علی اسدی، به برنامه استانداردسازی بخشهای روانپزشکی بیمارستانها اشاره کرد و اظهار کرد: به این منظور، قانون اختصاص 10 درصد تختهای بیمارستانهای عمومی به بخشهای روانپزشکی را پیگیریم که البته پیگیریهایمان دستاوردهای خوبی به دنبال داشته است.
وی افزود: به لحاظ استاندارد، بخشهای روانپزشکی نسبت به گذشته تغییر وضعیت بهتری داشتهاند اما در مجموع هنوز در مقایسه با استانداردهای علمی و جهانی فاصله زیادی داریم. در این راستا نگرش و سیاستهای مثبتی وجود دارد که امیدوارکننده است.
اسدی به کمبود تخت های روانپزشکی در کشور اشاره کرد و گفت: هم اکنون بیش از 7000 تخت روانپزشکی در کشور وجود دارد؛ این درحالیست که نیاز کشور به حدود 12 هزار تخت روانپزشکی است. بنابراین حدود 3000 تا 4000 تخت روانپزشکی کمبود داریم. در این راستا به سمتی حرکت میشود که این نیاز از طریق ایجاد تختها در بیمارستانهای عمومی تامین شود. نگرش به سمت راهاندازی بیمارستانهای تک تخصصی نیست؛ چرا که هزینه و همچنین انگ اجتماعی آن زیاد است.
وی همچنین سلامت روان محیط و کار، سلامت روان زنان باردار و سلامت روان سالمندان را برنامههای پیش بینی شده در حوزه سلامت روان، برای اجرا در سال 93 اعلام کرد. (ایسنا)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد