محمد شریعتمداری روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان این که رییس جمهوری روز گذشته به شهر زاهدان وارد شد و از این جا ادامه سفر را امروز به شهر زابل و بعد هم به چابهار خواهد داشت، گفت: معاونان رییس جمهوری و وزرا هم به عنوان نمایندگان رییس جمهوری به همه شهرستان های استان سفر کردند.
وی افزود: نمایندگان رییس جمهوری هم با مردم ملاقات کردند و هم به حوزه های گوناگون اجرایی کشور خصوصا حوزه های ذیربط خودشان سرکشی کردند و گزارشاتی را در پایان سفر به شهرستان ها به رییس جمهوری ارایه خواهند کرد.
گاز رسانی به زاهدان، خاش، چابهار و زابل
معاون اجرایی رییس جمهوری یکی از آرزوهای دیرینه این دیار را بحث خط لوله گاز در شهرهای مختلف استان سیستان و بلوچستان دانست و گفت: این طرح ها با توجه به هزینه قابل توجه تا کنون بر زمین مانده بوده است که رییس جمهوری در این سفر به مردم این نوید را دادند که حد اکثر در این دولت و با تاکید ایشان تا پایان سال 94 بحث گاز کشی به زاهدان و خاش در اولویت اول صورت خواهد گرفت.
شریعتمداری، افزود: انتقال گاز از ایرانشهر به زاهدان و خاش و بعد هم به چابهار؛ و از زاهدان به زابل برنامه انتقال گاز است که هر کدام منابع قابل ملاحظه مالی را به خود اختصاص داده اند که به این منظور منابع گاز کشی مورد
نیاز برای شهرستان زابل حدود 600 میلیارد تومان برآورد شده است.
وی، هزینه انتقال گاز به زاهدان و خاش را حدود 850 میلیارد تومان و هزینه انتقال گاز از ایرانشهر به چابهار را قریب به هزار و 100 میلیارد تومان بیان کرد.
معاون رییس جمهوری تصریح کرد: این منابع و اعتبارات در طی دوره و به تدریج از محل منابع داخلی شرکت گاز و شرکت های ذیربط از محل فاینانس یا شیوه های دیگری که در قانون پیش بینی شده است تامین خواهد شد.
احداث پتروشیمی در ایرانشهر
شریعتمداری یکی دیگر از مواردی که مورد تاکید رییس جمهوری قرار گرفته است را تبدیل ایرانشهر به یکی از مراکز مهم پتروشیمی بیان کرد و گفت: یک پروژه 1.4 میلیارد دلاری برای تولید پلی پروپیلن در منطقه با سرمایه
گذاری بخش خصوصی شکل خواهد گرفت و طبیعتا به تدریج سایر واحدهای پتروشیمی هم مشغول به کار خواهند شد.
افزایش ظرفیت اسکله ای چابهار
وی هم چنین به افزایش ظرفیت اسکله ای و توسعه منطقه بندری چابهار اشاره کرد و گفت: برنامه ویژه ای داریم که چابهار به یکی از بنادر بزرگ کشور با ظرفیت فوق العاده ای بیش از آن چه که امروز هست، تبدیل شود.
معاون رییس جمهوری افزود: چندین پست اسکله ای در دست ساخت است که 6 پست در یک نقطه و 4 پست در نقطه دیگری ایجاد و به تدریج این سرمایه گذاری ها در حوزه بنادر و دریانوردی انجام خواهد شد.
شریعتمداری برنامه دولت را افزایش ظرفیت پذیرش کشتی های سنگین در این بندر بیان کرد و ادامه داد: همین الان برنامه لایروبی در منطقه چابهار در جریان است و ادامه خواهد یافت تا ظرفیت موجود را برای پذیرش کشتی های با ظرفیت بالاتر، آماده کند.
500 میلیارد تومان برای آبیاری تحت فشار
وی هم چنین به نوید رییس جمهوری در اجرای برنامه های استفاده بهینه از آب موجود استان سیستان و بلوچستان هم اشاره کرد و گفت: این اقدام از طریق کمک به توسعه آبیاری تحت فشار در سطح استان که پروژه سنگینی است، دنبال می شود.
معاون اجرایی رییس جمهوری افزود: این برنامه در مجموع حدود 500 میلیارد تومان هزینه دراد که بخشی از آن در طی سنوات پرداخت خواهد شد و وزرات کشاورزی هم به این موضوع مهم توجه خواهد کرد.
شریعتمداری خاطر نشان کرد: برنامه های دیگری هم هست که به تدریج از سوی ریاست جمهوری اعلام خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر