در پی این شکایت، تحقیقات برای یافتن وکیل قلابی آغاز شد و در ادامه کارآگاهان با پروندههای مشابهی مواجه شدند که مرد میانسال تحت عنوان وکیل و کارچاقکن مبالغ میلیونی از آنها کلاهبرداری کرده بود.
یکی دیگر از شاکیان این مرد به ماموران گفت: «برای پیگیری پروندهای به یک مجتمع قضایی رفته بودم که با این مرد آشنا شدم و مشکلم را برایش توضیح دادم. او با اصطلاحات حقوقی خیلی خوب آشنا بود و به نظر میرسید وکیلی خبره است. پس از کمی گفتوگو، او موافقت کرد در قبال دریافت پول مشکلم را حل کند.
کارآگاهان در نخستین اقدام به چهرهنگاری از متهم فراری پرداختند و با بررسی آلبوم تصاویر مجرمان سابقهدار، متوجه شدند یکی از این افراد به وکیل قلابی شباهت دارد. مالباختگان نیز با دیدن عکس این فرد، او را شناختند. به این ترتیب هویت مرد فراری شناسایی و معلوم شد وکیل قلابی کسی نیست جز متهم سابقهداری که 17 سال به اتهام کلاهبرداری و جرائم دیگر در زندان به سر برده است. سرانجام با ادامه بررسیها، مرد میانسال دستگیر شد. رئیس پلیس آگاهی استان گیلان میگوید: «متهم تسلط کامل به قوانین مدنی و کیفری دارد. او وکیل نیست، اما به دلیل اشراف داشتن به مسائل قانونی خود را وکیل معرفی و سوژههای خود را مقابل مجتمعهای قضایی و ادارات بازرگانی شناسایی میکرد و با این ترفند که افراد صاحبنفوذ زیادی را میشناسد، از مالباختگان مبالغ میلیونی دریافت میکرد. این مرد کلاهبردار هیچ دفتر وکالتی نداشت.»
سرهنگ فلاح کریمی ادامه میدهد: «از افرادی که مشکلات قانونی دارند، خواسته میشود به هر فردی که خود را وکیل معرفی میکند، اعتماد نکنند و برای پیگیری امور حقوقی خود حتما قرار داد تنظیم و از کانون وکلا استعلام کنند تا هویت فرد وکیل تائید شود. همچنین اگر از آنها کلاهبرداری شد موضوع را بسرعت با پلیس در میان بگذارند.» (ضمیمه تپش)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه