سایت فردا از قول آسوشیتد پرس نوشت:نقش شگفتآور و عملی ژنرال ایرانی، قاسم سلیمانی، وسعت تکیه دولت عراق به متحدش، یعنی تهران را نشان میدهد. این موضوع یک تضاد آشکار با روش و رویکرد محتاطانه آمریکا که رقیب ایران در بدست آوردن نفوذ در عراق است را نشان میدهد. مبارزین شیعه ایرانیان را که در بحبوحه جنگ در کنار آنها به عراق آمده و دو نفر آنها شهید شدهاند، الگوی خود قرار دادهاند. این در حالی است که مسئولین دولتی عراق خشم خود را از کمک نکردن آمریکا بروز میدهند.
سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروهای ویژه سپاه قدس، مداوماً از مناطق مختلف جنگی عراق مخصوصاً سامرا، شهری در شمال بغداد که در محاصره نیروهای داعش است، بازدید میکند. این شهر برای دولت و شیعیان بسیار پر اهمیت است. اهمیت این شهر به دلیل حضور حرمین عسکریین (ع) و حمله سابق تروریستها و برنامهریزی برای حمله دوباره آنها به این حرم شریف است.
به گزارش آسوشیتد پرس، به گفته دو تن از فرماندهان شبه نظامیان شیعه عراق که نمی خواستند نامشان فاش شود، سردار قاسم سلیمانی در بازدیدهای مکررش از سامرا در حرمین عسکریین مستقر میشود و حتی در زیر زمین حرم میخوابد و از آنجا دفاع شهر را هماهنگ و کنترل میکند. آنها وی را در حرم دیده بودند و یکی دیگر از فرماندهان تأکید کرد که سلیمانی در جمع نظامیان در نماز جماعت حرم شرکت میکند.
مشاوران نظامی سپاه پاسداران، همراه قاسم سلیمانی، شبه نظامیان عراقی را در شناسایی موقعیت تروریستهای داعش برای هدف قرار دادن آنها هدایت کردهاند و آنها را مدیریت استراتژیک کردهاند تا حائل بزرگی اطراف شهر ایجاد شود، تا خمپارههای تروریستها به حرم نرسد. یکی از فرماندهان شبه نظامیان گفت ما بدون ایرانیان سامرا را از دست میدادیم.
به گفته آسوشیتد پرس، آمریکا نیروی 210 نفره در عراق دارد که مأموریت اصلیشان برآورد وضعیت آمادگی ارتش عراق برای مبارزه با داعش و تروریستهای دیگر عراقی است. گروهی که در ماه گذشته توانسته است بخشهایی از مناطق سنینشین عراق را اشغال کند. پنتاگون اعلام کرد که برآورد این گروه را این هفته دریافت کرده است ولی برای نظر دادن در مورد چگونگی کمک آمریکا به عراق در این جنگ، احتیاج به زمان و بررسی دارد.
نیروهای سپاه قدس به فرماندهی قاسم سلیمانی، که بازوی خارجی سپاه پاسداران ایران است، سالها است در آموزش و تأمین مالی شبه نظامیان عراق فعال است. آنها همچنین در کنار حزبالله لبنان فعالیت کردهاند و گفته میشود که به رئیس جمهور سوریه، بشار اسد، در جنگ داخلی این کشور کمک کردهاند.
یکی دیگر از مسئولین دولت عراق که نمیخواست نامش فاش شود گفت که سلیمانی میخواهد از بغداد و سامرا حفاظت کند، همانطور که دمشق را برای اسد ایمن و حفظ کرد. او دائماً در بین ایران و عراق در تردد است و زمانی که به عراق میآید به همه جا میرود.
در کنار گروه مشاوران، پهبادهای ایرانی تقریباً هر روز پروازهای شناسایی انجام میدهند و سلاحهای ایرانی در مقادیر فراوان به عراق میآیند و بیشتر آنها به دست شبه نظامیان شیعی میرسند.
یکی از فرماندهان شبه نظامیان در سامرا در مورد ایرانیان گفت: آنها خیلی شجاعتر از فرماندهان ارتش عراق هستند. سلیمانی بهترین فرمانده جنگی جهان است.
نفوذ داعشی ها در زندان اندونزی
انتشار عکس ابوبکر بشیر یکی از رهبران زندانی گروه های افراطی اندونزی در کنار حامیانش در حالی که پرچم گروه تکفیری و تروریستی داعش را کنار خود دارند، واکنش مقامات جاکارتا را بدنبال داشت.
ایرنا گزارش داد: انتشار این عکس نشان می دهد حمایت از گروه تروریستی داعش و نفوذ این گروه تکفیری در اندونزی در حال افزایش است.
این نفوذ باعث واکنش روز شنبه مقامات شورای اجرایی نهضت العلماء و سازمان محمدیه دو سازمان بزرگ اسلامی اندونزی شد.
ابوبکر بشیر 75 ساله سه سال پیش به اتهام کمک به برپایی یک اردوگاه تعلیم گروه های تروریستی در اندونزی برای حمله به اهداف دولتی به 15 سال زندان محکوم شد.
وی در حال حاضر در زندان جزیره نوساکامبانگان در استان جاوای غربی تحت تدابیر امنیتی شدیدی دوره 15 ساله زندان خود را طی می کند، اما اجازه دیدار و ملاقات دارد.
وزیر قانون اندونزی در واکنش به انتشار این عکس اعلام کرد که تحقیقات برای عاملان گرفتن و انتشار این عکس به زودی آغاز می شود.
اندونزی پیش از این اعلام کرده بود ممکن است حق شهروندی افرادی که به گروه تروریستی داعش بپیوندند و در عراق و سوریه جنگ کنند، لغو شود.
بشیر موسس شبکه جماعت اسلامی اندونزی است که اعضایی در مالزی و سنگاپور داشته و در دهه 1990 اعضای این شبکه برای آموزش به عراق اعزام می شدند.
در عکسی که از ابوبکر بشیر انتشار یافته است وی به همراه 13 مرد ملبس به لباس عربی سفید رنگ در حالی که اکثر آن ها چهره خود را پوشانده و پرچم گروه تروریستی داعش را در کنار خود دارند، دیده می شود.
رییس گروه جماعت انصار توحید که از گروه های افراطی اندونزیایی است روز گذشته ضمن تایید عکس ابوبکر بشیر اعلام کرد که حمایت وی از گروه تروریستی داعش بر اساس اطلاعات نادرستی بوده که هواداران وی از وضعیت خاورمیانه در اختیار وی قرار داده اند.
ابوبکر بشیر رهبر تروریست های جنوب شرق آسیا در پیامی از هواداران خود خواسته بود به گروه تروریستی و تکفیری داعش برای سرکوب مخالفان و به ادعای خود تشکیل خلافت اسلامی کمک کنند.
محمد اشوان رییس جماعت انصار توحید اندونزی روز گذشته در گفت وگو با روزنامه استریت تایمز سنگاپور اعلام کرد که تشکیل خلافت اسلامی نیازمند سه شرط است که هیچ یک از آنها در داعش وجود ندارد.
اشوان گفت که خلیفه اسلامی باید از اولاد پیامبر (ص) باشد، توسط روحانیون برجسته جهادی از جمله کسانی که به القاعده وابسته هستند انتخاب شود و منطقه ای برای حاکمیت خود داشته باشد.
محمد اشوان از این رو ادعای ابوبکر البغدادی را سئوال برانگیر و غیرمعتبر می داند.
گزارش های مختلف نشان می دهد دستکم 30 اندونزیایی به گروه تروریستی داعش ملحق شده اند.
جدیدترین پاسخ علی مطهری به حمید روحانی
مطهری برای چندمین بار از اعتقادش در مورد حوادث پس از انتخابات 88 دفاع کرده و یادآور شده است که اگر حمید روحانی و دوستانش علت اینکه چرا مردم به حسن روحانی رای دادهاند را میدانستند چنین تحلیلی از حوادث سال 88 ارائه نمیدادند.
نامهنگاریهای علی مطهری و سیدحمید روحانی ادامه دارد. این بار نوبت مطهری است که پاسخ روحانی را بدهد. این بار مطهری تنها به سه مطلب مقاله مفصل دو روز پیش روحانی جواب داده است. این بار مطهری تاکید کرده است که حمید روحانی تا پیش از انتصاب مشایی به عنوان معاون اول یعنی تا زمان آغاز به کار دولت دهم هیچ انتقادی به سیاستهای احمدینژاد نداشته است.
عصر ایران از قول روزنامه «اعتماد» در ادامه نوشت: وی در این نامه تاکید کرده است که حمید روحانی تا پیش از اعلام نارضایتی مقام معظم رهبری هیچ گونه انتقادی به قانونشکنیها و تخلفات مالی و حتی انحرافات فرهنگی دولت سابق نداشته است.
درمتن جدیدترین پاسخ علی مطهری نماینده تهران آمده:«جناب آقای سیدحمید روحانی که شروعکننده مباحثه و بلکه مجادله میان خودشان و بنده بودهاند بار دیگر به مقاله من پاسخ مفصل دادهاند که از میان مطالب متعدد ایشان فقط سه مطلب است که ارزش پاسخگویی دارد:1. ادعا کردهاند که در دوره دولتهای نهم و دهم انتقادهایی به آقایان احمدینژاد و مشایی داشتهاند و شواهدی نیز ذکر کردهاند. اما اکثر قریب به اتفاق انتقادهای ایشان بعد از آن است که رهبر انقلاب با انتصاب آقای مشایی به معاونت اولی رئیسجمهور مخالفت کردند و یا بعد از خانهنشینی 11 روزه آقای احمدینژاد در اعتراض به نظر مقام رهبری مبنی بر ابقای آقای مصلحی در وزارت اطلاعات است. در واقع قانونشکنیها و تخلفات مالی و انحرافات فرهنگی دولت سابق از نظر امثال حمیدخان روحانی تا قبل از اعلام نارضایتیهای رهبر انقلاب اشکالی نداشت، فقط چون آقای احمدینژاد در مقابل رهبری ایستاد مرتکب خطا شده است. بنابراین انتقادهای مذکور در آن مقاطع زمانی ارزش چندانی ندارد. شبیه جهاد بعد از فتح است که ارزش جهاد قبل از فتح را ندارد. این، ایرادی است که به اکثر اصولگراها وارد است و ناشی از برداشت نادرست آنها از اصل ولایت فقیه است.
2. درباره فتنه سال 88 تحلیل مستوفایی کردهاند که یک طراحی چندینساله و چنین و چنان بوده است، مطالبی که از بس در این چند سال به گوش مردم خوانده شده چندشآور شده است. سوال این است که اگر مردم ما حرفهای حمیدخان روحانی و دوستانشان را پذیرفته بودند چرا در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 به جناب آقای حسن روحانی رای دادند که همه میدانند تحلیل ایشان از فتنه سال 88 چیز دیگری است و بخشی از حامیان وی به قول امثال حمیدخان از سران فتنه و یا ساکتان فتنه بودند.
3. مطلب آخر اینکه آقای سیدحمید روحانی به دلیل کینهای که از اینجانب به خاطر دفاع از مظلومان و تاکید بر رعایت حقوق ملت براساس فصل سوم قانون اساسی و خلاصه به دلیل بغضی که از این بنده به خاطر بیان حقایق دارد، برخلاف نظر صریح امام خمینی و رهبر انقلاب، به تحقیر استاد شهید آیتالله مطهری پرداخته و بدیهیات درباره ایشان را انکار کرده و بار دیگر ثابت نموده است که شناخت درستی از شهید مطهری ندارد، گرچه تحقیر امثال ایشان به معنی تعظیم است.
بقیه مطالب حمیدخان روحانی چنانکه در صدر مقاله گفتم ارزش پاسخگویی ندارد.»
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم