فرمانده نیروی انتظامی خبر داد؛

آرامش اقتصادی و کاهش جرایم پس از انتخابات

برخی آرام آرام در حال عبور از خطوط قرمز هستند

انتقاد فرمانده ناجا از حضور برخی مسئولان در فیس بوک

فرمانده نیروی انتظامی در واکنش به استفاده برخی مسئولان دولتی از شبکه‌های اجتماعی و فیسبوک گفت: این روش که برخی مسئولان آرام آرام شروع به عبور از خط قرمز کرده و وارد فضاهایی می‌شوند که استفاده از آن برای شهروندان ممنوع است، چیز خوبی نیست و همه باید در این زمینه رعایت کنند.
کد خبر: ۶۲۱۵۸۷
انتقاد فرمانده ناجا از حضور برخی مسئولان در فیس بوک

سردار اسماعیل احمدی‌مقدم روز دوشنبه در حاشیه سومین نشست روسای پلیس فتا کشور افزود: نگاه ما به بحث اینترنت و استفاده از شبکه‌های اجتماعی، نگاهی مبتنی بر فرصت‌محوری است ولی برخی مسئولان باید به خاطر داشته باشند که با زیر پا گذاشتن قوانین راه را بر تخطی از قوانین هموار نسازند.

فرمانده ناجا، ساز و کار فعلی شورای عالی فضای مجازی در بحث فیلترینگ را کافی دانست و تأکید کرد: وقتی بحث فیلتر برای یک سایت و صفحه اینترنتی بوجود می‌آید خود دارای بار حقوقی است و این در حالی است که ممکن است نسبت به این قضیه صراحت قانونی وجود نداشته باشد.

وی جرایم سایبری را جرایمی نوظهور دانست و با اشاره به پیشرفت فضای مجازی در کشورمان، گفت: همزمان با پیشرفت فضای مجازی، جرایم سایبری نیز رشد داشته است که خوشبختانه ما به موقع پلیس فتا را تشکیل دادیم.

احمدی‌مقدم با بیان اینکه در دنیا حدود 20 تا 30 درصد جرایم فضای مجازی کشف می‌شود، ادامه داد: این در حالیست که در کشور ما حدود 80 درصد از جرایم کشف می‌شود.

فرمانده ناجا درباره مصادیق جرم در فضای مجازی نیز گفت: حضور در فضای مجازی جرم نیست، اما ابزار و نحوه استفاده از آن ممکن است به گونه‌ای باشد که منجر به عمل مجرمانه شود، همانطور که خرید اینترنتی عملی مجرمانه نیست، اما ممکن است از طریق همین سامانه، برداشت غیرمجاز اینترنتی صورت گیرد که این یک جرم است و پلیس با آن برخورد می‌کند. ممکن است عده‌ای نظیر هکرها بسترهایی را برای اقدامات مجرمانه فراهم کنند که این افراد نیز مشمول جرم‌اند و با آنان برخورد می‌شود. با این حال فکر نمی‌کنم که در بحث قوانین فضای مجازی نقصی داشته باشیم.

احمدی‌مقدم درباره یکپارچه شدن سرورهای نیروی انتظامی و قوه قضاییه نیز گفت: سرورهای ما یکپارچه نشده بلکه امکان لینک در آنها به وجود آمد، چرا که با توجه به تشابه زیرساخت‌ها و نرم‌افزارهایی که داریم، امکان برقراری این ارتباط وجود دارد.

وی همکاری پلیس با دستگاه‌ قضایی را وسیع دانست و گفت: اقداماتی نظیر فرستادن پرونده به مقام قضایی و ... در صورتی که از مسیر فضای مجازی انجام شود، سریع‌تر به نتیجه خواهد رسید که در این خصوص بسترهای فنی فراهم شده و به شکل پایلوت نیز اجرایی شده، اما فکر می‌کنم از اوایل سال آینده به مرحله اجرا برسد.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها