فتح اله تیموری با اعلام این مطلب اظهار داشت:نیروهای عملیات مناطق 8 گانه این سازمان از عصر روز سیزدهم خرداد تا پایان مراسم چهاردهم و پانزدهم خرداد ماه در200 نقطه مختلف از مجموعه حرم مطهر حضرت امام(ره) و خارج از آن مستقر میشوند که 100 نفر از آنان با همراه داشتن خاموش کنندههای دستی در میان جمعیت زائر در حال گشتزنی خواهند بود تا نقاطی که عبور خودروهای آتشنشانی امکان ندارد توسط آنها پوشش داده شود.
وی گفت:بیش از 520 آتشنشان و نجاتگر با بکارگیری 226 دستگاه انواع خودروهای آتش نشانی شامل 67 دستگاه موتورسیکلت و 169 دستگاه خودروی سبک، سنگین و پشتیبانی آتشنشانی و دیگر تجهیزات برای این مراسم آماده هستند البته شهر تهران همچنان دراین ایام تحت پوشش ایستگاههای موجود در سطح تهران اعم از 103 ایستگاه ویژه خاموش کردن آتش سوزی ها و 16 گروه امداد و نجات قرار دارند.
به گفته تیموری، در طول برگزاری مراسم همچنین مدیران عملیات با استقرار در 5 تخته چادر که در نقاط مختلف و پرتردد در حرم و اطراف آن برپا ونصب می شود، وظیفه مدیریت و فرماندهی نیروهای آتش نشانی را بر عهده خواهند داشت.
معاون عملیات سازمان آتش نشانی تهران از عموم زائران درخواست کرد در این ایام موازین ایمنی را رعایت و از روشن کردن آتش در اطراف محل برگزاری مراسم به ویژه در فضاهای سبز جدا خودداری کنند.
وی با اعلام این که تمام زائران محترم راه را برای عبور آتشنشانان باز بگذارند تا آنان بتوانند در اسرع وقت نسبت به امداد و نجات و آتشسوزی احتمالی اقدام کنند، تاکید کرد: خودروها و اتوبوسهای کاروانهایی که به سمت حرم حضرت امام(ره) حرکت میکنند حتماً باید مجهز به خاموشکننده باشد.
تیموری افزود: شهروندان از حمل کپسولهای گاز مایع یا پیکنیکی(سفری) یا بنزین و گازوییل با اتوبوسها و دیگر خودروها جدا خودداری کنند و در صورت نیاز به کپسولهای گاز مایع برای طبخ چای و غذا برای زائران،این کپسولها را با در نظر گرفتن مسائل ایمنی با خودروهای دیگر مثل وانت بارها حمل کنند. (مهر)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد