اما و اگرهای اعدام دوباره اعدامی زنده شده

روایت اول- از زبان دخترکی که حتما به یادش می آورید : شما نمی دانید آقایان! شما نمی دانید خانم ها! بنزین که روی پوست تن می ریزد، با تبخیر تندش ، اول تن را خنک می کند، اصلا آدم یخ می زند و همه موهای تنش سیخ می‌شود، اما وای از وقتی که بابا ، به زور آدم را بکشاند تا بخاری و تن خیس بنزین آدم را بچسباند به بدنه داغ بخاری و آنقدر نگه دارد که پوست ، گر بگیرد و شعله ور شود...
کد خبر: ۶۰۷۵۴۹
اما و اگرهای اعدام دوباره اعدامی زنده شده

مادرم، پیش از آنکه از بابا طلاق بگیرد و تنهای مان بگذارد به من گفته بود آدم بدها به جهنم می‌روند و آنجا می‌سوزند، من که دختر بدی نبودم. شاگرد اول کلاس مان هم شده بودم، پس چرا بابا برایم جهنم می خواست ؟

حالا من در برزخی هستم شبیه بهشت، دختر کوچولوهای زیادی اینجا همبازی ام شده‌اند، نمی‌دانم بابا هنوز شیشه می کشد یا نه اما من هنوز دوستش دارم و دلم می‌خواهد مثل آن روزها که هنوز معتاد نشده بود و در توهمش مرا هیولا نمی‌دید که برای به آتش کشیدنم نقشه بکشد، قلمدوشم بگیرد. بغلم کند، نوازشم کند و ببوسدم.  

یکی از دختر کوچولوهای دیگر هم اینجا، بابای شیشه ای داشته است؛ بابای او، دستکم تنش را آتش نزده ، اما مثل یک اسباب بازی بغلش کرده و از پنجره طبقه سوم خانه، پرتش کرده پایین.

دختر کوچولو همیشه به من می‌ گوید « کوبیده شدن روی زمین با سر از ارتفاع 10 - 15 متری از آتش گرفتن درد بیشتری دارد» اما من جوابش می‌دهم « آتش گرفتن با بنزین چیز دیگری است » اصلاً اگر بابا وقتی توهم داشت از خودم می پرسید  چه جور مرگی را دوست دارم، من حتما پرتاب شدن از طبقه سوم خانه را ترجیح می‌دادم. دستکم این طوری، بابا برای آخرین بار، بغلم می‌کرد تا بیاوردم لب پنجره آپارتمان مان و اینطوری ، کمی کمتر شاید دلم برایش تنگ می‌ شد.

مردگی ما در این برزخ شبیه بهشت ، قشنگ است. غروب ها می رویم پیش مادربزرگی که برایمان قصه بگوید. مادربزرگ برایمان تعریف کرده است که نوه شیشه ای اش، برای جور کردن پول مواد مخدر، شکمش را با چاقو دریده است.

 مادری هم اینجا هست که گاهی روی ابری کوچک، خیلی دورتر از ما می‌نشیند و اشک می ریزد، او در دنیای زنده‌ها، وقتی پیدا شد سر نداشت، پسر شیشه ای اش سرش را بیخ تا بیخ بریده بود و یادش نمی آمد سر مادر را کجا انداخته است. مادر دیگری که پسرش در توهم شیشه او را گرگ دیده و سرش را با چوب متلاشی کرده است، همیشه می نشیند کنار آن مادر غمگین و دلداری اش می‌دهد اما اشک های او تمامی ندارد.  

دختر کوچولویی که بابایش او را از طبقه سوم پرت کرده است پایین،  یکبار از آن مادر غمگین پرسید حالا که مرده و همه چیز تمام شده چرا این همه اشک می ریزد؟» و مادر گفت« نگران پسر شیشه‌ای‌ ام هستم هنوز... نگران پسر شیشه‌ ای‌ام...» و بعد زد زیر گریه.

اینجا ما بابا بزرگی هم داریم که پسر شیشه‌ای دیگری او را سلاخی کرده و سرش را در آشپزخانه بریده است. بابابزرگ اما مثل مادر غمگین ، گریه نمی‌کند. می گوید پسرش از قصد این کار را نکرده است اما وقتی شیشه کشیده بوده، پدرش را گوسفندی دیده که باید زودتر سرش را ببرد.

 اینجا بچه‌های شیرخواری هستند که خانواده های شیشه ای شان،  آنها را خفه کرده‌اند یا حتی به آنها تجاوز کرده‌اند و بعد با چاقو تکه تکه شان کرده‌اند، اینجا زن هایی هستند که شوهران شیشه‌ای‌شان، در بدگمانی های پس از مصرف شیشه، به پاک دامنی شان شک کرده‌اند و جان‌شان را گرفته اند. برزخ بهشتی ما شلوغ است و همه مان اینجا، نگران باباها، مامان ها، برادرها، خواهرها و فرزندان شیشه ای مان در دنیای زنده‌ها هستیم. آیا می شود کمک شان کنید؟

روایت دوم- من یک خبرنگارم با خبرهای تلخ : به اخبار گوش می کنم و از تأسف، عرق سرد می نشیند روی پیشانی ام. دایه های مهربان تر از مادر شده‌اند آنطرف آبی ها، سنگ یکی از قاچاقچیان شیشه را به سینه می کوبند که یکبار اعدام شده است و زنده مانده و قضات می‌گویند باید بار دیگر اعدام شود و دلیل می آورند که اعدام سلب حیات است و اگر سلب حیات رخ ندهد پس اعدامی هم اتفاق نیفتاده است.

من طناب دار را از نزدیک دیده ام. صندلی اعدام را که از زیر پای مجرمان کشیده می شود  با دست های خودم لمس کرده ام، حتی دست و پا زدن اعدامی ها را بالای دار دیده ام و به همین علت دلم به اعدام هیچکس راضی نمی شود اما همچنان مطیع قانون کشورم هستم و از سوی دیگر  می‌دانم آنها که آنطرف آب به تقلا افتاده اند و با ذوق ، ماجرای مرد اعدامی زنده شده و حکم اعدام مجددش را در بوق و کرنا کرده‌اند، هیچکدام دغدغه زنده ماندن این متهم را ندارند و اتفاقاً بدشان نمی آید او ، بار دیگر اعدام شود تا از پرونده اش به عنوان مستندی برای اثبات قوانین ضد حقوق بشری در ایران استفاده کنند!

حقوق بشری که در آن زیستن، حق مسلم یک قاچاقچی شیشه ای است اما سلب حیات را از هزاران انسانی که معتاد به شیشه شده‌اند یا به دست شیشه ای ها به قتل رسیده اند ، می‌شود ندیده گرفت.

 حقوق بشری که بانیانش با سیاست های خاص، در حالی که ظاهرا از محکومان به اعدام دفاع می کنند، آنها را  به سوی چوبه دار هل می‌دهند و با شلوغ کاری های شان ، دست مراجع قضایی و گاه مردم را برای بخشایش گناهکاران می بندند،  صرفاً با این هدف که از این مرگ ها به نفع خودشان استفاده کنند، چون می‌دانند حیات رسانه ای و کاری آنها، در گرو تهیه چنین اخباری است و به بیانی دیگر آنها پول می‌گیرند تا امثال چنین خبرهایی را پر رنگ کنند و ایران را کشوری متحجر نشان دهند حال آنکه در همان کشورهایی که این خبرگزاری ها از آنها تغذیه می شوند، قوانینی غیرانسانی، بی گناهانی را سال های سال گوشه زندان انداخته است و گناهکارانی را آزاد گذاشته است تا به جنایت های بیشتر دست بزنند و با  این حال کسی حتی جرأت نقد کردن آن قوانین را ندارد.اصلا یادشان رفته است که همین مواد مخدر تازه به بازار آمده و صنعتی از همان کشورهای خودشان سربرآورده!

اما غم انگیز تر از همه این ها رسانه های داخلی هستند که در تقلیدی کورکورانه یا شاید هدفمند، پا جای پای آنها می گذارند و برای فروش بیشتر رسانه شان یا جلب نظر گروهی از مخاطب ها، بی‌طرفی را در نقل خبر کنار می گذارند و عاشقان سینه چاک قاچاقچیان شیشه می شوند و برای گرفتن حق آنها به آب و آتش می زنند.

من هم موافق مرگ هیچ انسانی نیستم اما قانون ، قانون است.

از سوی دیگر آنها که ماجرای این اعدام را جار می زنند  و خبر دست چندمش را همچنان تیتر یک رسانه های شان می کنند، چرا در این زمینه، دیدگاه خانواده های معتادان شیشه ای را جویا نمی‌شوند ؟

برای حسن ختام این یادداشت، بد نیست توجه تان را به نکته ای درباره میزان مواد مخدری که همراه این مرد قاچاقچی بوده جلب کنم. یک سوت شیشه، که برای نشئگی معتادی تا چندین ساعت کفایت می کند به اندازه یک لپه یا عدس است.

این لپه یا عدس شیشه، که در پایپی حرارت داده و دود می شود و معتاد آن را با ولع به ریه هایش می فرستد،  میل جنسی مصرف کننده اش را به حدی بالا می برد که او برای برقراری رابطه جنسی حتی ممکن است به محارمش هم تجاوز کند؛ همان عدس یا یک لپه شیشه، حتی پس از یک بار مصرف شدن، معمولا قربانی اش را برای همیشه به خودش وابسته می کند؛ قربانی وابسته به شیشه ، دچار سوء ظن شدید و بیمارگونه می شود و گرایش شدیدی به خشونت پیدا می کند و به همین علت امکان دارد در عالم توهم یا خودش را به قتل برساند یا اطرافیانش را.

از سوی دیگر میل شدید مصرف همان شیشه به حدی زیاد است که معتاد برای جور کردن پول آن حاضر است به هر کاری دست بزند و همین مسأله باعث افزایش فحشا و انواع دیگر بزه در جامعه می شود. همه آنچه گفتیم جزو قابلیت های بالقوه همان یک عدس شیشه است  اما دقت کنید، شیشه ای که همراه این مرد بوده , قاضی را وادار کرده بر اساس اصلاحیه قانون مبارزه با مواد مخدر حکم به اعدام این قاچاقچی بدهد به اندازه یک عدس یا لپه نبوده است ، بار شیشه  او،  یک کیلو گرم بوده است و حالا خودتان حساب کنید یک کیلو شیشه، چند آدم را می‌کشد و  چند خانواده‌ را متلاشی می‌کند؟!

جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲۵
فاطمه
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۷
۰
۰
همین حالا مردی در زندان است كه بیش از یك كیلو شیشه با خود داشته و حكمش اعدام بود اما به واسطه با نفوذ بودن عمویش، اعدام نشده و حبس خورده و از آنجا قبض تلفن دوستانش را پرداخت میكند و از داخل زندان هنوز بازار شیشه را هدایت میكند نام خانوادگیش را نمیدانم اما بیرون از زندان ممد بلك یا ممد جیمبو صدایش میكردند پس چرا او را صدبار اعدام نمیكنید كه بازار هدفش زنها بودند كه وانمود میكرد از آنها حمایت میكند خرجیشان را برای چند ماهی میداد و وقتی آلوده میشدند پول موادشان را میگرفت و یا باید مشتری جدید معرفی میكردند لطفا عدالت را واقعا اجرا كنید. و این مرده زنده شده را هم اعدام كنید تا خواهران و برادران ما سالم زندگی كنند
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۷
۰
۰
من وقتی این خبر رو شنیدم یاد دختر بچه بوشهری افتادم كه مادر و دوست مادر و پدرش برای تنبیه كردن اون به خاطر شب ادراری یكی از چشماش رو سوزانده بودند و تمام استخوانهای بدنش رو خرد كرده بودن و با فندك زجرش داده بودن. بله كاملاً حق باشماست و این مرد و امثال این مرد باید بارها و بارها طعم مرگ رو بچشن. اعدام برای این افراد كمه باید جای این بچه ها و خانواده ها باشن و زجری كه كشیدن با تمام وجود حس كنن تا مجازات شن. انشاء ا...
رضا
United States
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۷
۰
۰
كسی منكر مفسد بودن قاچاقچیان نیست اما تجربه نشان داده كه اعدام راه حل نیست اعدام مثل سرطان می ماند كه اگر درست عمل نشود یا خوب درمان صورت نگیرد ریشه آن بیشتر خواهد شد اگر اعدام چاره كار بود مرحوم خلخالی آن را با شدت انجام می داد و الان نیز كم و بیش اعدام صورت می گیرد نتیجه آن این است كه الان شاهد اعتیاد و فروش مواد مخدر بیش از گذشته در كشور خصوصا میان جوانان هستیم تاجایی كه دسترسی به آن از دسترسی به مرغ ماشینی راحت تر است میدانید چرا چون همان مثال جراحی است كه انجام شد ولی شیمی درمانی نشد تا ریشه خشكانده شود یعنی با اعدام یك نفر همسرش بی شوهر وفرزندان وی بی پدر شده وآنها نیز تادیروز اگر منتظر نان از سوی پدر بودند حالا خود مجبورند از همین راه ارتزاق كنند ما كه اینجوری دیدیم شما اگر غیر از این دیدید بفرمایید تاما هم متوجه شویم
ایرانی
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۷
۰
۰
به نظر من همه افراد خلافكار باید در همان ابتدا بدون هیچ گذشتی هرچه سریعتر وجودشان از صحنه زندگی محو شود تا فرصت پارتی پیدا كردن را نداشته باشند و قانون و زندگی مردم را به مسخره نگیرند. والسلام
محمدی
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۷
۰
۰
در جایی مشغول به كار هستم كه یكی از جامعه هدفم دختر بچه ای است كه پدری شیشه ای دارد او دانش آموز مقطع راهنمایی است .در حالی كه پدرش دارای درآمد بالایی دارد اما این دختر نیازمند ابتدایی مایحتاج روزمره است .
جامعه
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۷
۰
۰
به نظرم اعدامش نكنن چون خیلی بد میشه برای جامعه.
عادل
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۷
۰
۰
به نظرم پلیس از ایشان به عنوان طعمه استفاده كند و مجرمان را بگیرد كه شیشه نیارن
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۷
۰
۰
این فرد مرگ رو تجربه كرده ،حكمش هم مثل حكم محكومی هست كه طناب دار براش پاره شده باشد...............آزادی
خداوند می خواست این فرد زنده بماند .دیگر این حرفها چه معنی می تواند داشته باشه
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۷
۰
۰
احساسی برخورد نش دین ما اسلامه و حكم حكم خدا؛نخواندم در قرآن ولی شنیدم از اساتید كه كسی كه یك بار اعدام بشه و زنده بمونه دیگه نباید اعدام بشه؛به نظرم حكمش بشه حبس ابد(بدون عفو) تا روزی صد بار آرزوی مرگ كنه
سیدمحمد
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۷
۰
۰
من احساس میكنم شیطان بارها میتواند انسان را فریب دهد ولی كسی كه یك بار پای چوبه دار رفته ( خودتان را جای آن شخص بگذارید) فكر میكنم دیگه از صدها كیلومتر به فكر شیشه نباشد .
شاید یكبار شانس زنده ماندن انقدر بالا و پایین بردن خبر ندارد در ضمن كسانی كه معتاد به این مواد میشوند زیر سر دلالان مواد نیست، در دسترس بودن این مواد است شما در اجتماع هر چیزی را زیاد و نسبت به پیامد های آن هشدار دهید و یا خدمات به چنین افرادی را قطع كنید ببیند وضع اجتماع بهتر می شود یا بدتر ؟
بی نام
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۷
۰
۰
شیشه كه وارد نمی شه تولید داخل
arash
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۷
۰
۰
////ارسال نشود /////نمیدانم چه اسراری شده است كه بعضی ها ازمرگ دیگران بنا به هرعلت لذتی درخود احساس میكنندمطمئنم اگراین خبرنگارازرقص بالای چوبه دارخوشش نیامده بودازاسم اعدام هم نفرت پیدا میكردووقتی مرگ رقص رایك باردیدهیچوقت به تماشای دومی نمی رفت وبااظهارات شفقت به خاطر دیگران به خاطرمعتادشدن آرزوی مرگ دیگران رانمیكردعزیزم خیلی ازكشوزها اعدام راازقانون حذف كرده انداگرخیلی مشتاقی كه دست وپازدن راببینی میتوانی درسلاخ خانه كاركنی امادرانجامرگ غذای دیگران است وخواهشاتوبرای دیگران دل نسوزبگذارمردم دلشان بحال خودشان بسوزدوخداراشكركه قاضی نشده ای (آقای جام جم لطف بكن این دفعه رامنتشركن متشكرم)...
هوشی
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۷
۰
۰
این فرد را اعدام كنند ولی افراد قدرتمندی كه در همه جانفوذ دارند واین موادرابه خورد ملت می دهند را می خواهید چكار كنید؟
الهام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۷
۰
۰
من نمیدونم اونایی كه میگن نباید اعدام بشه چه دلیل منطقی دارن ولی احتمالا فیلم زیاد می بینن،مخصوصا فیلمایی كه توش فرد اعدامی طناب دارش پاره میشه وبعد متحول میشه و میشه یه آدم سر به راه، نه بابا این خبرا نیست اینا همش تو فیلماست،اگه دوست دارین اینجوری فكر كنین كه یك بار مردن واسه این ادما كه هر روز باعث مرگ صد نفر میشن كمه.
سعید
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۷
۰
۰
نویسنده به مطالب درست و به حقی اشاره كردن اما من چند تا سوال داشتم ...

آیا نمی تونیم بگیم كه این انسانی كه قاچاقچی شیشه از آب در اومده چطور شده كه سرنوشتش به اینجا رسیده ؟ آیا دولت ها در زمینه اشتغال و آموزش مهارت های زندگی مشكلی نداشتن؟ آیا اگر كسی درآمد كافی و حلال داشته باشه؛ اگر آرامش روحی و روانی داشته باشه؛ اگر خانواده سالم و پاك داشته باشه سراغ قاچاق شیشه میره علیرغم اینكه می دونه مجازاتش مرگ هست؟
آیا فرصت های كار و زندگی در تمام كشور ما یكسان هست؛ كسی كه در پایتخت زندگی می كنه و كسی كه در روستاهای سیستان و بلوچستان زندگی می كنه؟
بالفرض كه این آدم رو اعدام كردید آیا مشكل حل میشه؟ آیا هیچ تضمینی هست كه فرزندان و یا امثال همین انسان؛ این چنین سرنوشتی نداشته باشن؟

آیا فكر نمی كنیم این انسان ماحصل شرایطی است كه از بدو تولد تا بزرگسالی این آدم با اون روبرو شده؟
آیا فكر نمی كنیم كه گرفتاری این شخص به علت عدم آموزش كافی به این فرد و امثال اون بوده؟
مهم نیست این فرد اعدام بشه یا نه چون دردی رو دوا نمی كنه؛ چون فردا این فرزندان ما هستن كه در جامعه ایی كه ما اون رو برنامه ریزی و هدایت نكردیم گرفتار خواهند شد...
و آخر كلام ؛ تا كی باید خودمون رو باید به كوچه علی چپ بزنیم، همه ما مسولیم...
mehdi
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۷
۰
۰
باید فرهنگ سازی شود،آموزش پرورش در مدارس به كودكان و اولیاء آنها از عواقب و مضرات مصرف شیشه بگویدو آگاهی كودكانی و خانواده هاشان را بالا ببرد. در تشبیه كردن این بیماری مصرف شیشه مثل بیماری طاعون، سرطان و ایدز بلكه بدتر از آن در رسانه های صوتی و تصویری بارها سخن گفته شود،هر روز و مرتب تكرار گردد،تا هزینه نكنیم نمیتوانیم جلوی ضرر رابگیریم،در كارتهای تبلیغاتی مثل بلیط مترو ،پوسترها و.....نیز میتوان مضرات و عواقب مصرف شیشه را به تصویر كشید،شیشه نیروی انسانی و خانواده ها را در كشورها هدف قرار داده كه اگر برای آن وقت نگذاریم ضرر مالی جانی و تبعات اجتماعی برای همه خواهد بود.تا چه حد در این زمینه فعالیت كرده ایم؟؟؟
نسحم
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۷
۰
۰
با سلام ،بدون هیچ مقدمه می گویم كمی فكر كنیم ببینیم آیا با اعدام این فرد و افراد مثل او ریشه معتادین و فروشندگان مواد مخدر برچیده میشه ؟چرا همیشه در همه موارد ضعیف ترین فرد قربانی میشه ؟ به نظرمن افرادی كه به این درجه می رسند از روی نادانی بوده و كسانی هستند كه از روی دانایی از نادانی این افراد سوءاستفاده می كنند بیائیم بجای كشتن افراد ، آگاهی را زیاد كنیم سرمایه گذاری در این بخش از هر موضوع مهمی مهمتر است دقیقا بدلیل توضیحاتی كه در مورد خانواده ها ارائه داده اید و خلاصه اینكه می توان جلوی تولید و واردات این مواد را گرفت بشرطی كه مجریان بخواهند حتی آنهایی كه دانسته از این فعالیتها سود می برند.
یك مادر و همسر
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۷
۰
۰
به نظر من چنین افرادی نه یك بار بلكه به تعداد دفعاتی كه مواد حمل می كنن یا می فروشن مستحق اعدام هستن.
مجید
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۷
۰
۰
خیلی ها به خاطر شیشه به فساد كشیده میشوند.بعضی از زنهای سرپرست خانوار هم به خاطراین گرونی ها و اینكه نمیتونند شكم بچه هاشون رو سیر كنند به فساد كشیده میشوند این رو چی میگید؟
شجاعی از سقز
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۷
۰
۰
راستی در كتاب قرآن شباهت های مانند این وجود ندارد تا قاضی طبق آن تصمیم بگیرد؟
yaghub
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۸
۰
۰
نویسنده مطلب فوق با دیدی بسیار زیبا و از زاویه ای متفاوت به موضوع جنجالی اعدام دوباره ، پرداخته است.
از نظر ایشان استقبال كرده و میگویم كه احترام به قانون بالاترین ارزش در هر جامعه ای میتواند باشد.
بیایید نترسیم ازاینكه كشورهای دیگر چه میگویند و چه خواهند گفت . مگر قاچاق مواد مخدر در دیگر كشورها آزاد است؟ مگر آنها قاچاقچیان مواد مخدر را اعدام نمیكنند؟ همین كشورهای همسایه خودمان، راه دور نرویم، در كشور عربستان ، همراه داشتن قرص كدئین، جرم سنگینی است و زندان در پی دارد.، چه برسد به ....
وقتی قاضی حكم نیستی یك قاچاقچی را داده است، پس آن شخص دیگر نباید زنده باشد.
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۸
۰
۰
متاسفم برای شما كه مدافع اعدام هستید. الان در گوشه گوشه شهر لابراتوارهای تولید شیشه آزادانه فعالند و شما گمان می كنید با اعدام یك نفر اعتیاد در كشور ما ریشه كن می شود.
محمود
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۸
۰
۰
بر منكرش لعنت .... حبس ابدش كنند ولی اعدام دیگه نه . ما كه به معجزه اعتقاد داریم و همیشه این خبر را میشنویم كه فلان مرد و زن و كودك از مرگ حتمی نجات پیدا كرد چرا این را معجزه ندانیم از كجا میدانم شب قبل از اعدام این مرد و یا خانواده اش در خلوت با خدا چه راز ونیازی داشتند پس اعتقادات ما كه میگوییم صدبار اگر توبه شكستی باز آی چی میشه . پس تمام این حرفها پوچه آیا معجزه نیست یا استجابت دعا ممكن نیست؟
رضا
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۸
۰
۰
اعدام همیشه كار ساز نیست واین معضل بااعدام ریشه كن نخواهد شد باید فر هنگ سازی شود همان طور كه در اروپازیاد یافت می شود ولی مردم سراغش نمی رند چون به مضر اتش پی برده اند البته زمان بر بو ده و همت همه را میخاد چرا كه با اعدام خانواده وی نابود خو اهد شد
مریم
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۳۰
۰
۰
ای كاش یك نفر از عالم غیب می آمد و می گفت كه چرا حتی مرگ هم این مرد را رد كرده. شاید باید بماند و بیشتر از این تاوان گناهانش را در مقابل این همه انسان بیگناه بدهد

نیازمندی ها