شما هر روز چقدر بابت خرید روزنامه پول می پردازید؟ چند تا روزنامه را می توانید بخرید؟ چند تا از آن روزنامه ها را فرصت می کنید، بخوانید؟ بیشتر مشتری کدام روزنامه هستید؟ اگر از شما بپرسند آیا دلتان می خواهد بدانید روزنامه های دیگر چه نوشته اند احتمالا سرتکان می دهید و می گویید « کاشکی ممکن بود ...» ما از آرزوهای شما خبر داریم و به همین علت می خواهیم به جای تان، هر روز همه روزنامه ها را بررسی کنیم و جالب ترین خبرهای شان را برای تان دستچین کنیم و به نقل از آن روزنامه ها در ستون « یواشکی روزنامه ها» بنویسیم.
کد خبر: ۶۳۲۲۱۷
طرح سؤال از وزرا چقدر هزینه دارد؟

خبر خوش برای دانشجویان شاهد و ایثارگر

روزنامه خراسان نوشت:در حالی که بر اساس ماده 20 قانون برنامه پنجم توسعه، شهریه دانشجویان جانباز، فرزندان شاهد، آزادگان و تحت پوشش کمیته امداد از محل اعتبارات دولتی تامین می شود و بنیاد شهید و سایر دستگاهها مکلف به پرداخت این مبلغ هستند، اما بنیاد شهید با صدور بخشنامه ای در مهرماه سال 90، محصلان مشغول تحصیل در برخی دانشگاه های آزاد را مشمول پرداخت نیمی از مبلغ شهریه دانسته بود و شنیده شده با شکایت برخی از دانشجویان به دستگاه قضایی، این مصوبه طی روزهای گذشته ابطال و به بنیاد شهید ابلاغ شده است.

هشدار درباره نحوه واردات یک شرکت مشهور خودروسازی

خراسان آورده:در حالی که بر اساس مقررات قانونی، شرکت های تولید کننده خودرو مشمول استفاده از برخی تسهیلات برای واردات قطعات و لوازم مورد نیاز خود هستند، بر اساس دستور هفته های اخیر یک مقام مسئول به دستگاه های مربوطه، مقرر شده به علت عدم تولید واقعی خودرو توسط یکی از شرکت های مشهور، این تسهیلات دیگر به این شرکت تعلق نگرفته و چنانچه قطعات منفصله وارداتی توسط این شرکت به صورت کامل فول CKD باشد، مشمول پرداخت حقوق ورودی یک خودروی کامل شود.

اپوزیسیون از سوروس پول گرفته اما از ترس کیهان مخفی می‌کند

روزنامه کیهان نوشت:شبکه صهیونیستی بالاترین از محافل فتنه‌گر و ضدانقلاب خواست نسبت به پول‌هایی که از بنیاد جورج سوروس گرفته‌اند احساس شرم نکنند و به جای پنهان‌کاری، با افتخار این موضوع را اعلام کنند.بالاترین می‌نویسد: شهرت سوروس فقط به خاطر ثروتش نیست. او مقدار زیادی از پول‌هایش را خرج فعالیت‌های مترقی می‌کند. جزئیاتش را می‌توانید در اینترنت پیدا کنید. یک جنبه‌اش به ما مربوط می‌شود.بالاترین می‌افزاید: ده پانزده سالی است که  سوروس، عمدتاً از طریق Open Society foundation، برای حمایت از فعالیت‌های حقوق‌بشری و جامعه باز به تعداد زیادی از ایرانی‌های خارج از کشور کمک مالی داده و می‌دهد. چند سایت مهم ایرانی حیات خود را مدیون کمک‌های او هستند.این شبکه صهیونیستی که نقش فعالی در فتنه 4 سال پیش داشت نوشت: این موضوع سری نیست. لیست دریافت‌کنندگان این کمک‌ها را می‌شود پیدا کرد. در ایران هم تبلیغاتچی‌های نظام مثل روزنامه کیهان گهگاه برای «بی‌آبرو» کردن مخالفان در خارج و داخل کشور آنها را به «مزدوری» برای سوروس صهیونیست (چون یهودی است) متهم می‌کنند. این‌گونه حملات باعث نوعی حالت دفاعی شده. کسانی که از سوروس کمک می‌گیرند حاضر نیستند به آن اعتراف کنند، خجالت می‌کشند. تبلیغات جمهوری اسلامی روی آنها اثر گذاشته و فکر می‌کنند بهتر است حرفی نزنند تا مبادا مردم آنها را خائن بخوانند.

بالاترین اضافه کرد: این اشتباه است. واقعیت این است که سوروس فردی خیرخواه، دموکرات منش و مترقی است. هر کس که از او کمک می‌گیرد باید آن را رک و راست بگوید و به هیچ وجه احساس شرم نکند. یک روز باید شهامت آن را داشته باشیم که از سوروس به خاطر نقش مهم او در حمایت از دموکراسی و جامعه باز در ایران تشکر کنیم.بالاترین به یک سؤال روشن پاسخ نمی‌دهد و آن اینکه اگر سوروس حامی خیرخواه دموکراسی و انسانیت است، چرا سرمایه خود را خرج حمایت از حاکمیت مردم فلسطین بر سرنوشت خود در مقابل رژیم اشغالگر قدس نمی‌کند و چرا ثروت وی در خدمت سازمان سیا و موساد و صرفاً علیه نظام‌های ضد صهیونیستی و ضد آمریکایی به کار گرفته می‌شود؟!

اقتدار منطقه‌ای ایران چالش شماره یک اوباما در سال 2014

کیهان آورده:«چالش هسته‌ای ایران اولویت شماره یک اوباما در سال 2014 است اما به نظر می‌رسد رسیدن به توافقی در این باره با ایران غیرممکن باشد.»جیمز لیندسی مدیر بخش مطالعات در شورای روابط خارجی آمریکا در تحلیلی با بیان اینکه رسیدن به توافق دائمی با ایران اولویت اصلی دولت اوباما در سال 2014 است، خاطرنشان کرد مذاکرات دشواری در پیش است و رسیدن به توافق نهایی ممکن است ناممکن باشد.لیندسی درباره دورنمای تحولات مربوط به سوریه و موضوع هسته‌ای ایران گفت: خاورمیانه همچنان چالش‌های گوناگونی پیش روی دولت باراک ‌اوباما قرار می‌دهد. اوضاع تا حد زیادی همانطور به نظر می‌رسند که در سال 2013 بودند اما جزئیات به نوعی تغییر کرده‌اند. با به دست آمدن توافق موقتی ژنو با ایران در ماه نوامبر (آذر ماه)، دولت آمریکا این فرصت را دارد که به توافقی جامع‌تر در خصوص پایان دادن یا به شدت محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران برسد.

وی می‌افزاید: اولویت شماره یک دولت اوباما در سال 2014 تبدیل توافق موقتی با ایران به یک توافق دائمی است اما انجام این کار آسان نخواهد بود و حتی ممکن است غیرممکن باشد. شاید محتمل‌ترین نتیجه این باشد که دو طرف با دیدگاه از این ستون به آن ستون فرج است، توافق موقتی را تمدید کنند. مسئله تحریم‌های جدید کنگره علیه ایران نیز بالای سر مذاکرات قرار دارد.بسیاری از اعضای کنگره از توافق موقتی ناراضی هستند یا اعتقاد دارند که با اعمال تحریم‌های جدید و شدیدتر می‌توانند اهرم بیشتری به دولت در مذاکرات بدهند. به هر حال خواهیم دید که این مسئله چگونه بر مسیر مذاکرات تاثیر خواهد گذاشت.در همین حال ریچارد سولومون از اعضای اندیشکده رند در تحلیلی که از سوی وب‌سایت یو‌اس نیوز منتشر شده خاطرنشان کرد: توافق‌نامه هسته‌ای با ایران نباید صرفاً به برنامه هسته‌ای این کشور محدود شود بلکه باید سایر اقدامات منطقه‌ای ایران را هم مدنظر قرار دهد.

این مدیر کل اسبق شرق آسیا در وزارت خارجه آمریکا نوشت: توافق‌نامه مقبول آمریکا و متحدانش احتمالاً به خاطر مخالفت‌ها در داخل ایران، نتواند منعقد شود. آمریکا و متحدانش توقع دارند توافق نهایی با ایران موجب تثبیت منطقه‌ای شود.ادامه می‌دهد: سؤال این است که آیا ایران حاضر است به خاطر کاهش تحریم‌ها، کاری بیش از محدود کردن برنامه هسته‌ای خود مثلاً در زمینه محدود کردن برنامه‌های مذهبی که شالوده حکومت اسلامی است در مقابل غربی کردن امور انجام دهد؟ از این جهت توافق هسته‌ای، قمار نامشخصی برای آمریکاست.

این مقام سابق آمریکایی خاطرنشان کرد: هیچ نشانه و شاهدی دال بر آمادگی رهبر عالی ایران برای اجرای طرحی که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و محافظه‌کاران مذهبی را به حاشیه براند، وجود ندارد. به نظر می‌رسد خطوط قرمز وی در رابطه با توافقنامه هسته‌ای با آنچه آمریکا و شرکا و متحدان هسته‌ا‌ی‌اش برای تحدید توان جهش هسته‌ای ایران نیاز دارند، تفاوت دارد.

سولومون می‌افزاید: معلوم نیست ایران از بلند پروازی‌های منطقه‌ای خود دست بردارد. از این رو عجیب نیست که چشم‌انداز یک توافقنامه محدود به مسئله هسته‌ای تهدیدی برای سایر قدرت‌های خاورمیانه باشد که در انتظار تغییر اساسی منطقه‌ای در جهت نفوذ ایران هستند. در نتیجه، مذاکراتژنو باید با مذاکرات موازی و حتی مهم‌تر درباره اقداماتی تکمیل شود که فراتر از حمایت ایران از «بشار اسد» و حزب‌الله است و تهدیدی برای ثبات منطقه محسوب می‌شود.سولومون که زمانی رئیس اندیشکده موسوم به مؤسسه صلح آمریکا بود، در رابطه با چشم‌انداز توافقنامه جامع با ایران گفت: احتمالاً شاهد خواهیم بود که روحانی و گروه مذاکره‌اش به مواضعی پایبند خواهند بود که مورد حمایت رهبر عالی و تندروهای حکومت است. آنها خواستار توافقنامه‌ای هستند که تصورات ایران  را در زمینه نفوذ منطقه‌ای محفوظ بداند.

افسر سابق سیا: عربستان آماده انفجار است

روزنامه کیهان نوشت:افسر سابق سازمان سیا می‌گوید خشم شدیدی نسبت به خاندان آل‌سعود در میان مردم عربستان حاکم است.به گزارش العالم، رابرت بایر مولف کتاب خوابیدن با شیطان، به زدوبندهای دولت آمریکا و عربستان پرداخته و خاطرنشان کرده که آمریکا در حمایت عربستان از گروه‌های تروریستی القاعده مقصر است. بایر می‌نویسد: در عربستان چیزی تحت عنوان «حاکمیت قانون» وجود ندارد. وقتی که به گذرنامه عربستانی نگاه می‌کنیم متوجه می‌شویم که صاحب گذرنامه وابسته به خاندان حاکم است. یک شهروند عربستانی شبیه به بخشی از دارایی‌های این خاندان است و تفاوتی با کاخ جده یا رولزرویسی که متعلق به آل سعود است ندارد. هیچگونه حق و حقوقی و پارلمان و یا قانون اساسی در عربستان وجود ندارد.

خاندان حاکم در عربستان در برابر هرگونه تغییری مقاومت می‌کنند و نمی‌خواهند به تعفن خود در این کشور اعتراف کنند. داستان‌های بسیاری در خصوص فحشای خاندان آل سعود در روزنامه‌های آمریکایی منتشر شده است. خاندان حاکم بیشتر درآمدهای کشور را در اختیار دارند و می‌توانید آنان را در کاخ‌هایشان در دریای مدیترانه بیابید. کاخ‌هایی که برای خوش‌گذرانی با «زنان هرزه» بنا شده است.افسر سابق سرویس جاسوسی سیا می‌افزاید: غرب و حکام سعودی در ورطه خطرناکی گرفتار شده‌اند. همه عوامل تشکیل‌دهنده ناآرامی‌ها در مکانی درست به وجود آمدند؛ مرزهای باز، در دسترس بودن سلاح، نبود سیاست، حاکم نبودن قانون، فساد پلیس، دست کم گرفتن طبقه حاکم، کم شدن سهم افراد جامعه از درآمدها، خشم همسایگان، افزایش جوانان افراطی در داخل. با وجود همه این مشکلات این اعتقاد وجود دارد که باید به هدف حمایت از کسانی که ریاض از آنان دفاع می‌کند، روی هر نقشه رسمی در واشنگتن نشان قرمزی روی نقطه‌ای به نام «ریاض» وجود داشته باشد.

هنگامی که در سال 2003 این مطلب را می‌نوشتم، واشنگتن همچنان اصرار داشت که عربستان کشوری باثبات است و دولت مرکزی آن بر همه مرزهایش کنترل دارد و پلیس و ارتش در بالاترین حد توانایی و وفاداری هستند، و مردم این کشور به خوبی می‌پوشند، می‌خورند و آموزش می‌بینند. وزارت خارجه آمریکا در انتشار دروغ بزرگ درباره عربستان نقش دارد. به طوری که اگر مواضع آن را در خصوص مسائل جاری بشنوید به این نتیجه می‌رسید که عربستان سعودی همان دانمارک است!بایر با اشاره به دسترسی آسان تروریست‌های سعودی القاعده به خاک آمریکا می‌نویسد: در جریان حملات 11 سپتامبر 2001، سعودی‌هایی که در این عملیات شرکت کردند، برای دریافت ویزا نیازی به حضور در سفارت آمریکا در ریاض و یا کنسولگری جده برای مصاحبه نداشتند. در سایه سامانه «ویزا اکسپرس» یک عربستانی برای گرفتن ویزا، فقط گذرنامه و هزینه‌ها را برای وکیل مسافرت ارسال می‌کند. وکیل مسافرت سعودی به عبارت دیگر کسی بود که جای دولت آمریکا قرار می‌گرفت. مدت انتظار برای دریافت ویزا کوتاه بود و هر عربستانی که پول داشت می‌توانست به نیویورک برود و ناپدید شود و یا هواپیمایی را به سوی آسمان‌خراشها هدایت کند.

مؤلف کتاب خوابیدن با شیطان در ادامه می‌نویسد: وزارت خارجه آمریکا به حکام سعودی فرصت داد تا تقریباً هر کاری را انجام دهند و در برابر سازمان‌های حقوق‌بشری بین‌المللی از دولت سعودی حمایت کرد. بندربن سلطان یک سوپر سفیر در آمریکا بود که در کاخ سفید به روی او باز بود. عربستان نفت آمریکا را تامین می‌کرد.افسر سابق سازمان سیا درباره وضعیت مردم عربستان و فساد حاکم بر آل‌سعود می‌نویسد: عربستان از سال 1992 به مدت 10 سال، نیم میلیارد دلار به القاعده داده است. 5 خانواده حدود 60 درصد نفت دنیا را در اختیار دارند اما آل سعود به تنهایی یک سهم این ذخایر را در دست دارد. آنها ویلاهای خود را در پاریس، لندن و نیویورک گسترش داده‌اند. آینده مشخص نیست؛ مواضع عربستان در خصوص اصلاحات دموکراتیک چیزی بیشتر از سرپوش است. با توجه به اینکه به اندازه کافی در خاورمیانه چندین سال را سپری کرده‌ام، می‌دانم که در جایی مثل عربستان سعودی همه چیز به صورت طبیعی به سوی ترکیبی قابل اشتعال پیش‌ می‌رود.

وی می‌افزاید: در عربستان خشم شدیدی ضد غرب و آل‌سعود وجود دارد.

مردم قانع شده‌اند که پول نفت، خاندان حاکم را فاسد کرده و سران سعودی با دادن اجازه ورود به نیروهای آمریکایی به عربستان، به خاک کشورشان توهین کرده‌اند. رهایی از وجود نظامی آمریکا ( به حل این مسئله) کمک می‌کند، ولی خشم مردم از خاندان حاکم بسیار فراتر از موضوع حضور آمریکایی‌ها است. جامعه عربستان از آل‌سعود به دلیل شکست در حمایت از شهروندان مسلمان در فلسطین و عراق و ناتوانی در برابر به ذلت کشیده شدن مسلمانان، انتقاد می‌کند. در آغاز هزاره جدید، بسیاری از سعودی‌ها معتقدند که اگر همگی به صحرا بازگردند و زندگی خود را با خرما و شیر شتر سپری کنند، اوضاع کشورشان از اکنون بهتر خواهد شد.

70 درصد آمریکایی‌ها دولت اوباما را ناتوان می‌دانند

کیهان نوشت:نظرسنجی‌ها در آمریکا نشان می‌دهد دولت اوباما با بی‌اعتمادی شدید مردم این کشور مواجه است.نتایج نظرسنجی آسوشیتدپرس و مرکز تحقیقات امور عمومی (NORC) نشان می‌دهد مردم آمریکا دیدی بسیار منفی درباره دولت اوباما دارند و اعتماد کمی دارند که مقامات دولتی بتوانند بزرگترین مشکلات آمریکا را حل و فصل کنند.نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که نیمی از مردم آمریکا معتقدند که سیستم دموکراسی در این کشور نیازمند «تغییرات بسیار زیاد» و یا بازنگری کامل است و از هر 20 آمریکایی، تنها یک نفر معتقد است دولت آمریکا به خوبی عمل می‌کند و نیازمند هیچ تغییراتی نیست.نتایج این نظرسنجی حاکی از آن است که 70 درصد از پاسخ دهندگان معتقدند که دولت آمریکا توانایی پیشرفت و حل مشکلات مهم و مسائل پیش‌روی کشور در سال 2014 را ندارد.خدمات بهداشتی، اشتغال و اقتصاد از جمله مهمترین مسائلی است که مردم آنها را نیازمند بهبود می‌دانند. درباره موضوع اصلاح خدمات بهداشتی، حدود 49 درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی، اصلاً درباره پیشرفت و بهبود واقعی آن امیدوار نیستند و 20 درصد دیگر نیز تنها به میزان اندکی درباره آن امیدوار هستند.

درباره موضوع بودجه و بدهی ملی، 65 درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی گفتند که آنها هیچ اعتمادی به توانایی دولت برای بهبود شرایط ندارند و تنها 20 درصد گفتند که در این زمینه به دولت «اندکی اطمینان» دارند. نتایج این بررسی همچنین حکایت از آن دارد که 62 درصد از مردم آمریکا درباره نحوه عملکرد مقامات دولت بدبین هستند.به گزارش پرس‌تی‌وی، همچنین نتایج نظرسنجی دیگری که از سوی شبکه سی‌ان‌ان و اوآی‌سی برگزار شد، نشان داد که بیشتر مردم آمریکا معتقدند که اقتصاد این کشور در شرایط بدی قرار دارد. بیش از نیمی از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی انتظار دارند که اقتصاد آمریکا در سال آینده نیز در شرایط بد کنونی باقی بماند.دو سوم شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی گفتند که بیشتر اخبار اقتصادی که اخیراً شنیده‌اند، اخباری بد بوده است.

در همین حال نتایج یک نظرسنجی در 68 کشور نشان داد مردم، آمریکا را بزرگترین تهدیدکننده صلح جهان در سال 2013 می‌دانند.این نظرسنجی که شرکت کنندگانی از 68 کشور در آن شرکت کرده‌اند نشان می‌دهد احساسات ضد آمریکایی نه تنها در کشورهای دشمن این کشور بلکه در میان کشورهایی مانند ترکیه و یونان که جزو متحدان واشنگتن در پیمان ناتو هستند نیز جریان دارد. مؤسسه مشهور نظرسنجی گالوپ و مؤسسه شبکه مستقل جهانی این نظرسنجی را به طور مشترک در پایان سال 2013 به انجام رسانده‌اند. از شرکت‌کنندگان پرسیده شده است؛ «فکر می‌کنید کدام کشور بیشترین تهدید علیه صلح در جهان به شمار می‌رود؟» آمریکا با 24 درصد بیشترین پاسخ‌ها را به خود اختصاص داده است. پاکستان و چین، هر یک به ترتیب با 8 و 6 درصد در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

طرح سؤال از وزرا چقدر هزینه دارد؟

روزنامه ایران درخبر اول نوشت: طرح سؤال نمایندگان از هر یک از وزرا زمانی از فعالیت مجلس را در صحن و کمیسیون‌های تخصصی به خود اختصاص می‌دهد اما گویا هزینه مالی طرح سؤال و پاسخگویی به آن نیز قابل محاسبه است. مصطفی کواکبیان در مجلس هشتم گفته بود که هر دقیقه مجلس 15 میلیون تومان هزینه در بر دارد که بر اساس این برآورد طرح سؤال از هر وزیر در صحن علنی مجلس یک میلیارد و 50 میلیون تومان هزینه دارد. خبرآنلاین در گزارش خود این مبلغ را بر اساس محاسبه‌ای به دست آورده است که نشان می‌دهد زمان 30 دقیقه‌ای وزیر برای پاسخ به سؤال در کمیسیون450 میلیون تومان، زمان 5 دقیقه‌ای سخنگوی کمیسیون برای توضیح سؤال در صحن مجلس 75 میلیون تومان، زمان 15 دقیقه‌ای وزیر برای پاسخ به سؤال در صحن 225 میلیون تومان، زمان 15 دقیقه‌ای نماینده سؤال‌کننده در صحن 225 میلیون تومان و زمان 5 دقیقه‌ای برای رأی‌گیری 75 میلیون تومان هزینه دارد.

انتقاد مقام ترک از بزرگ‌نمایی نقش ایرانی‌ها در پرونده فساد ترکیه

ایران درخبر دیگر آورده:رئیس اتاق بازرگانی و تجاری ازمیر ترکیه با انتقاد از انتشار اخباری درباره حضور نام اتباع ایرانی در کنار برخی از دستگیرشدگان عملیات اخیر علیه فساد مالی در ترکیه خطاب به رسانه‌ها گفت: بهتر است در این باره بزرگ‌نمایی نکنید. به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه حریت، چاپ ترکیه، اکرم دمیرتاش، رئیس اتاق بازرگانی و تجاری ازمیر با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر وجود ارتباطاتی میان ایران با برخی بازداشت‌ شدگان در عملیات گسترده مبارزه با فساد مالی در ترکیه‌ گفت: نباید مسأله ارتباط ایران با این عملیات را بزرگ‌نمایی کرده و به درازا کشاند. وی با اشاره به همکاری شرکت‌های ایرانی با شهر ازمیر گفت: ترکیه و ایران در جغرافیای سیاسی منطقه از کشورهای قدرتمند محسوب می‌شوند و این دو کشور در جهان صاحب هفدهمین و هجدهمین اقتصادهای بزرگ هستند.

توضیح پیرمؤذن درباره مصاحبه با یک شبکه خارجی

روزنامه ایران آورده:شنیدیم که کمال‌الدین پیرمؤذن عضو فراکسیون محیط زیست مجلس در گفت‌‌وگو با تابناک با بیان این‌که شبکه‌های بیگانه برای تخریب نمایندگان به هر حیله‌ای دست می‌زنند توضیح داده: یکی از خبرنگاران خارج از کشور که خود را خبرنگار پرس تی وی معرفی کرد درباره محیط زیست و آلودگی هوا از من سؤالی پرسید و به تصور این‌که وی خبرنگار پرس تی وی، شبکه انگلیسی زبان جمهوری اسلامی است با وی گفت‌وگو کردم. عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اظهار داشت: متأسفانه پس از این‌که گفت‌و گو از شبکه من و تو پخش شد متوجه شدم که فریب خورده‌ام و این مصاحبه به عنوان «گفت‌و گوی پیرمؤذن، نماینده مجلس» با شبکه مذکور پخش شده است.

اصولگرایان در انتخابات مجلس به وحدت می‌رسند

روزنامه تهران امروز نوشت:روح الله حسینیان نماینده مجلس اظهار داشت: کلیه جناح‌های اصولگرا به خاطر مسائل و مشکلاتی که با روی کار آمدن دولت جدید در حال شکل گیری است قطعا در انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی به اجماع خواهند رسید. وی در تشریح این مسائل و مشکلات گفت: نحوه مدیریت کشور، حرکت کشور به سمت سازش و تلاش در راستای تشنج مجدد فتنه‌گران مسائلی است که موجب وحدت اصولگرایان در انتخابات آینده خواهد شد زیرا این آسیب‌ها در کمین کشور، انقلاب و نظام قرار گرفته است. عضو جبهه پایداری با اشاره به جلسات جداگانه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، جامعه روحانیت مبارز و جبهه پیروان گفت: آسیب‌شناسی اقدامات این جریان‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری گذشته و پیش‌بینی آسیب‌هایی که ممکن است در انتخابات مجلس آینده گریبان اصولگرایان را بگیرد، محور اصلی این جلسات است

عدم دعوت از جبهه پایداری

تهران امروز نوشت: سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی عضو شورای مرکزی جبهه پایداری با بیان اینکه به‌طور رسمی از جبهه پایداری برای شرکت در جلسات آقای تقوی دعوت نشده است گفت: آقایان شخصیت‌هایی که از نظر آنها مناسب آن جلسه بودند را دعوت کردند. وی اظهار داشت: اگر هم دعوتی صورت گرفته باشد اینطور بوده که خودشان دونفر از جبهه پایداری که فکر می‌کردند برای این جلسه مفید هستند را دعوت کرده‌اند. به گزارش مهر، اخیرا جلساتی با محوریت حجت‌الاسلام تقوی عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت و با حضور برخی چهره‌های اصولگرا به منظور هم اندیشی برای وحدت اصولگرایان آغاز شده است. در این جلسه تعدادی از وزرای دولت دهم و برخی اعضای جبهه پیروان خط امام و رهبری، اعضای جامعه روحانیت حضور دارند اما چهره‌هایی همچون حدادعادل و برخی طیف‌های اصولگرا مانند جمعیت رهپویان و ایثارگران و جبهه پایداری تاکنون در این جلسات حاضر نشده‌اند.

روحانی قطعا اصلاح‌طلب نیست

تهران امروز آورده:اسدالله بادامچیان عضو شورای مرکزی موتلفه با بیان اینکه آقای روحانی عضو جامعه روحانیت مبارز است و قطعا اصلاح‌طلب نیست، گفت: اما ایشان سلیقه خاص خود را دارد و با این سلیقه می‌خواهد کشور را اداره کند.

ابعاد مختلف مفاسد اقتصادی ترکیه

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: با گذشت زمان، ابعاد مختلف مفاسد اقتصادی ترکیه و ارتباط آن با ماجرای بابک زنجانی افشا می‌شود. رضا ضراب، یکی از عناصر این ماجراست که خانواده وی چندین سال است با او قطع رابطه کرده‌اند. به گزارش خبرنگار تیک Tik.ir، خانواده رضا ضراب پس از اطلاع از قصد فرزندشان برای ازدواج با "ابرو گوندش" خواننده مشهور ترک به شدت با این امر مخالفت کردند. اما رضا ضراب بدون توجه به اعتراض خانواده‌اش با ابرو گوندش که چندین سال از او بزرگتر است، ازدواج کرد. علت مخالفت خانواده ضراب با این وصلت، 2 بار ازدواج ابرو گوندش و خواننده بودن او بوده است. حاصل ازدواج ضراب و گوندش دختری به نام آلارا است که اکنون 3 سال دارد. خانواده رضا ضراب از خانواده‌های مشهور و مذهبی تبریز هستند. رضا ضراب، در جریان تحولات اخیر ترکیه توسط پلیس این کشور دستگیر شد. وی از همدستان بابک زنجانی بود.

بازداشت مدیر سابق ارشاد به دلیل فساد اخلاقی

جمهوری اسلامی آورده: روزنامه قانون از محاکمه یکی از مدیران وزارت ارشاد در دوره احمدی نژاد خبر داده و نوشته است: "جلسه محاکمه یکی از مدیران وزارت ارشاد در دولت دهم و پسرش روز یک شنبه هشتم دی ماه به صورت غیرعلنی در دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد" به گزارش "انتخاب" به نقل از روزنامه قانون، "این مدیر وزارت ارشاد در دولت دهم و پسرش اواخر سال 91 با شکایت زنی به دادگاه احضار و پس از تکمیل تحقیقات با قرار وثیقه آزاد شدند"، و اکنون "متهم نیز علیه این زن، شکایتی را درخصوص سوءاستفاده‌های مالی مطرح کرده است". این روزنامه اشاره‌ای به اسم این "مدیر وزارت ارشاد اسلامی" نکرده است، اما روزنامه قانون در پنجم اردیبهشت ماه 92 از "بازداشت یک مدیر فاسد در وزارت ارشاد اسلامی" خبر داده و نوشته بود: "سرانجام آقای "س"، یکی از مدیران جنجالی و پرسروصدای وزارت ارشاد در بخش سینمایی، به دلیل فساد اخلاقی گسترده خود بازداشت شد."

روزنامه قانون در همان شماره نوشته بود که "این مدیر ارشد فرهنگی دولت محمود احمدی نژاد" که برخی از سینماگران برجسته و بسیاری دیگر از بزرگان سینمای ایران را "خانه‌نشین کرده بود"، پس از بازداشت "به انواع جرائم اخلاقی و مالی" متهم شده است. به نوشته این روزنامه، از جمله اتهامات "آقای "س" مدیر ارشد وزارت ارشاد" این بود که از "یکی از تهیه کنندگان زن سینما مبلغ 30 میلیون تومان باج‌گیری و وی را مجبور به رابطه غیراخلاقی کرده است" و پیشتر در "سال 91 نیز در یک پرونده فساد اخلاقی محکوم شده بود"، چرا که "در آن پرونده، دختر جوانی را در جشنواره فیلم کودک اصفهان به هتل دعوت و در اتاق خود با دختر جوان رابطه غیراخلاقی برقرار کرده بود که با هشیاری مسئولان هتل، فیلم فساد اخلاقی این مدیر در اختیار نهادهای مسئول قرار گرفت".

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها