وی با بیان اینکه فقیر به معنای گدا نیست، افزود: فقیر به کسی گفته میشود که ستون فقراتش شکسته باشد و ملتی هم که دستش خالی باشد ویلچری خواهد شد و دیگر قادر به ایستادگی نیست.
این مفسر قرآن کریم ادامه داد: ملتی که ویلچری باشد نمیتواند شعار نه شرقی و نه غربی سر دهد و در حقیقت اصول خود را زیر سئوال میبرد و ملتی که جیبش خالی شد اهل تملق و چاپلوسی خواهد شد.
وی گفت: اقتصاد مقاومتی که رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید دارند به معنای پر بودن جیب ملت و دوری از تملق و چاپلوسی از قدرتها است.
آیت الله جوادی آملی، اضافه کرد: ملتی که دستش خالی شد اهل بساز میشود نه اهل سوز و ما باید توجه داشته باشیم که تنها نمیتوانیم با شعار دادن استقلال کشور را حفظ کنیم.
وی همچنین با اشاره به وقوع سرقتهای مختلف در شهرهای کشور این مسئله را ناشی از جهل و بازگشت به دوران جهالت دانست و افزود: ما کشوری هستیم که یک درصد جمعیت جهان را و نیز ده درصد منابع طبیعی دنیا را در اختیار داریم.
مرجع تقلید شیعیان، گفت: بانکها در راستای استفاده مردم از منابع طبیعی وظیفه دارند آنان را راهنمایی و کمک کنند تا بتوانیم در عرصههای مختلف شاهد شکوفایی باشیم.
وی تأکید کرد: کسانی که در نظام اسلامی مسئولیت بر عهده دارند اما نمیتوانند از عهده بار مسئولیت خود برآیند باید پاسخگو باشند.
آیت الله جوادی آملی، بیان داشت: امروز متاسفانه ربا به جای قرض الحسنه وارد سیستم بانکی شده است و کسی به دیگری رحمی نمیکند.
استاد برجسته حوزه با تأکید بر اینکه نباید در جامعه عطوفت و عاطفه فراموش شود، افزود: جامعه باید با گذشت و عطوفت اداره شود.
آیت الله جوادی آملی، در پایان توصیه کرد: بانکها باید منابع و امکانات خود را در اختیار مردم قرار دهند تا آنان آن را در مسیر تولید و رونق به کار بگیرند.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت
ما كه اینها را الان دونستیم و كارمند بانك هستیم چه كنیم ، استعفا دهیم ؟؟؟؟
بانك باید وامی را كه داده مجدد بگیره تا به فرد دیگه ای كه احتیاج داره بده.حالا با جریمه دیركرد وامها پس داده نمیشه چه برسه كه جریمه حذف شه
باید مدتی در بانك كار كرد تا فهمید اوضاع از چه قرار است
نه در جامعه ما كه تورم بالای 35 درصد است.
مشكل از اساس است.
این همه درخواست سفته بازی و سود طلبی بی زحمت از سوی افراد جامعه چه میشود؟ باید همه مسائل كنار هم بررسی و درمورد آن نصمیم قابل اجرا گرفته شود .
من كارمند بانك هستم ؛ حضرتعالی میفرمائید چكار كنم ؟
لطفا كمی واقع بین باشیم حرام حرام است و نیاز به طول و تفسیر ندارد . حرام می خوریم و حرام را توجیه می كنیم و در حرام غوطه وریم ما كارمندان بانك ، برای حل این كار نباید عصبانی شد بلكه باید راهكار داد.پیدا كنید پرتغال فروش را؟