به گزارش باشگاه خبرنگاران، در این مقاله که به قلم «الکساندر گازمن» تحلیلگر سیاسی و رسانه ای آمریکا منتشر شده، وی هدف پنتاگون از انتشار گزارشی راجع به موشکهای بالستیک قاره پیمای ایران را بهانه تراشی و دستاویز قرار دادن آن برای توجیه حمله به ایران دانسته است.
گازمن مینویسد: ماشین جنگی واشنگتن اکنون ایران را متهم کرده که ایران قادر است تا سال 2015 موشکهای بالستیک قاره پیمایی بسازد که می توانند به امریکا برسند.
این تحلیلگر مسائل سیاسی به بخش دیگری از گزارش پنتاگون که گفته« ایران موشک های بالستیک خود را در مانورهای کاملا علنی آزمایش می کند .این مانورهای موشکی، ایران را قادرمی سازد مهارت های عملیاتی زمان جنگ راکسب کرده و به تاکتیک های جدیدی دست یابند.» اشاره کرده و میگوید ماشین تبلیغات جنگ واشنگتن مسیری را در پیش گرفته که نشان دهد ایران می تواند موشکی بسازد که به ایالات متحده برسد و چنین موشکی خواهد ساخت.
3 مرحله روحانی برای انتخاب وزیران
یک فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به ساز و کار در نظر گرفته شده از سوی رئیس جمهور منتخب برای انتخاب کابینه دولت یازدهم گفت: آقای روحانی از کارگروه هایی که در حوزههای مختلف تشکیل داده، خواسته است که برای هر وزارتخانه چند نفر معرفی شوند تا در نهایت با مشورت با حلقه نزدیک مشاورینش و سپس هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی و چهره های شاخص درباره انتخاب وزیران به نتیجه برسند.
صادق زیباکلام در گفتگو با مهر، در پاسخ به سوالی مبنی بر مطرح شدن نام های مختلف برای تصدی معاون اولی و برخی وزارتخانه ها درباره ساز و کار در نظر گرفته شده برای انتخاب کابینه اظهار کرد: در حال حاضر نمی توان روی هیچ نامی انگشت گذاشت و گفت این افراد وزیر و یا معاون و معاون اول خواهند شد.
وی افزود: آقای روحانی از فردای بعد از انتخابات کارگروه ها و کمیته هایی در حوزه های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، امنیتی و... تشکیل داده است و اعضای تشکیل دهنده این کارگروه ها متشکل از کسانی که در ستادهای انتخاباتی رئیس جمهور منتخب فعال بوده اند، وزیران دولت سازندگی، برخی وزرای دولت اصلاحات و چهره های شاخص میانهرو از اصولگرایان و اصلاح طلبان است.
بررسی انتخاب روحانی در موسسه انگلیسی
تلویزیون آمریکا با اشاره به بررسی تاثیر انتخاب روحانی بر سیاست خارجی ایران در یک موسسه انگلیسی گفت: در پی پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ایران مقام های برخی از کشورها همراه با کارشناسان و تحلیلگران سیاسی میکوشند تاثیر این انتخابات را بر سیاست های جمهوری اسلامی در عرصه های مختلف مورد بحث قرار دهند در لندن موسسه پژوهشی مطالعات استراتژیک بین المللی به تازگی جلسه ای در این زمینه برگزار کرد و طی آن سه کارشناس مسائل ایران نظرهای خود را در این مورد ابراز کردند.
تحلیلگر تلویزیون آمریکا با تاکید بر اعتماد متقابل ایران و غرب به یکدیگر برای حل مسئله هسته ای،افزود: برای حل مسئله هسته ای، ایران باید کمی انعطاف نشان دهد و آمریکا و اروپا نیز باید سعی کنند امتیازهایی که به ایران میدهند مهمتر باشد و بزرگتر باشد.
نتانیاهو: روحانی گرگی در لباس میش است
نخست وزیر رژیم صهیونیستی که از حسن روحانی به عنوان رییس جمهور جدید ایران به خشم آمده است می گوید ایران روز بروز به خط قرمز نزدیکتر میشود و دنیا نباید به حسن روحانی رییس جمهور منتخب اعتماد کند زیرا او گرگی در لباس میش است.
بنیامین نتانیاهو که با شبکه سیبیاس آمریکا گفت و گو می کرد ایران را همچنان متهم کرد که بدنبال ساخت سلاح هستهای است.
وی افزود:اسرائیل نگران است با روی کار آمدن حسن روحانی که یک ماه پیش در انتخابات ریاست جمهوری ایران با قاطعیت به پیروزی رسید مواضع کشورهای دیگر بویژه کشورهای غربی نسبت به ایران ملایمتر شود.
به گزارش بی بی سی فارسی،اسرائیل سلاح هستهای دارد، اما معاهده منع گسترش سلاحهای هسته ای(NPT) را امضا نکرده است.
ایران خواهان این است که آژانس بین المللی انرژی اتمی به سلاحهای هستهای اسرائیل هم توجه نشان دهد، به زرادخانه های اتمی اسرائیل دسترسی داشته باشند و از آنها بازدید کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت