محمد باقر نوبخت که امروز برای حضور در شورای برنامه ریزی استان و شهرستان تویسرکان به شهر تویسرکان سفر کرده بود با حضور در همایش وحدت حوزه و دانشگاه در این شهر به تببین علت دشمنی و کینه ورزی ها با نظام اسلامی ایران پرداخت.
معاون برنامه ریزی ونظارت راهبری ریاست جمهوری عنوان کرد: ارتش عراق از سوی غرب پشتیبانی کامل می شود و از هیچ تسلیحاتی محروم نبود اما در ایران در آغاز جنگ تحمیلی سپاه سازمان درستی نیافته بود و ارتش نیز از هم گسیخته بود.
نوبخت با تاکید براینکه اقتدار حال حاضر ایران با سال های آغازین انقلاب اسلامی قابل مقایسه نیست، عنوان کرد: دنیا به این نتیجه رسیده است که باید حقوق هسته ای کشورمان را به رسمیت بشناسد.
وی با بیان اینکه ترسی از نظارت بر تاسیسات هسته ای نداریم گفت: توافق ژنو آنقدر مهم بود که رژیم صهیونیستی پس از امضای آن اعلام کرد بزرگترین اشتباه قرن روی داد.
وی اذعان داشت: توافق هسته ای ژنو در ماه آینده اجرایی می شود و مهم محتوای این توافق است که اگر حقوق ملت ایران را محقق نمی کرد رهبر معظم انقلاب بدون شک با آن مخالفت می کردند. ایشان مذاکره کنندگان هسته ای را به عنوان معتمدین نظام می داند و هیچ شخصی حق ندارد جلو تر از نظرات رهبری حرکت کرده و با آن مخالفت کند.
معاون برنامه ریزی ونظارت راهبری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه امروز نظام اسلامی ایران مقتدرتر از سال های آغاز انقلاب اسلامی است، ادامه داد: فرصتی در کشور محیا شده است که بدون در گیر شدن با حاشیه های سیاسی از ظرفیت همه طیف ها استفاده شود.
نوبخت افزود: نباید فکر کرد بایک تفکر تنها می توان نظام اسلامی را اداره کرد. عناصر تشکیل دهنده نظام که معتقد به ولایت هستند به جای پرداختن به اختلاف سلیقه ها به دنبال وحدت باشند. هیچ درگیری نباید وجود داشته باشد و باید به دنبال خدمت برای مردم بود.
وی با اشاره به اینکه به جای درگیری های لفظی باید به دنبال این باشیم چگونه می توانیم از منابع محدود کشور برای استان ها استفاده کنیم، اظهار داشت: خون شهید مفتح انقلاب اسلامی را بیمه کرد و دولت خود را موظف به پیگیری خواسته های مردم می دادند.
معاون برنامه ریزی ونظارت راهبری ریاست جمهوری اذعان داشت: نظام اسلامی ایران نه تنها پایدار و مقاوم است بلکه می تواند به عنوان الگویی برای جهان تبدیل شود و کشور ها آنانی را الگو خود قرار می دهند که بتوانند خواسته های مردم را به بهترین نحوه محقق کنند.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت