خوابگاه‌های دانشجویی سطح‌بندی می‌شود

رئیس صندوق رفاه وزارت علوم با بیان این‌که باید شاخص‌های یک خوابگاه خوب تعریف شود، گفت: سطح‌بندی خوابگاه‌ها نیازمند یک طرح پژوهشی برای تعریف شاخص‌های خوابگاه‌هاست که این کار بزودی انجام خواهد شد.
کد خبر: ۶۵۵۱۷۰

ناصر مطیعی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که پس از تعریف شاخص‌ها درجه کیفیت و استاندارد خوابگاه‌ها مشخص می‌شود، اظهار کرد: با انجام این طرح پژوهشی نقشه راه در این زمینه برای برقراری عدالت نسبی تدوین خواهد شد.

وی درباره نحوه قیمت‌گذاری برای خوابگاه‌ها، تصریح کرد: بحث پرداخت هزینه خوابگاه صرفا مربوط به کیفیت خوابگاه نمی‌شود، چرا که در اکثر موارد دانشجویان ما از گروه‌های درآمدی مختلف به دانشگاه‌ها می‌آیند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم خاطرنشان کرد: ما وظیفه داریم در قیمت‌گذاری میزان سطح درآمدی دانشجویان و خانواده‌های آنها را نیز لحاظ کنیم.

مطیعی در پاسخ به این سوال که با انجام این طرح آیا قیمت خوابگاه‌های مختلف با یکدیگر تفاوت خواهد داشت، توضیح داد: پاسخ این پرسش را نتیجه تحقیق مشخص می‌کند، آن چیزی که ما باید به آن توجه کنیم تناسب بین توانایی پرداخت دانشجویان و هزینه‌هایی است که برای آنها به عنوان نرخ‌گذاری اجاره‌بها تعیین می‌کنیم.

افزایش 100 درصد ظرفیت دانشجوی دکتری در دانشگاه‌ها

مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی از افزایش پذیرش دانشجوی دکتری به میزان 100 درصد در دانشگاه‌های کشور خبر داد و گفت: دانشگاه‌هایی که پیش از این در دوره روزانه سه دانشجوی دکتری و برای دوره نوبت دوم شش دانشجوی دکتری پذیرش می‌کردند از سال آینده این امکان را ندارند.

حسین حسینی در گفت‌وگو با مهر، با بیان این‌که در گذشته برخی دانشگاه‌ها بیشتر از ظرفیت روزانه در نوبت‌های دوم و پردیس‌های دانشگاهی به پذیرش دانشجو اقدام می‌کردند، اظهار کرد: با توجه به این‌که وزارت علوم اعلام کرد دانشگاه‌ها در هر رشته‌ای می‌توانند حداکثر تا 100 درصد ظرفیت در دوره روزانه دانشجو بپذیرند، کنترل شورای گسترش در این باره بیشتر می‌شود.

به گفته مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی، با این حال ظرفیت را دانشگاه‌ها معین می‌کنند و شورای گسترش صرفا این میزان ظرفیت را برای تطابق میان رشته‌های روزانه و نوبت دوم همچنین پردیس‌های خودگردان کنترل و بررسی می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها