که به این کشورها سفر کردند در صورت بازگشت به کشور چنانچه تا 30 روز بعد از بازگشت دچار تب، اسهال، استفراغ و خونریزی در بدنشان شوند، حتما با ذکر اینکه به کشورهای گینه، لیبریا، سیرالئون و پایتخت نیجریه سفر داشتند، به مسئولان بهداشتی کشور اطلاع دهند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد