به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت ، آستروسیتوما و اولیگودندروگلایوما ، سرطان های مغز هستند که با نام کلی گلایوما ، شناخته می شوند زیرا منشا آنها ، سلول های گلیال مغز هستند که از سلول های حمایت کننده سیستم عصبی مرکزی مغز محسوب می شوند.
تاثیر گذاری روش هایی همچون شیمی درمانی و پرتو درمانی در این سرطان ها ، بسیار محدود بوده است.
اکنون دکتر میشل پلاتن و همکارانش در مرز تحقیقات بیمارستان هایدلبرگ آلمان اعلام کردند با استفاده از کنترل ژن مرتبط با این سرطان ها ، موفق شده اند آن را در مراحل اولیه کنترل کنند.
محققان در این بررسی موفق شده اند از تبدیل سریع سلول های گلیال به سلول های سرطانی ، جلوگیری کنند.
هنگامی که سلولها توانایی تقسیم و رشد عادی خود را از دست می دهند این موضوع منجر به تسخیر، تخریب و فاسد شدن بافتهای سالم می شود و در نهایت ، سرطان ایجاد خواهد شد.
از اجتماع این سلولهای سرطانی و تخریب سلولهای بافتهای سالم توده ای به نام تومور ایجاد میشود.
اگر تومور به لایهای محدود ختم شود و به سایر بافتها و ارگانها سرایت نکند تومور خوش خیم (غیرسرطانی) است و اگر تومور گسترده شده یا به طور بالقوه قابلیت پخش شدن و احاطه کردن سایر بافتها و ارگانها را داشته باشد بدخیم یا سرطانی نامیده میشود.
برخی از شکل های سرطان متاستاز (Metastasize) میکنند به این معنی که خصوصیت تهاجمی پیدا کرده و به سایر بافتهای بدن، عمدتا از طریق خون و لنف، سرایت میکنند و تومورهای جدیدی را ایجاد میکنند.
بیش از یکصد نوع سرطان شناسایی شده است و این سرطان ها در هر قسمتی از بدن می تواند تظاهر پیدا کنند.
مرگ ناشی از سرطان در سال دو هزار و پنج ، هفت میلیون و ششصد هزار نفر بوده است که سیزده درصد از کل پنجاه و هشت میلیون مرگ در سراسر جهان را به خود اختصاص می دهد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد