رئیس اداره کنترل و مبارزه با سرطان وزارت بهداشت مطرح کرد:

درمانِ «گران» سرطان در کشور | نوبت‌های طولانی درمان سرطان در بخش دولتی

هشدار معاون بهداشتی وزارت بهداشت:

سالانه 700 هزار ایرانی به زیر خط فقر می روند

معاون بهداشتی وزارت بهداشت با تاکید بر اهمیت حمایت از بیماران سرطانی گفت: سالانه 700 هزار ایرانی به دلیل هزینه های بالای درمان به زیر خط فقر می روند، تعداد زیادی هم ورشکسته می شوند.
کد خبر: ۶۴۳۱۰۷
سالانه 700 هزار ایرانی به زیر خط فقر می روند

دکتر علی اکبر سیاری در نخستین کنگره ملی برنامه جامع سرطان که در سالن همایشهای صدا و سیما در حال برگزاری است با بیان اینکه سالانه 91 هزار نفر به دلیل سکته قلبی و 34 هزار نفر بر اثر سکته مغزی جان خود را از دست می دهند، گفت: در این میان سهم سرطان در مرگ و میر سالانه 30 هزار نفر است، 20 هزار نفر هم در تصادفات جان خود را از دست می دهند.

وی با بیان اینکه 24 میلیون نفر در کشور دچار اضافه وزن و چاقی هستند، تاکید کرد: متاسفانه مصرف چربی ها در کشور بالاست، این موضوع منجر به اضافه وزن شده و زمینه سرطان را هم فراهم می کند. همواره تاکید می شود که روزانه باید پنج واحد سبزی و میوه مصرف شود، درست است که تهیه این مواد گران است اما می توان ارزان آن را هم پیدا کرد.

معاون وزیر بهداشت تعداد مصرف کنندگان سیگار در کشور را پنج میلیون نفر اعلام کرد و افزود: این روزها کشیدن قلیان تبدیل به یک ارزش شده است، غافل از اینکه مصرف دخانیات عامل اصلی ابتلا به سرطان ریه است. بررسی ها نشان می دهد سالانه 90 هزار نفر در ایران به سرطان مبتلا می شوند.

وی به تاثیر آلودگی هوا در ابتلا به سرطان اشاره کرد و گفت: تنها پنج درصد از روزهای سال، هوای تهران سالم است، متاسفانه هوای پایتخت سرطان زاست، مسوولان باید در این زمینه کاری انجام دهند تا میزان آلودگی کم شود.

سیاری با اشاره به هزینه های بالای درمان سرطان افزود: سالانه 700 هزار ایرانی به دلیل هزینه های بالای درمان به زیر خط فقر می روند، تعداد زیادی هم ورشکسته می شوند. در این میان سالانه دو هزار میلیارد تومان هزینه درمان سرطان می شود، یک بیمار سرطانی سالانه 20 میلیون تومان هزینه می کند بنابراین لازم است که موسسه های خیریه به این بیماران کمک مالی کنند.

معاون بهداشتی وزارت بهداشت اظهار کرد: هم اکنون 300 هزار نفر سرطانی در کشور ما زنده هستند، یک بیمار سرطانی نیاز به تغذیه، مراقبت، دارو و حمایت دارد و نقش ما و سایر موسسه های حمایتی اینجا می تواند بسیار پررنگ شود.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها