نیاز نیازمندان را ریشه‌ای حل کنید

روزانه فقط 2500 نفر برای دریافت کمک به مراکز بهزیستی کشور مراجعه می‌کنند. این آماری است که رئیس سازمان بهزیستی کشور اعلام می‌کند، در حالی که حداقل چند برابر این آمار هم افرادی هستند که به مراکز خیریه دیگری مانند کمیته امداد امام خمینی، سازمان اوقاف و امور‌خیریه و مراکز خیریه‌ کوچک و بزرگی که در سراسر کشور فعالیت می‌کنند و تعدادشان بیش از 15 هزار مرکز برآورد می‌شود، سر می‌زنند تا گره‌ای از کارشان باز کنند.
کد خبر: ۶۰۸۶۵۴
نیاز نیازمندان را ریشه‌ای حل کنید

در این میان، اما تعداد زیاد مراکز خیریه و نیازمندان بیشتر از هر چیز به چشم می‌آید و هر شهروند عاقلی را به‌این فکر می‌اندازد که به طور قطع بیشتر شدن تعداد مراکز خیریه نمی‌تواند چاره کار نیازمندان باشد، چون نیازمندان در جستجوی کمک، پله‌های این مراکز را بالا و پایین می‌کنند، اما در بیشتر مواقع مشکلشان موقت حل می‌شود و بعد از چند روز دوباره برای جمع‌آوری کمک، راه مراکز خیریه را پیش می‌گیرند.

البته نباید از یاد برد در این بین هستند افراد سودجویی که نیازمند واقعی نیستند و در واقع به گدایی عادت‌کرده و نمی‌خواهند برای رفع نیاز‌های خود تن به کار بدهند.

این در حالی است که در مقابل این افراد، نیازمندانی نیز هستند که فشارهای اقتصادی را تاب آورده و به قول معروف صورت خود را با سیلی سرخ نگه داشته و به هیچ قیمتی برای گرفتن کمک دست نیاز به سوی فرد یا نهادی دراز نمی‌کنند.

به همین دلیل باید به مسئولان مراکز خیریه و شهروندان هشدار داد که کمک به افرادی که در کوچه و خیابان گدایی می‌کنند، فقط سبب افزایش تعداد آنها خواهد شد.

برای حل این مشکل بهتر است هر خانواده‌ای کمک به نیازمندان را از اقوام مستمند خود شروع کند، زیرا به این صورت نیازمندان واقعی شناسایی شده و مشکلشان حل می‌شود.

این درحالی است که موسسه‌های خیریه نیز باید با هدف ایجاد شغل برای خانواده نیازمندان قدم بردارند، زیرا تا مشکل اشتغال این افراد بر طرف نشود، پرداخت کمک‌های روزانه چیزی بیشتر از یک‌مسکن نیست و باری از دوش جامعه بر نمی‌دارد.

آوید طالبیان - جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها