مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایرانیان با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری یکشنبه شب شبکه دو سیما توضیحاتی درباره طرح پوشش بیمه همگانی و اجباری رایگان ، ارائه کرد.
انوشیروان محسنی بندپی گفت: این طرح در راستای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت و برنامه های دولت تدبیر و امید و همچنین اعلام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبنی بر پوشش بیمه پایه همگانی و اجباری آحاد مردم اجرا می شود.
وی افزود: براساس این طرح افرادی که تحت پوشش هیچ یک از بیمه های پایه سلامت یا درمان نیستند بدون پرداخت حق بیمه تحت پوشش قرار می گیرند.
محسنی بندپی داشتن هویت ایرانی و نداشتن هرگونه بیمه سلامت را از مهم ترین شرط های مشمولان این طرح بیان کرد و گفت: نام نویسی از مشمولان این طرح از اول اردیبهشت آغاز می شود و آنها باید برای این منظور به سامانه اینترنتی سازمان بیمه سلامت ایران به نشانی www.bimehsalamat.ir مراجعه کنند.
وی با اشاره به اینکه معمولا حدود 80 درصد کسانی که در کشورمان بیمه ندارند افراد کم درآمد و بیکاری هستند که در حاشیه شهرها زندگی می کنند افزود: در جوامع پیشرفته مانند آمریکا نیز 40 میلیون نفر بیمه ندارند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایرانیان گفت: با اجرای این طرح همه لوازم مصرفی مورد نیاز در بیمارستان های دولتی در دسترس بیماران قرار خواهد گرفت و حداکثر پرداختی بیمه شدگان در بخش بستری 10 درصد و در بخش سرپایی 30 درصد حق ویزیت است.
محسنی بندپی افزود: بیمه شدگان روستایی، و حاشیه و شهرهای زیر 20 هزار نفر بیش از 5 درصد هزینه ها را در بخش بستری در بیمارستان های دولتی پرداخت نخواهند کرد.
وی با اشاره به برخی خدمات بیمه ای گفت: 60هزار نفر بیمار خاص در کشور داریم که اقلام مصرفی داروهای آنها صد درصد رایگان و تحت پوشش سازمان بیمه سلامت است.
محسنی بندپی افزود: سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امسال دو هزار میلیارد تومان یارانه دارو دارد.
وی گفت: در سال 92 پنجاه درصد هزینه های 9 قلم داروی نازایی و 70 تا 90 درصد هزینه های 270 قلم داروی صعب العلاج را تحت پوشش بیمه قرار دادیم.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایرانیان با اشاره به اینکه دولت مصمم است همه آحاد جامعه را در سال 93 تحت پوشش بیمه همگانی قرار دهد افزود: دولت ازمنابع فازدوم هدفمندی یارانه ها 800 میلیارد تومان را برای این کار در نظر گرفته است.
محسنی بندپی گفت: سازمان بیمه سلامت ایرانیان تا پایان بهمن پارسال همه بدهی های خود را به بیمارستان های دولتی پرداخته کرده است و در 28 اسفند نیز مصوب شد 750 میلیارد تومان بابت مطالبات بیمارستان های دولتی در اختیار این سازمان قرار گیرد.
وی در پاسخ به این پرسش که چه تعداد بیمه ندارند افزود: آمار مشخص و شفافی در این زمینه وجود ندارد اما براساس تحقیقات میدانی انجام شده تقریبا سه درصد جمعیت 23 میلیونی روستاها و حدود 22 درصد جمعیت حاشیه کلان شهرها و حدود یک میلیون نفر از جمعیت شهرهای زیر 20 هزار نفر دفترچه بیمه ندارند.
محسنی بندپی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: براساس آئین نامه بیمه همگانی و اجباری حتی کسانی که برای بیمه شدن نام نویسی نکنند رها نمی شوند و بیمه می شوند.
وی با بیان اینکه برای این منظور اهرم های کنترلی در نظر گرفته ایم افزود: برای مثال دانشجویان برای انتخاب واحد در نیم سال اول سال تحصیلی 93- 94 و همچنین دانش آموزان پس از پایه سوم ابتدایی باید دارای دفترچه بیمه سلامت باشند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایرانیان تاکید کرد: باید به این سمت برویم که همه آحاد جامعه که هویت ایرانی دارند از پوشش بیمه سلامت برخوردار شوند.
محسنی بندپی گفت: پیشنهاد ما برای سال 94 این است که همه منابع عمومی که برای حوزه سلامت اختصاص داده می شود، تجمیع شود و بسته خدمات بیمه ای را برای همه ایرانیان تعریف کنیم.
وی افزود: پس از تجمیع منابع در پی آن هستیم که تجمیع ساختارهای صندوق های بیمه ای را نیز شکل دهیم.
محسنی بندپی تاکید کرد: کاهش سهم درمانی پرداختی از جیب مردم از مهم ترین اهداف سازمان بیمه سلامت ایرانیان است.(واحد مرکزی خبر)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه