علی باقرزاده در گفتوگو با ایسنا افزود: برای امسال 250 میلیارد تومان بودجه تصویب شده که رقم قابل توجهی است و بخش زیادی از برنامهها را پیش خواهد برد و تعداد قابل توجهی از بیسوادان تحت پوشش خواهند رفت.
وی تاکید کرد: یکی از موضوعاتی که همه افراد جامعه باید به آن توجه کنند حساس شدن همه شهروندان به امر بیسوادی کودکان زیر ده تا 15 سال است. مردم باید بدانند هر کودکی که در سن تحصیل قرار دارد، اما خارج از مدرسه است، خسارتهای حضور نیافتن او در سیستم آموزشی در آینده متوجه همه افراد و جامعه خواهد شد، بنابراین باید همه، مسئولیت بیسوادی کودکان را بر عهده بگیریم.
باقرزاده ادامه داد: با توجه به وجود قوانین مصوب برای با سوادکردن افراد خارج از سیستم آموزشی باید ارگان یا نهادی متولی مستقیم این ساماندهی شود و فقر ساختاری فعلی به نوعی مرتفع شده و یک متولی مسئولیت آموزش بیسوادان را بر عهده بگیرد، چون با توجه به تغییرات جمعیتی و مهاجرت، شناسایی افراد بیسواد از عهده آموزش و پرورش خارج است.
وی گفت: با ایجاد یک مرجع برای پذیرش این مسئولیت، قطعا ریشهکنی بیسوادی دور از انتظار نیست و میتوان با یک برنامهریزی دقیق همه افراد آموزشپذیر بیسواد را تحت پوشش قرار داد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد