دکتر علی مرسلی در گفتوگو با ایسنا افزود: رنگ دندانها در بیشتر نژادها تابعی از رنگ پوست است. به طور کلی تغییر رنگ دندانها میتواند منشا داخلی یا خارجی داشته باشد. منشا داخلی تغییر رنگ بیشتر به دوره تشکیل دندانها برمیگردد. البته تغییر رنگ خارجی دندان با موادی که با سطح دندانها تماس پیدا میکنند و حوادثی که برای دندانها اتفاق میافتد، مرتبط است.
وی یادآور شد: برخی پرکردگیها به مرور زمان میتوانند دچار تغییر رنگ شوند یا خودشان تغییر رنگ دندان را ایجاد کنند. مواد و یونهای پرکردگی فلزی مانند آمالگام با نفوذ در ساختار دندان میتواند موجب تغییر رنگ دندان شود. بعلاوه نشتی لبههای پرکردگیهای همرنگ دندان و تغییرات سطحی آنها هم میتواند تغییر رنگ ایجاد کند.
وی یادآور شد: امروزه در علم دندانپزشکی این امکان به وجود آمده است که رنگ دندانها حتی سفیدتر از رنگ طبیعی خودشان باشد. البته این خواسته بیشتر بر اثر تبلیغ این نوع رنگ دندانها در فیلمها و آگهیهاست و به هیچ وجه نیاز درمانی به شمار نمیرود.
جوانان، پیوند مو انجام ندهند
یک متخصص پیوند مو گفت: پیوند مو در سن پایین نهتنها مزیتی ندارد، بلکه حتی میتواند مشکلساز شود.
به گزارش ایسنا، دکتر ابراهیم آرمانی به مردانی که در دهه دوم عمر خود قصد پیوند مو دارند، هشدار میدهد پس از این پیوند در سنین جوانی ممکن است از انجام آن پشیمان شوند، چرا که پس از پیوند، ریزش مو در آنها ممکن است ادامه پیدا کند.
وی تاکید دارد: مناسبترین سن برای پیوند مو زمانی است که روند ریزش مو کامل شده و تمام موهای فرد ریخته باشد. در طول عمل پیوند مو، معمولا جراح بخشی از پیاز موی قسمت پشت سر بیمار را برداشته و آن را در قسمت جلوی سر که طاسی اتفاق افتاده، جایگزین میکند. پیازهای مو موجود در قسمت پشت سر دائمی هستند و میتوان آنها را پس از برداشتن در هر قسمت از کف سر پیوند زد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد