به گزارش جام جم آنلاین،رئیس اداره حقوقی، املاک و امور نمایندگان کمیته امداد امامخمینی (ره) خراسانجنوبی گفت: علاوه بر تکالیف حقوقی سازمانی، این حوزه در راستای خدمات رسانی حقوقی به مددجویان تحت حمایت نیز فعالیت دارد که این خدمات هم در قالب آموزشهای حقوقی به مددجویان ارائه میشود (به ویژه برای گروههای خاص مانند زنان سرپرست خانوار و خانوادههای زندانیان) و هم ارائه خدمات حقوقی به مددجویانی که دچار مشکلات حقوقی میشوند.
به گفته دیانی همه مددجویان تحت حمایت میتوانند از معافیتهای مربوطه و همچنین سایر خدمات حقوقی نظیر مشاوره حقوقی و نیز بهره مندی از وکیل در روند رسیدگی به پرونده خود استفاده کنند.
وی گفت: در همه ادارات این نهاد میز خدمت حقوقی با استفاده از ظرفیت وکلای نیکوکار فعال شده و ۳۵ وکیل برای مشارکت در این خصوص اعلام آمادگی کرده و به مددجویان خدمات مشاوره حقوقی ارائه می کنند.
رئیس اداره حقوقی، املاک و امور نمایندگان کمیته امداد امامخمینی (ره) خراسانجنوبی افزود: مددجویان در فرایند دادرسی هم در صورت نیاز از وکلای نیکوکار یا معاضدتی بهرهمند میشوند.
وی گفت: علاوه بر این تفاهمنامههایی نیز از سوی دفتر مرکزی امداد با مجموعههای مختلف از جمله دفاتر خدمات الکترونیک قضایی منعقد شده که بر اساس آن مددجویان از تخفیفات مربوطه بهرهمند می شوند.
به گفته دیانی مددجویانی که دچار مشکلات حقوقی میشوند با مراجعه به مراکز کمیته امداد امام خمینی(ره) و مددکاران مربوطه درخواست خدمات حقوقی را ارائه می کنند.
وی گفت: همچنین در سامانه سها نیز ثبت درخواستهای حقوقی برای مددجویان پیش بینی شده است.
دیانی افزود: بعد از ثبت درخواست مددجویان، درخواست به وکلای نیکوکار ارجاع و وکلا درخواست را بررسی کرده و مشاوره مورد نیاز ثبت میشود و درصورت نیاز، مددجویان در در روند رسیدگی به پرونده از ظرفیت وکلای نیکوکار یا معاضدتی بهره مند می شوند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد