در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
فرزاد فرزین در تشریح جزییات سفر خود به کشور روسیه که به منظور شرکت در جام جهانی فوتبال هنرمندان صورت گرفته بود گفت: این برنامه موسیقایی فوتبالی یک فستیوال خیرخواهانه در کشور روسیه است که هر ساله در قالب یک برنامه خیریه برای کودکان سرطانی این کشور با حضور هنرمندانی از سراسر دنیا برگزار می شود که امسال با توجه به فضای مثبتی که این رویداد دارد تیم فوتبال هنرمندان ایران و من به نمایندگی از جامعه هنری و موسیقی پاپ کشور در این فستیوال حضور پیدا کردیم.
این خواننده موسیقی پاپ گفت: در این فستیوال که دارای ترکیبی موسیقایی فوتبالی بود، گروههای مختلف هنری از کشورهای دنیا در چند بخش مختلف هنری و ورزشی که فوتبال نیز جزو این فضای فرهنگی است برنامه های آیینی، نمایشی و موسیقایی خود را در قالب یک مسابقه انجام دادند که من به همراه گروهی از نوازندگان توانستیم عنوان رتبه اول بهترین قطعه را با قطعه « با تو» به دست آوریم.
او گفت: به دلیل برنامه ریزی هایی که انجام شده بود متاسفانه اطلاعات کاملی از این رویداد هنری عام المنفعه به مخاطبان ارائه نشد، بنابراین بسیاری از مخاطبان ایرانی تصور می کردند که این رویداد یک فستیوال کاملا فوتبالی است که موسیقی و دیگر هنرها در بخش حاشیه ای آن قرار دارند. در حالی که اگر با جزییات بیشتری از این رویداد اطلاعاتی به دست آوریم متوجه می شویم بخش های هنری نیز از اهمیت بسیار فراوانی برخوردار هستند.
این خواننده موسیقی پاپ در بخش دیگری از صحبتهای خود به حاشیه های عنوان شده در اجرای زنده اش در فستیوال موسیقایی فوتبالی هنرمندان در کشور روسیه اشاره کرد و گفت: من در این صحنه فقط و فقط برای اجرای زنده رفته بودم و اصلا متوجه این نبودم که پرچم رژیم صهیونیستی در کنار پرچم کشورمان قرار گرفته است. حتی زمانی هم که متوجه این ماجرا شدم، از مسئولان گروه اعزامی ایران جویای ماجرا شدم که پاسخی که این دوستان طبق پیگیری های انجام گرفته ارائه دادند این بود که ترتیب چینش پرچم ها را به ترتیب حروف الفبا بوده است. البته به محض اینکه متوجه این ماجرا شدیم به مسئولان تاکید کردیم که این چینش در اجراهای دیگر هرگز نباید اتفاق بیفتد.
فرزین توضیح داد: فستیوال ورزشی موسیقایی که ما در آن شرکت داشتیم یک فستیوال بین المللی مانند رویدادهای دیگر خارجی چون المپیک، مسابقات جهانی کشتی و سایر رویدادهای بینالمللی بود که ممکن است در آن رویداد ورزشکاران و یا هنرمندانی از رژیم صهیونیستی نیز حضور داشته باشند و این اقدام واجب و غیر قابل انکار همه ماست که بر اساس ایدئولوژی نظام کشورم وقتی با افرادی از رژیم صهیونستی روبه رو می شویم، هیچ گونه مراوده و رقابتی با آنها به صورت رو در رو نداشته باشیم. من هم از این قاعده مستثنی نبودم و حتی در زمانی که برای شرکت در مراسم اختتامیه عنوان کردند باید قطعه ای مشترک با حضور همه هنرمندان شرکت کننده در صحنه اجرا کنم، با این موضوع مخالفت کردم و در اجرا حضور پیدا نکردم.
او گفت: برای اجرا در این فستیوال با مجوز رسمی دفتر موسیقی وزارت ارشاد و اجازه مسئولان فرهنگی شرکت کرده بودیم و برای من هنرمند مهم این بود که به نحو احسن بتوانم سفیر فرهنگی شایسته ای برای اهتزاز پرچم مقدس کشورم باشم.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت