«علی شبیب محمود» - که نام جهادی وی «ابوتراب» بود - فرماندهی گردان «القوات الخاصه» یا همان «یگان ویژه حفاظت از حرم» را بر عهده داشت.
وی که از فرماندهان ورزیده حزبالله لبنان بود روز تاسوعای حسینی به درجه رفیع شهادت رسید.
«ابو غدیر» فرمانده نیروهای «خدام العقیله» یکی دیگر از گردانهای مدافعان حرم حضرت زینب (س) که رابطه صمیمی و دوستانهای با علی شبیب محمود داشت در گفتگو با ابنا جزئیاتی از شهادت وی را بیان کرد.
ابوغدیر با تایید خبر شهادت فرمانده گردان «القوات الخاصه» در روز تاسوعا اظهار کرد: علی شبیب محمود از رمضان سال 1434 به عضویت مدافعان حرم درآمد ولی به دلیل رشادتها و دلاورمردیهایش به سرعت به مقام فرماندهی گردان «القوات الخاصه» رسید.
وی درباره ماجرای شهادت ابوتراب هم گفت: صبح روز چهارشنبه 22 آبان 1392 - مصادف با روز تاسوعای حسینی - عملیاتی را تحت عنوان «عاشورای 1» با همکاری گردانهای «خدام العقیله»٬ «قوات خواصة" و دو گردان دیگر برای آزادسازی سه منطقه «الحجیره»، «حی الغربه» و «یلدا» از دست تکفیریهای مسلح آغاز کردیم.
وی تاکید کرد: در این عملیات تا حوالی اذان مغرب دو منطقه «الحجیره» و «حی الغربه» را کاملاً در اختیار گرفتیم و از دست نیروهای تکفیری خارج کردیم.
فرمانده گردان خدام العقیله افزود: در این عملیات «حسن محمد عباس» مدافع حرم اهل افغانستان، «حاج صادق» مدافع حرم اهل لبنان و در نهایت «علی شبیب محمود» که وی نیز اهل لبنان بود به شهادت رسیدند.
ابوغدیر با بیان اینکه «در دفاع از مناطق مجاور حرم حضرت زینب (س) تاکتیکهای خاصی داشتیم» تصریح کرد: حسن محمد عباس با گلوله یک تک تیرانداز به شهادت رسید.
این مقام مدافع حرم به موضوع شهادت علی شبیب محمود هم پرداخت و گفت: ظهر روز تاسوعا بود که نیروها به چند گروه تقسیم شدند و شهید ابوتراب با چند نیرو عازم نبردهای کوچه به کوچه شد. حدود ساعت 14 در حالی که ابوتراب با اعضای گروهش پیشرویهای خوبی انجام داده بودند، با یک منطقه مینگذاری شده برخورد کردند و انفجاری مهیبی در آن رخ داد. متأسفانه در آن انفجار، حاج صادق به شهادت رسید و ابوتراب و سه نفر دیگر مجروح شدند.
به گفته ابو غدیر، علی شبیب محمود (ابوتراب) ابتدا به درماندگاهی در دمشق منتقل شد و سپس به بیروت انتقال یافت تا تحت درمان ویژه قرار بگیرد اما متأسفانه به دلیل شدت جراحات در درمانگاه بیروت به خیل عظیم شهدا پیوست.
این مقام مدافع حرم خاطرنشان کرد: پس از شهادت، پیکر مطهر ابوتراب را به سوریه منتقل کردند تا تشییع اولیه وی با طواف به دور ضریح حرم حضرت زینب (س) صورت گیرد. سپس این پیکر را برای خاکسپاری به بیروت فرستادند.
وی در پایان به بیان خاطراتی از رشادتهای این شهید والامقام پرداخت و گفت: اولین پرچمی که روی گنبد حرم عقیله بنیهاشم قرار گرفت، از سوی ابوتراب نصب شد. این اقدام ابوتراب در حالی بود که حملات به حرم این حضرت بسیار افزایش یافته بود و تکتیراندازها در کمین بودند ولی این دلاور با زیرکی پرچم را به اهتزاز درآورد تا شجاعت مدافعان حرم را به اثبات برساند.
فرمانده گردان خدام العقیله همچنین گفت: به یاد دارم در یک عملیات، گردان «القوات الخاصه» محاصره شده بود اما ابوتراب توانست تمام نیروها را از معرکه بیرون بفرستد ولی خودش در خانهای محصور شد. وی با زیرکی تمام، وصیتنامهاش را روی تلفن همراه خود ذخیره و تلفن را به سوی نیروهای خودی پرتاب کرد.
ابوغدیر افزود: ابوتراب که 7 ساعت در آن خانه محاصره شده بود به لطف الهی و با رشادت خود تعدادی از تکفیریها را به درک واصل کرد، محاصره را شکست و خود را نجات داد.
گفتنی است گردان «خدام العقیله» از گردانهایی است که فقط مسئولیت حفاظت از حرم مطهر حضرت زینب (س) را بر عهده دارد یعنی این گردان در اطراف حرم مستقر است و عملیات نیروهای آن در کوچههای زینبیه انجام میگیرد.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: