یواشکی روزنامه ها

زنان با حجاب تروریست معرفی می شوند

شما هر روز چقدر بابت خرید روزنامه پول می پردازید؟ چند تا روزنامه را می توانید بخرید؟ چند تا از آن روزنامه ها را فرصت می کنید، بخوانید؟ بیشتر مشتری کدام روزنامه هستید؟ اگر از شما بپرسند آیا دلتان می خواهد بدانید روزنامه های دیگر چه نوشته اند احتمالا سرتکان می دهید و می گویید «کاشکی ممکن بود ...» ما از آرزوهای شما خبر داریم و به همین علت می خواهیم به جای تان، هر روز همه روزنامه ها را بررسی کنیم و جالب ترین خبرهای شان را برای تان دستچین کنیم و به نقل از آن روزنامه ها در ستون « یواشکی روزنامه ها» بنویسیم.
کد خبر: ۶۷۲۰۸۲
زنان با حجاب تروریست معرفی می شوند

فروش بطری آب و کنسرو ماهی دلیل سفر یک هیات تجاری اروپا به ایران

روزنامه خراسان نوشتبر اساس بررسی های یک نهاد مسئول در امر تجارت خارجی کشور، مشخص شده برخی کشورها و هیات های تجاری که از اروپا عازم ایران می شوند فاقد ارزش افزوده لازم برای بخش صنعتی و تجاری ایران هستند و عمدتا به دنبال فروش اجناس یا صنایعی هستند که سالهاست در کشورمان وجود دارند که از جمله آن حضور یک هیئت تجاری طی اردیبهشت ماه در ایران است که برای فروش اقلامی چون داربست ساختمانی، کنتور آب، برق و گاز، بطری آب و کنسرو ماهی به کشورمان آمده اند.

دستور به صداو سیما برای پخش رایگان برنامه های محیط زیستی

خراسان آورده:بر اساس مصوبه روزهای اخیر هیات دولت که به پیشنهاد معصومه ابتکار رییس سازمان حفاظت محیط زیست و به استناد اصل 138 قانون اساسی مورد تایید قرار گفته، مقرر شده سازمان صدا و سیما موظف باشد مطالب آموزشی که سازمان حفاظت محیط زیست در اختیار این سازمان قرار می دهد را به صورت رایگان پخش کند.

انتقاد قرائتی از مداحان

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: حجت الاسلام قرائتی گفت: متأسفانه مداحان جای واعظان را گرفته‌اند. وی که در قم برای عده‌ای از روحانیون صحبت می‌کرد افزود:«این موضوع نباید ادامه پیدا کند بلکه باید تفسیر قرآن به عنوان مهم‌ترین رویکرد در مجالس مختلف مطرح شود زیرا یکی از مهم‌ترین علل مشکلات جامعه ما کم توجهی به قرآن است». هر چند سخن آقای قرائتی در مورد مداحان درست است، ولی وی 8 سال دیرتر از زمان لازم، متوجه خطر شده است.

مهریه عجیب دختر یمنی

جمهوری اسلامی آورده: یک دختر یمنی، مهریه خود را «سر» سرکرده القاعده در یمن به نام «ابوهریره قاسم الریمی» تعیین کرد. به گزارش العالم، «عبیر النهمی» شهروند یمنی که مقیم و دارای تابعیت امریکا است در صفحه شخصی‌اش در پایگاه فیسبوک نوشت که مهریه‌اش را «سر» ابوهریره قاسم الریمی،‌ از سرکردگان القاعده در یمن قرار داده است. قاسم عبده محمد ابکر یا قاسم الریمی، سرکرده تشکیلات تروریستی القاعده در یمن و دارای کنیه «ابوهریره الصنعانی» است که در سال 1352 در روستای نمر از توابع شهر السلفیه در استان ریمه به دنیا آمده است. سایت خبری تحلیلی رأی الیوم نوشت، اعلام شرط مذکور از سوی این دختر یمنی، به طور گسترده‌ای در رسانه‌ای یمن انتشار یافته است و این اقدام را ابتکار جالبی در زمینه کمک به ارتش در زمینه جنگ علیه القاعده دانسته‌اند. ارتش یمن حدود هشت روز پیش عملیات بزرگی را به فرماندهی وزیر دفاع این کشور برای پیگرد عناصر تشکیلات القاعده در استان‌های «ابین» و «شیوه» آغاز کرد که شورای امنیت سازمان ملل نیز دو روز پیش با صدور بیانیه‌ای از آن حمایت کرد.

زنان با حجاب تروریست معرفی می شوند

جمهورس اسلامی نوشت:زنان با حجاب در انگلستان تروریست معرفی می‌شوند! روزنامه دیلی تلگراف مقاله‌ای با موضوع در معرض قرار گرفتن زنان مسلمان انگلستان تحت عنوان «حجاب را از سر ما بر می‌دارند و ما را تروریست می‌دانند» منتشر کرد. نویسنده مقاله، داستان زنان مسلمانی را منتشر نمود که روزانه در جامعه انگلستان مورد بدرفتاری قرار گرفته و به دلیل داشتن حجاب تروریست معرفی می‌شوند. وی تصریح کرد که زندگی مسلمانان در جهان غرب بعد از انفجار برج‌های تجارت جهانی آمریکا در 20 شهریور 1380 به حال سابق خود باقی نماند و دیدگاه غیرمسلمانان نسبت به آنان تغییر کرد. وی با اشاره به این که کشور انگلستان مساله برابری میان زن و مرد را در سرلوحه شعارهای خود قرار داده است، به حقوق بشر سازمان ملل اعلام کرد که تبعیض میان زنان و مردان در انگلستان بیداد می‌کند و حتی از برخی کشورهای اسلامی نیز بیشتر است.

دستگیری خالکوب علایم شیطان پرستی

روزنامه قدس به نقل از سایت فرارو نوشت: مهرداد مهرگان رییس پلیس امنیت عمومی گیلان از دستگیری خالکوب علایم شیطان‌پرستی در رشت خبر داد. وی همچنین از تشکیل پرونده قانونی برای متهم و معرفی او به مقام قضایی خبر داد.

گروه های تکفیری آماده هلاکت باشند

قدس به نقل از سایت فرهنگ نیوز آورده: سید هادی نقوی دبیر کل حزب‌ا... پاکستان گفت: ما برای گروه‌های تروریستی مستقر در پاکستان خط مشی مناسبی را برنامه ریزی کرده ایم و گروه های تروریستی و تکفیری آماده هلاکت توسط نیروهای غیور استشهادی شیعی باشند. وی افزود: بیش از 9 ماه است که ما حرکت و مکانهای وابسته به سلفی ها را شناسایی کرده‌ایم، ما در اولین حرکت توانستیم با یک نیروی استشهادی بیش از 40نفر آنها را به هلاکت برسانیم.

عربستان سعودی از چین پهپاد می‌خرد

قدس آنلاین نوشت: عربستان سعودی طبق قراردادی که اخیراً امضا شده است، هواپیمای بدون سرنشین از چین می خرد. عربستان سعودی اخیراً نیز در یک مانور، موشکهای بالستیک چینی خود را به نمایش گذاشت.

برکناری تهیه‌کننده «سمت خدا»

روزنامه قدس از قول سایت رجا نوشت: سید عبدالمجید رکنی، تهیه‌کننده‌ برنامه‌ «سمت خدا» پیرامون انتشار خبر برکناری‌اش گفت: این برکناری قطعی است و تمام مراحل اداری آن توسط مدیران شبکه و سازمان انجام شده است. وی افزود: متأسفانه برای مدیران، تصمیمات و اقتضائات مدیریتی بر مصالح دینی ارجحیت دارد.

اعتصاب پلیس برزیل در آستانه جام جهانی

قدس آنلاین آورده: در آستانه جام جهانی 2014افسران پلیس در چند شهر برزیل در اعتراض به بدی شرایط کار و پایین بودن دستمزدها تظاهرات کردند.

ناگفته‌های دستجردی از بودجه سلامت

قدس به نقل از سایت فرارونوشت: مرضیه وحید دستجردی وزیر بهداشت دولت دهم در برنامه تلویزیونی شناسنامه در روایت ناگفته اش از اختلاف با رئیس دولت پیشین و عزلش گفت: در مورد بودجه سلامت، وقتی هدفمندی یارانه‌ها مطرح بود، در مجلس لابی می‌کردیم، چرا که مجلس جای لابی است و ما هم می‌خواستیم سهم سلامت را از هدفمندی بگیریم، اما به خاطر دارم که رئیس جمهور با من تماس گرفتند و با صدای بلند پرخاش کردند که معاونان شما در مجلس چه می‌کنند و فلانی و فلانی که هستند و چرا آنجا هستند و بنده نیز آنقدر عصبانی شدم و پرخاشگرایانه گفتم که چطور افراد فلان وزارتخانه که فلانی وزیرش است، می‌توانند بروند لابی کنند، اما وزارت بهداشت که وظیفه‌اش تأمین سلامت مردم است نمی‌تواند؟

روایت عارف از نمایشی بودندشورای اساتید دانشگاه تهران

روزنامه کیهان نوشت:محمدرضا عارف فاش کرد تشکیل شورای منتخبین اساتید دانشگاه تهران برای تعیین رئیس این دانشگاه اقدامی نمایشی است.فرجی‌دانا به عنوان نماینده افراطیون در وزارت علوم، حدود 3 ماه پیش دکتر فرهاد رهبر را بدون اخذ نظر اساتید دانشگاه تهران از سمت ریاست این دانشگاه برکنار کرد اما چند هفته بعد مدعی شد که رئیس دانشگاه تهران توسط شورای منتخبین اساتید این دانشگاه انتخاب خواهد شد. این شورا نیز که روال تأسیس آن خود محل اشکال و سوال است، با وجود اعتراض برخی اعضای شورای انقلاب فرهنگی در حال رایزنی درباره برخی نامزدهاست.

اما در این میان محمدرضا عارف فاش کرد: با لطفی که وزیر علوم به بنده داشت، گفته بود که اگر من ریاست دانشگاه تهران را بپذیریم تمام انتخابات و تشکیل شورا برای انتخاب رئیس را کنار می‌زنم اما بنده با دوستان شرط کردم که اگر ریاست دانشگاه تهران را بپذیرم دیگر در بنیاد امید ایرانیان و همچنین فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی را کنار می‌گذارم که دوستان مخالفت کردند.عارف که در گردهمایی شاخه جوانان بنیاد امید ایرانیان سخن گفت، در حقیقت مخالفت اعضای بنیاد را علت منتفی شدن ریاستش بر دانشگاه تهران اعلام کرده و در غیر این صورت از نگاه وزیر علوم مشکلی برای دور زدن شورای فرمالیته کذایی وجود نداشته است!عارف در این جلسه به تفصیل از فعالیت‌های انتخاباتی طیف متبوع خود برای انتخابات مجلس 94 سخن گفته است و درباره بنیاد امید ایرانیان تصریح کرده است: یکی از مطالباتی که بعد از 24 خرداد در جریان دیدارهایی که با 120 گروه داشتم تشکیل یک حزب بود و در ابتدا نیز بحث ما تشکیل یک تشکل سیاسی بود اما جمع‌بندی ما این بود شرایط کشور برای ماندگاری یک تشکل حزبی و سیاسی مناسب نیست و به همین دلیل در مرامنامه بنیاد امید ایرانیان دیده شده که فعالیت‌های آن ظرف 10 سال آینده در دیگر حوزه‌ها باشد و پس از 10 سال هیئت مدیره تصمیم‌گیری کند که بنیاد به حزبی تبدیل شود و یا از حزبی حمایت کند.

وی این را هم گفته که «ما تلاش می‌کنیم در انتخابات مجلس آینده اکثریت را به دست آوریم و برای نخستین‌بار با برنامه در انتخابات شرکت کنیم.»در همین حال یک منبع آگاه در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به برگزاری جلسه روز سه‌شنبه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در این جلسه با توجه به ایرادات حقوقی و ساختاری موجود در شیوه شورایی کردن انتخاب روسای دانشگاه‌ها اعتراضاتی توسط قاطبه اعضای شورا با نگاه‌های مختلف، مطرح شد. در این جلسه فرجی دانا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز استدلال‌‌های خود برای انتخاب روسای دانشگاه‌ها با این شیوه را مطرح کرد ولی نتوانست اعضای این شورا را قانع کند.

آقای دستیار! میشه دیگه حرف نزنید!؟

کیهان آورده:یک سایت حامی دولت از دستیار و مشاور رئیس‌جمهور خواست بیش از آنچه تاکنون مرتکب شده، برای دولت بحران‌زایی نکند.سایت انتخاب با اشاره به سخنان چندی پیش علی یونسی در یک کنیسه یهودیان در شیراز نوشت: این سخنان قطعا مورد تأیید رئیس‌جمهور محترم نخواهد بود و بی‌اندازه عجیب و نامفهوم است. عامل بحران این یکی دو روز اخیر، جناب آقای یونسی هستند. ایشان در مورد شیر و خورشید گفته‌اند «عده‌ای خیال می‌کردند نماد شیر و خورشید در میان پرچم ایران یک نماد سلطنتی است اما اینگونه نیست. شیر نماد حضرت علی(ع) و خورشید نماد حضرت محمد(ص) است و تنها تاجش مربوط به شاه بود. اگر به من باشد، هلال‌احمر را تغییر می‌دهم و شیر و خورشید را جایگزین آن می‌کنم؛ البته برای هلال‌احمر هم احترام قائلم.» آقای یونسی در بخش دیگری از سخنان مشعشع خود که احتمالا حکایت از مطالعه یک کتاب جدید یا شنیدن یک سخن متفاوت از اطرافیان ایشان است، چنین افاضه فرموده‌اند که «فرهنگ ایران عرفان‌طلب است و بیشتر روح دین و مذهب را طلب می‌کند تا ظواهر مناسک را اما می‌بینیم که گاه سینه‌زنی را تا پاسی از شب انجام می‌دهد اما زمان اندکی برای نماز اختصاص می‌دهد... البته من در این مقام نیستم که مناسک را رد کنم؛ من روحانی هستم و مناسک‌گرا، اما روح ایرانیان اینگونه است».

انتخاب در واکنش به این سخنان می‌نویسد: فارغ از انگیزه‌های جناب یونسی و مراد ایشان از «فرهنگ ایران»؛ سوال اساسی اینجاست که این ادعاهای عجیب و بی‌پروا، کجای دغدغه‌ مردم ایران و کجای دل‌مشغولی‌های نخبگان و اندیشمندان است؟... طرح‌کنندگان چنین اظهارات شاذی، نباید بیش از این با وضعیت اجتماعی و فرهنگی - اقتصادی اصلی بیگانه باشند و به جای طرح معضلات معیشتی و رفع محرومیت از مناطقی که مشکلاتی نظیر آب آشامیدنی و بیکاری را پیش روی خود دارند، به دعوای بی‌فرجام سیاسی بپردازند.این سایت حامی دولت ادامه می‌دهد: حقیقت ماجرا آن است که در آن دولت اصلاحات، برخی عناصر تندرو و فرصت‌طلب جریان اصلاحات، با طرح مباحث و مسائل غیرضرور و گاه کیلومتر‌ها خارج از خطوط قرمز، زمینه را برای ایجاد بحران مهیا ساخته و خود - عامدانه یا از سر جهل- سوژه به دست جریان مقابل می‌دادند.انتخاب آنگاه پرسید: حال جناب آقای یونسی! حضرتعالی که اتفاقا وزیر اطلاعات بخشی از ایام اصلاحات بودید و از ریز اتفاقات آن روزها اطلاع کافی دارید، چگونه به خود اجازه می‌دهید تئوری منکوب و شکست خورده آن ایام را به نام دولت اعتدال پیاده کنید؟! سرانجام آن همه تندروی‌ها، اقدامات خشن، ترویج مواضع رادیکال، تندخویی و گاه هتک انقلاب چه شد؟

این همه حاشیه‌سازی برای گم کردن یک مسئله مهم؟!

کیهان آورده:«دغدغه مهم اقتصاد و معیشت است اما فضای رسانه‌ای حامی دولت در یک دنیای دیگر سیر می‌کند و دولتمردان نیز به آن دامن می‌زنند.»

این تحلیل را روزنامه وطن امروز منتشر کرد و با اشاره به روند پرماجرای دعوت دولتمردان به انصراف از یارانه نوشت: نتیجه این همه‌پرسی «بله» 97 درصدی مردم به یارانه نقدی بود. 18 روز از پایان آن رفراندوم گذشته و طبیعی است مسئولان باید بعد از ارائه آمارهای رسمی از آن، به تحلیل موضوع بپردازند. دولت باید پیام مردم را درک کرده و با برنامه‌ریزی مناسب زمینه بهبود معیشت مردم را فراهم کند. دولتی‌ها باید به ملت توضیح دهند که هدف از جمع‌آوری اطلاعات اقتصادی خانوارها با آن همه اشکالات اساسی چه بود و قرار است در آینده چه اقداماتی انجام شود. مسئولان باید توضیح دهند با چه استدلالی از انصراف میلیون‌ها نفر سخن گفتند در حالی که فقط 2 میلیون و 400 هزار نفر ثبت‌نام نکردند که برخی از آنها اصلا اجازه ثبت‌نام نداشتند؟ دولت باید پاسخ بسیاری از ابهامات را بدهد و برنامه‌های آینده اقتصادی را تشریح کند تا آن امید اقتصادی مدنظر دولت به جامعه تزریق شود اما 18 روز بعد از ثبت‌نام یارانه‌ها و آغاز رسمی فاز دوم هدفمندی با یک فضای رسانه‌ای قابل تامل مواجه بودیم که به نظر می‌رسد مسئولان دولتی خواسته یا ناخواسته از این فضا استقبال می کنند.

این تحلیلگر از تفاوت دغدعه مردم با عملکرد برخی دولتمردان پرداخته و می‌افزاید: در این مدت بعضی دولتی‌ها نیز آگاهانه یا ناآگاهانه به این فضا دامن زده و موجب شده‌اند دولت از هدف اصلی خویش دور بماند. اظهارات و اخباری که در این 18 روز از دولت منتشر می‌شود به جای اینکه فضایی اقتصادی را ترسیم کند، فضایی سیاست‌زده را القا می‌کند. به عبارت بهتر بعد از آغاز فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها، ناگهان حاشیه‌ها پررنگ شد و دغدغه برخی رسانه‌ها و مسئولان، یک مستند و یک همایش و سخنرانی یا لغو سخنرانی فلان چهره سیاسی شد. «رابطه بنی‌اسرائیل با اصلاح‌طلبان»، «مستند من روحانی هستم»، «شکایت از سازندگان مستند»،‌ «کشیدن ترمز تندروها»، «به در کردن کسانی که صدای خوبی دارند.» «بند 350 زندان اوین» و... از موضوعات مورد توجه دولتمردان و رسانه‌های حامی آنها در این مدت بود. آیا تعمدی در اینکه حاشیه‌ها پررنگ شود و مسائل سیاسی بیشتر از مطالبات اقتصادی مورد توجه قرار گیرد، وجود دارد؟ گویا بعد از همه‌پرسی‌یارانه، برخی مسئولان در شوک نتیجه آن قرار گرفتند و هنوز نمی‌توانند پیام ملت را درک کنند.

نویسنده خاطرنشان می‌کند: مردم می‌خواهند بدانند دولت چه برنامه‌ای برای آینده اقتصاد دارد تا بازار خودرو، ارز، سکه و کالاهای اساسی به آرامش برسد. در دولت سابق نیز وقتی حاشیه‌ها پررنگ‌تر از متن شد و مسائل سیاسی به جای معیشت مردم، دغدغه مسئولان شد، رشد اقتصادی کند و در نهایت منفی شد. آیا مسئولان دولت فعلی هم می‌خواهند همان راه را بروند؟در ادامه این تحلیل آمده است: دولت پاسخ صریحی به برخی ابهامات نمی‌دهد، اینکه دولت برای حذف ثروتمندان از دریافت یارانه نقدی چه برنامه‌ای دارد، اینکه ملاک دولت از پولدار بودن یک خانوار چیست، موضوع سقف درآمدی چه شد، اصلا دولت چگونه می‌خواهد بی‌نیازان را شناسایی کند، مسئولان برای حمایت از تولیدکنندگان چه برنامه‌ای دارند، بعد از پایان زمان 2 ماهه دستور به تولیدکنندگان برای عدم افزایش قیمت چه اتفاقی خواهد افتاد، بازار خودرو چه موقع از دست دلالان خارج می‌شود، موضوع کارت انرژی و غیرنقدی شدن یارانه نقدی چیست؟ و... گویا مسئولان اقتصادی پاسخ‌های روشنی در این باره ندارند و هنوز در شوک ثبت‌نام مردم قرار دارند دغدغه مردم اقتصاد معیشت است اما فضای رسانه‌ای حامی دولت در یک دنیای دیگر سیر می‌کند و مسئولان نیز به آن دامن می‌زنند.در پایان تحلیل وطن امروز آمده است: با حاشیه‌سازی و سیاست‌بازی دولت به اهداف تعیین شده اقتصادی نمی‌رسد و همین حاشیه‌ها و سیاست‌زدگی‌ها در چند ماه اخیر موجب اتخاذ برخی تصمیم‌های غلط اقتصادی شد و رئیس دولت را مجبور به عذرخواهی کرد.

محبوبیت اولاند در فرانسه به 14 درصد سقوط کرد

کیهان نوشت:«86 د انسه سیاست‌های فرانسوا اولاند را تأیید نمی‌کنند و محبوبیت او در دومین سال ریاست جمهوری به 14 درصد سقوط کرده است».رادیو فرانسه با انتشار این خبر به نقل از مطبوعات این کشور، به بررسی ناکامی‌های اولاند پرداخت. براساس این گزارش، روزنامه لوموند در تحلیل خود یادآور شده است: اولاند 2 سال بعد از به قدرت رسیدن، تصمیم گرفته روش حکومت کردن خود را تغییر دهد. او به چرخش مقطعی اوضاع و بازگشت به رشد معتقد است اما متخصصان در این مورد شک دارند.رادیو فرانسه در همین زمینه گفت: اولاند پیش‌بینی کرده بود که بعد از یک سال ریاضت اقتصادی و اصلاحاتی که آن را همراهی می‌کنند، در آخر سال دوم ریاست جمهوری او، فرانسه وارد رشد اقتصادی خواهد شد و درصد بیکاران در این کشور رو به کاهش خواهد رفت؛ ولی اینچنین نشد و به موازات این عدم پیشرفت اقتصادی و عدم تحقق پیش‌بینی‌های سوسیالیست‌ها، محبوبیت اولاند هم تا مرزهای شناخته نشده، کاهش پیدا کرد.روزنامه فیگارو نیز نوشت: «دو سال بعد، اولاند هنوز هم وعده چرخش در اقتصاد را می‌دهد» اما او با محبوبیت بسیار ضعیف مواجه است. اقتصاد فرانسه و وضع مردم بسیار ناخوشایند است.روزنامه لاکردا نیز گزارش داد تصمیمات ریاضتی دولت اولاند باعث رنج بیشتر طبقات متوسط شده است. کارمندان دولت، بازنشستگان و کارگران ساختمان‌سازی همه از تصمیم مالیاتی دولت متضرر شده‌اند.

به نام مناطق آزاد به کام فتنه‌گر بازداشتی

روزنامه کیهان نوشت:یکی از بازداشت‌شدگان فتنه توسط وزارت اطلاعات، پس از گرفتن مسئولیت در دانشگاه آزاد، این بار به یکی از نهادهای پول‌ساز دولت راه یافت.به گزارش ندای انقلاب، در شرایطی که مدت کوتاهی از انتصاب مسأله‌دار چند تن از پادوهای رسانه‌ای آقازاده فتنه‌گر همچون (فواد.ص) و (عمار.ک) در یکی از کانون‌های پول‌ساز دولت به نام صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر نمی‌گذرد، برخی اخبار از انتصاب احسان.م یکی دیگر از دستگیرشدگان مرتبط با فتنه - که هم‌اینک مدیر مسئول روزنامه دانشگاه آزاد است-، در یکی دیگر از کانون‌های پول‌ساز دولت خبر می‌دهند.در حالی که اخبار متعددی از واگذاری کانون‌های پول‌ساز دولت به طیف نزدیک به کارگزاران حکایت دارد، این بار نیز واگذاری مسئولیت راه‌اندازی خبرگزاری مناطق آزاد، به احسان.م دستگیر شده فتنه، بیانگر عزم جدی برخی از مسئولان دولت برای واگذاری پست‌های میانی و زیرین دولت به حامیان فتنه 88 است.

براساس این گزارش، نامبرده که سابقه ارتباط با رسانه‌های بیگانه را دارد با حکم محمود-الف مجری حامی دولت و مدیر روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مناطق آزاد، به این سمت منصوب شده و براساس شنیده‌ها قرار است به وضعیت نابسامان رسانه‌ای این نهاد پول‌ساز سر و سامان دهد که البته به دلیل حساسیت نسبت به سوابق این دستگیرشده فتنه تاکنون حکم وی محرمانه بوده و رسانه‌ای نشده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
علی آذری پسند
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
۰
۰
باسلام واحترم
مراببخشیداگربی پرده صحبت مكنم,ایا شمامقاله نویسان و ناشران فكرمی كنیدآیامسئولیتی دربرابرحوادث ندارید ویااگرجایی فردنادانی افرادی راكشت شما بی تقصیر هستید,من فكرمی كنم چنین نیست وخیلی از تند رویها نتیجه القائات برخی ازنویسندگان است .چرابایدشیعه تكفیری رابكشد. دیگرمذاهب یاهموطنانی كه ازاین خشونتها اسیب می بینندكجای این پازل هستند .آیافكرنمی كنیدمسولان محترم پاكستانی ماموراختلاف افكنی باشند؟؟

نیازمندی ها