برخی آرام آرام در حال عبور از خطوط قرمز هستند

انتقاد فرمانده ناجا از حضور برخی مسئولان در فیس بوک

و بازهم فرقه ضالّه فیس‌بوکیّه!

ظاهرا این بحث مربوط به شبکه مجازی فیس‌ بوک که از ابتدای دولت جدید کلید خورده است، تا ما را کچل نکند، حالا‌حالاها قصد ندارد دست از سر مبارک ما بردارد. گاهی زمزمه رفع فیلترینگ آن از گوشه‌ای شنیده می‌شود (که البته چندان هم منبع آن مشخص نیست) و گاهی نیز زمزمه تکذیب رفع فیلترینگ از این سایت بلاتکلیف!....
کد خبر: ۶۰۴۹۲۹
و بازهم فرقه ضالّه فیس‌بوکیّه!

در شکستن فیلترینگ:

اینجا بشکنم، یار گله داره

اونجا بشکنم، یار گله داره

وزیر امور خارجه: بشکن بشکنه، بشکن!...

وزیر ارتباطات: من نمی‌شکنم!....

ـ بشکن!

ـ بشکن، ولی خیلی ظریف!

***

وزیر ارتباطات: «هیچ قول و قراری وجود ندارد که سایت فیس‌بوک رفع فیلتر شود.» ـ به نقل از جراید فیلتر نشده

از قرار مسموع، دو سه روز پیش، جناب محمود واعظی، وزیر محترم ارتباطات، در مراسم ختم مرحوم پدر آقای ولی‌الله سیف، رئیس کل بانک مرکزی شرکت کرده ‌اند که در حاشیه این مراسم، خبرنگاران بر گرد ایشان حلقه می‌زنند. بفرما.....فقط مانده بود که از حالا مراسم ختم ما حاشیه‌دار شود!

ایشان همچنین در خصوص حضور برخی مسئولان دولتی در فیس‌بوک، می‌فرمایند که: «این مسئولان باید خودشان در این باره پاسخگو باشند.».....بروید از خودشان بپرسید!

بسته پیشنهادی: وقتی هم خدا می‌داند و هم خیلی از بندگان خاص خدا؛ خب چرا شما ندانید که علاوه بر برخی مسئولان دولتی، بسیاری از بزرگان اهل فرهنگ و هنر ـ از جمله خود حقیر ـ نیز عضو فیس‌بوک هستیم و بسیار هم استفاده بهینه از آن به عمل می‌آوریم؛ ترویج فرهنگ و هنر خودمان. این کجایش بد است؟ ....در عین حال چند فقره پیشنهاد عاجل داریم:

1ـ‌ توصیه به همکاران: از آنجا که ما خودمان نیز روزنامه‌نگاریم، از دوستان خبرنگار همکارمان می‌خواهیم که لااقل در مراسم ختم، یقه مشکی مسئولان را نگیرند. بگذارید، فرد متوفی، خدابیامرز، مجلسش بدون حاشیه باشد. آن مدیر و مسئول، در مجلس عزا مسلما ملول و متألم است و ممکن است یک پاسخی بدهد که بعدا مجبور شود آن را از بیخ تکذیب نماید. ممنون از همه دوستان خبرنگاری که از راه دور و نزدیک تشریف آوردند. وسیله ایاب و ذهاب، دم در مهیا می‌باشد. ان شاءالله که در شادی‌هایتان جبران کنند مسئولان!

2ـ ایجاد دودستگی: در جلسات هیأت دولت فخیمه، آقایان وزرا به دو دسته تقسیم شوند: وزرای واجد فیس‌بوک، وزرای فاقد فیس‌بوک. وزیر فیس‌بوکی و وزیر فیض بوکی! (یعنی خودش فیض می‌رساند و نیازی به فیس‌بوک نیست.) فقط آن دسته از عزیزان که عضو فیس‌بوک می‌باشند، موقع جلسات جدی هیأت دولت، دل به کار بدهند و حواسشان به لایک زدن و کامنت گذاشتن یا استاتوس نوشتن نباشد. بهتر است سرعت اینترنت هیأت دولت شدیدا پایین کشیده شود. البته تا دم در فقط!

3ـ رفع یواشکی: از آنجا که خیلی‌ها ممکن است به فیلتر بودن شبکه‌هایی مجازی مثل فیس‌بوک، عادت کرده باشند و کم‌توقعی‌شان بشود که یکشبه فیلترینگ آن شکسته شود؛ فلذا در این جور موارد و مواقع، خیلی ظریف می‌شود یواشکی، فیلتر را برداشت. یکهو و بی‌کله که خیلی‌ها جا بخورند، نه!... (این روش، پیش از اینها، مثلا در حوزه اقتصادی مملکت، بارها درخصوص گران کردن تدریجی و آهسته برخی اجناس و خدمات دولتی، امتحان شده و بحمدالله کمترین واکنش و حساسیت را به دنبال داشته است. از ما گفتن. باز هم می‌توانید بروید از خودشان بپرسید!)

رضا رفیع

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۷
۰
۰
با این مطالبت شكر را گرون كردی

نیازمندی ها