با این همه وسایل ریز و درشت شنود که مثل نقل و نبات هم در بازار ریخته شده، حالا فقط کافی است جایی از واژهای نابجا استفاده کرد تا چند ساعت بعد تبعاتش را دید و شنید. خلاصه اینکه استراق سمع این روزها مد شده است؛ آن قدر که حتی مدیران ما در خصوصیترین جلسات هم دیگر باید حواسشان به حرفزدنشان باشد.
در همین ورزش، طی یک ماه اخیر دو مورد استراق سمع، حسابی خبرساز شد. اولی شنود صحبتهای مطرح شده در جلسه علی پروین و علی دایی در دفتر وزیر و دومی هم همین دیروز که صحبتهای مطرح شده از سوی حمید استیلی در جلسه هیات مدیره پرسپولیس مو به مو در صفحات یک روزنامه ورزشی به چاپ رسید.
آن روز داد علی دایی از گذاشتن دستگاه شنود در اتاق وزیر گلایه کرد و حالا هم حمید استیلی. شاید بهقول استیلی این رفتار غیراخلاقی حاصل شیطنت گروهی باشد که میخواهند به پرسپولیس ضربه بزنند. شاید هم به قول دایی پای تسویهحسابهای شخصی در میان است، اما هر چه هست این کار نه اخلاقی است و نه قانونی.
قطعا چند نسخه فروش بیشتر روزنامههای کاغذی یا چند کلیک خوردن بیشتر در فضای سایبری آنقدر ارزش ندارد که بخواهیم اخلاق را برای بیشتر دیده شدن یا بیشتر فروختن زیرپا بگذاریم. پس لطفا مقابله با این پدیده شوم را جدی بگیرید، قبل از آنکه فایلهای صوتی دیگر جلسات محرمانه به تیتر اول روزنامههای ورزشی تبدیل شود.
رضا پورعالی / گروه ورزش
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد