اسحاق جهانگیری با اشاره به سیاست گذاری های دولت در جهت کاهش تورم و نتایج مثبت این سیاستگذاری ها گفت: موضوعی که پس از تورم در دستور کار دولت قرار گرفته، یافتن راهکارهای عملیاتی برای خروج از شرایط رکود است.
وی با بیان اینکه امروز در اکثر جلسات اقتصادی و نشست هایی که با صنعتگران و تولیدکنندگان برگزار می شود، دغدغه اصلی، موانع پیش روی تولید و کسب و کار است، افزود: باید راهکارهایی اثرگذار برای رفع این مشکلات پیدا کنیم چرا که برنامه ریزی برای خروج از رکود به معنای رونق بخشیدن به تولید و ایجاد فرصت های شغلی است.
جهانگیری خاطرنشان کرد: دولت در نظر دارد در گام نخست مشکلات واحدهای تولیدی را که فعالیت آنها با مشکل مواجه شده برطرف و پس از آن برای ایجاد واحدهای تولیدی جدید برنامه ریزی کند.
معاون اول رئیس جمهور از دستگاه های اقتصادی خواست، ضمن بازبینی و بررسی مجدد پیش نویس برنامه حمایت از تولید، جلساتی فشرده و منسجم برگزار نمایند و حداکثر تا پایان تیرماه برنامه ای منسجم، دقیق و عملیاتی برای رونق بخشیدن به تولید و خروج از شرایط رکود ارائه دهند.
در این جلسه که وزرای صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نفت، نیرو، معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور، رئیس کل بانک مرکزی، دبیر هیات دولت، رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی و مشاور اقتصادی رئیس جمهور نیز حضور داشتند گزارشی از پیش نویس برنامه حمایت از تولید که در جلسات مختلف توسط دستگاههای اجرایی مرتبط تدوین شده بود ارایه شد.
در این نشست پس از بحث و تبادل نظر در خصوص بخش های مختلف این پیش نویس، مقرر شد در جلسات مشترک دستگاه های اقتصادی، این برنامه بازبینی و در پایان تیرماه به شکل یک برنامه منسجم و عملیاتی ارائه شود.( واحد مرکزی خبر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت