مهندس مصطفی آذرکیش در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه 440 هزار دانشآموز در پایه دوم و سوم در شاخه کار و دانش تحصیل میکنند، اظهار کرد: امسال نیز متناسب با آنچه اسناد فرادستی و تکالیف قانونی مشخص کرده، دستوراتی در جهت توسعه مراکز کار و دانش به استانها ابلاغ شده است.
وی به انعطاف شاخه کار و دانش در زمان، مکان، محتوای اجرا و پوشش صد در صدی ایجاد شده در تمام نقاط کشور اشاره و عنوان کرد: امر توسعه متناسب با سیاست وزارت آموزش و پرورش، شرایط استانها و نیاز ملی و منطقهای ما در سال جدید صورت میپذیرد.
مدیرکل دفتر کار و دانش وزارت آموزش و پرورش افزود: یکی از سیاستها برونسپاری و استفاده از ظرفیت خارج از آموزش و پرورش متناسب با نیاز بازار کار و در جهت ارتقای بهرهوری است. بر این اساس سعی میکنیم مشارکتهایی را در تجهیز و آموزش جلب کنیم.
آذرکیش با اشاره به اینکه در شاخه کار و دانش شرایط آموزش ما تعاملی و تقاضامحور است، اظهار کرد: تفاهمنامههای خوبی با وزارتخانهها و نهادهای ذیربط در بخش صنعت، کشاورزی و خدمات در حال تدوین یا انعقاد است.
به گفته وی، در مجموع بیش از 260 رشته در زمینه صنعت، کشاورزی و خدمات وجود دارد.
مدیرکل دفتر کارودانش وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه آیا رشتههای جدیدی در شاخه کار و دانش در سال تحصیلی جدید دایر خواهد شد، توضیح داد: آموزشهای کار و دانش بهروز هستند و متناسب با نیازهای ملی و منطقهای طراحی شدهاند و همیشه این امکان وجود دارد که به علت انعطاف موجود، رشتههایی اضافه یا کم شوند به عنوان مثال در گذشته آموزش تعمیر تلویزیونهای سیاه و سفید را داشتیم، بعد تلویزیونهای رنگی وارد بازار شد و حالا آموزش تعمیر موبایل را داریم.
آذرکیش با بیان اینکه آموزش کار و دانش بیشتر بر استانداردسازی آموزشهای غیر رسمی تاکید دارد، تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش متولی آموزش رسمی و سازمان فنی و حرفهای متولی آموزش غیررسمی مهارتهای فنی در کشور است و بر این اساس هماکنون تفاهمنامهای در جهت تحقق این امر با سازمان فنیو حرفهای کشور امضا شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد