ستاره تیم ملی والیبال ایران:

منتظر‌ شگفتی‌های بعدی باشید

ایران سربلند در ماراتن والیبال با ایتالیا

ملی پوشان شایسته والیبال ایران در دومین بازی خود یکشنبه شب در شهر ساساری جزیره ساردنیا مقابل تیم ملی ایتالیا قهرمان 8 دوره جهان به میدان رفتند. تیم ملی والیبال ایران در این دیدار در 5 گیم با نتیجه 3 بر 2 از تیم قدرتمند ایتالیا شکست خورد. اما در مجموع دو دیدار ایران با امتیاز 4 بر 2 در برابر ایتالیا پیروز شد.
کد خبر: ۵۷۵۴۳۶
ایران سربلند در ماراتن والیبال با ایتالیا

تیم ملی والیبال ایران درآغاز هفته پنجم رقابت‌های لیگ جهانی جمعه شب در شهر مودنا با نتیجه جالب توجه 3 بر یک مقابل تیم ایتالیا به پیروزی رسید. برخلاف دیدار اول که تعداد تماشاگران ایرانی در سالن چشمگیر بود به دلیل دوری شهر ساساری که در شمال غرب جزیره ساردنیا واقع  شده است ایرانیان زیادی نتوانستند با سفر هوایی یا دریایی به ساساری رفته و در سالن حاضر شوند.

گیم اول: 25 بر 22 به سود ایتالیا

ملی‌پوشان والیبال ایران کار را مقتدرانه آغاز کردند. آن‌ها پس از برد در بازی اول با روحیه مضاعف مقابل ایتالیا یکی از پرافتخارترین تیم‌های والیبال جهان به میدان رفتند. بازی خوب سعید معروف و امتیازهای طلایی رحمان داودی و امیر غفور خیلی زود ایران را از ایتالیا پیش انداخت.

در مقابل اما بازیکنان نامدار ایتالیا که نمی‌توانستند بار دیگر حسرت از دست دادن امتیازها را مقابل ایران بخورند، سعی کردند تا با نمایش یک بازی ترکیبی و نقش‌آرایی خیره کننده "ایوان زایتسف" و "کریستین ساوانی" پایاپای ایران پیش بروند. "کریستین ساوانی" اگرچه بعد از بازی با روسیه قدری آسیب دیده بود اما در بازی دوم ایتالیا مقابل ایران از ابتدا به میدان رفت. او در بازی نخست از ست سوم به بعد به میدان رفت اما با این حال موفق شد به عنوان امتیازآورترین بازیکن میدان را از آن خود کند.

بازی خوب "زایتسف" به تدریج در میانه‌های ست نخست این دیدار کار را به سود ایتالیا پیش برد. چند اشتباه فردی از بازیکنان ایران موجب شد تا حریف تا 4 امتیاز ایران پیش بیفتد. اما در مقابل امیر غفور که یک روز فوق‌العاده را پشت سر می‌گذاشت بارها از پشت خط دیوار دفاع سه نفر حریف را از در هم کوبید تا ایران اختلاف امتیازها را کاهش دهد.

سرویس‌های تماشایی رحمان داودی و دفاع بی‌نقص از علیرضا مباشری و عادل غلامی بار دیگر ایران را به بازی برگرداند و در امتیاز 18 کار را به تساوی کشاند. بازیکنان ایران کاملا مسلط بر جریان بازی کار می‌کردند. ایتالیا قهرمان 8 دوره لیگ جهانی والیبال با تمام توان برای برد در این دیدار به میدان آمده بود اما در برابر بازی مقتدرانه فرزندان ایران به سختی امتیاز می‌گرفت.

امیر غفور به خوبی قدر پاس‌های طلایی و پایپ‌های سعید معروف را می‌دانست و از پشت خط با آبشارهای بلند خود دفاع حریف را پشت سر می‌گذاشت.

دفاع سه نفره تراویکا، برتا و بریرالی کار را برای اسپکرهای ایران دشوار کرده بود.

دو تیم تا امتیاز 20 پایاپای پیش رفتند اما سرویس‌های خوب کاپیتان ساوانی و دریافت‌های نه چندان مطلوب ایران موجب شد تا بار دیگر ایتالیا در امتیاز پیش بیفتد.

این گیم در نهایت با نتیجه 25بر22 به سود ایتالیا به اتمام رسید. امتیاز آورترین بازیکن ایران در این گیم نیز امیر غفور با کسب 6 امتیاز بود و برای ایتالیا نیز زایتسف و سامانی هر یک با 5 امتیاز بهترین‌های این گیم بودند.



گیم دوم :25 بر 20 به سود ایتالیا

محمد موسوی بهترین مدافع روی تور لیگ جهانی تا هفته پنجم در گیم دوم بار دیگر ارزش‌های خود را به رخ ایتالیایی‌ها بویژه کریستین ساوانی حریف اصلی خود کشید.

ایتالیایی‌ها در این بازی تمرکز زیادی روی پاس‌های کوتاه، بریده و سرعتی داشتند. تراویکا سعی می‌کرد تا با پاس‌های کوتاه موتور سرعتی‌های تیمش را روشن کند و قلب دفاع ایران را هدف قرار دهد.

زایتسف با هوشمندی خود دفاع ایران را فریب می‌داد و توپ را پشت آن‌ها می‌انداخت.

در حالی که توماس برتا از دفاع آبشار سهمگین رحمان داودی ابراز خشنودی می‌کرد داور اول این دیدار خطای تور او را اعلام کرد و امتیاز را به ایران داد تا همچنان برتری امتیازها از آن ایران باشد. زایتسف هم با به اوت زدن سرویس خود موجب شد تا وقت استراحت فنی اول با امتیازهای 8 بر 6 به سود ایران به پایان برسد.

در ست دوم حمزه زرینی به جا مباشری به میدان رفت. زرینی که تنها سه ساعت قبل از بازی اول ایران مقابل ایتالیا به محل برگزاری مسابقه رسیده بود در بازی اول نقش چندانی ایفا نکرد، اما خولیو ولاسکو تصمیم گرفت در ست دوم بازی دوم مقابل ایتالیا او را به میدان بفرستد تا از خصوصیات هجومی‌اش بهره ببرد و خط حمله ایران را تقویت کند.

آبشارهای قدرتی زرینی دقیقا همان چیزی بود که تیم ملی ایران به آن نیاز داشت. دفاع دو نفره ساوانی و بیرارلی هم نمی‌توانست مقابل ضربات قدرتمند حمزه دوام بیاورد.

سعید معروف به عنوان مغز متفکر تیم ملی والیبال ایران نقش خود را به خوبی ایفا می‌کرد. او حتی خارج از زمین و پشت تور هم توپ‌های دوم را به خوبی برمی‌گرداند.

سیمونه پارادی با آبشارها ویرانگر خود امان را از دریافت کننده‌های ایران بریده بود. سرویس های موجی و پرقدرت او به سختی مهار می‌شد و همین موضوع موجب می‌شد تا ملی‌پوشان ایران نتوانند از حریف فاصله بگیرند.

حساسیت بازی هر لحظه بیشتر می‌شد. کار برای هر دو تیم پایاپای پیش می‌رفت و گاهی ایران و گاهی ایتالیا یک امتیاز جلو می‌افتاد اما ستارگان هیچ یک از دو تیم سر تسلیم شدن در گیم دوم مسابقه را نداشتند. محمد موسوی که انصافا غیرتی بازی می‌کرد، در این دیدار نیز همانند مسابقه اول بارها با سرویس‌های پرشی، موجی و تماشایی خود امتیاز گرفت.

هر بار که ایران به کار سرعتی روی می‌آورد می‌توانست دفاع ایتالیا را جا بگذارد. عادل غلامی و محمد موسوی هر دو سرعتی ایران در این مسابقه خیلی خوب کار می‌کردند.

اگرچه تیم ملی والیبال ایران در گیم دوم نمایش خوب، هماهنگ و قابل قبولی داشت اما بازیکنان نامدار و مقتدر ایتالیا موفق شدند در امتیازهای پایانی اختلاف خود را زیاد کنند و گیم دوم را نیز به سود خود به پایان ببرند.



گیم سوم : 25 بر 20 به سود ایران

 تیم ملی والیبال ایران در گیم سوم چیزی برای از دست دادن نداشت. ملی‌پوشان والیبال ایران که خوب می‌دانستند برای پیروزی در این مسابقه دیگر نباید به حریف امتیاز بدهند، در آغاز گیم سوم کولاک کردند و سه امتیاز آغازین را به سود خود به پایان بردند.

در مقابل اما بازیکنان باتجربه ایتالیا خیلی خوب فضای خالی تیم ایران را پیدا می‌کردند و با آبشارهای هوشمندانه خود اجازه نمی دادند جریان بازی به سود ایران پیش رود.

ولاسکو در گیم سوم شهرام محمودی را به جای امیر غفور به میدان فرستاد تا شاید اسپک‌های فنی محمودی دردی از تیم ملی ایران دوا کند.

سعید معروف کاپیتان ایران که سعی می‌کرد در مقابل به بازیکنان روحیه دهد با رد کردن توپ دوم بین دفاع سه نفره ایتالیا، یک امتیاز گرفت و بار روانی تیم را بالا برد.

نبرد تن به تن و رو در روی موسوی و زایتسف در نوع خود دیدنی و جالب بود. آن‌ها سعی می‌کردند تا به هر شکل ممکن یکدیگر را دفاع کنند. تیم ملی والیبال ایران باز هم روی کار سرعتی به مراتب راحت‌تر امتیاز می‌گرفت. هرگاه دریافت‌های خوبی به سعید معروف می‌رسید، پاسور باهوش تیم ملی سعی می‌کرد تا سرعتی‌ها را تغذیه کند و جریان بازی را به سود ایران پیش ببرد.

سرویس‌های خوب موسوی ایران را سه امتیاز از ایتالیا پیش انداخت و "برتو" سرمربی تیم میزبان را مجبور کرد تا وقت استراحت بگیرد.

علی مباشری که حالا چهارمین بازی خود در لیگ جهانی را تجربه می‌کرد، کاملا مسلط به عنوان یک دریافت کننده تمام عیار نقش‌آفرینی می‌کرد. او موفق شد یک امتیاز سرویس خوب بگیرد.

روند بازی در گیم سوم به سود ایران بود. ایتالیایی‌ها همچون بازی اول حرفی برای گفتن نداشتند. تعویض‌های ولاسکو جواب داد و بازی خوب حمزه زرینی، شهرام محمودی ایران را بار دیگر 4 امتیاز از حریف جلو انداخت.

محمد موسوی آنقدر زایتسف را دفاع کرد تا براتو سرمربی ایتالیا مجبور شد بهترین مهره خود را از زمین بیرون بکشد تا اجازه ندهد تا وی بیش از این تحقیر شود.

ایران اختلاف امتیازهای خود را به عدد 6 رساند تا یک بار دیگر لرزه به تن ایتالیا بیاندازد. اختلاف امتیاز به عدد 4 رسید.

گیم سوم بازی با نتیجه 25 بر 20 به سود والیبال ایران پایان یافت.



گیم چهارم : 25 بر 18 به سود ایران

تیم ایران در امتیازهای ابتدایی گیم چهارم باز هم از حریف پیش افتاد. ایتالیا پس از خروج زایتسف کاملا تضعیف شده بود. در مقابل تعویضی‌های ولاسکو هم خیلی خوب کار می‌کردند. به ویژه شهرام محمودی که بارها با اسپک‌های فنی خود توپ را پشت تور حریف می‌نشاند.

سرمربی ایتالیا بار دیگر زایتسف مهره موثر تیم خود را به زمین فرستاد تا جریان بازی را تغییر دهد. او و کریستین ساوانی کاپیتان تیم ایتالیا همچنان به عنوان امتیازآورترین بازیکن تا پایان گیم سوم نقش آفرینی می‌کردند.

در تیم ایران محمد موسوی فوق‌العاده کار می‌کرد. او حالا دیگر با شناختی که از اسپک‌های زایتسف پیدا کرده بود، بارها بهترین بازیکن ایتالیا را دفاع می‌کرد. شهرام محمودی نیز از پشت خط قلب دفاعی ایتالیا را آماج حملات خود قرار داده بود. سعید معروف با پاس‌های فریبنده خود خط دفاعی ایتالیا بویژه برتا و تراویکا را فریب می‌داد و با توپ‌های بلند رحمان داودی را تغذیه می‌کرد.

ایران به بازی برگشته بود. ایتالیا مجبور می‌شد تا امتیازها را با مهمانش تقسیم کند. هرچه روند بازی به سود ایران تغییر می‌کرد، بازیکنان ایتالیا تمرکز خود را بیشتر از دست می‌دادند. آن‌ها بعد از شکست در نخستین بازی مقابل ایران آماج حملات رسانه‌ها و منتقدان داخلی شده بودند.

ایران تا 6 امتیاز از حریف جلو افتاد. عادل غلامی به عنوان یک دفاع وسط شش دانگ به خوبی از حریم ایران دفاع می‌کرد. رحمان داودی هم که انگار تازه موتورش روشن شده بود به خوبی با  دو دفاع روبه‌روی خود بازی می‌کرد و از آن‌ها اوت می‌گرفت. حالا ایتالیا مجبور شده بود تا به کارهای ترکیبی و سرعتی روی آورد. بار دیگر پاس‌های بریده و کوتاه تراویکا برای ایتالیا امتیاز به ارمغان می‌آورد.

سیمونه پرودی همچنان با سرویس‌های موجی خود دریافت‌کننده‌های ایران را دچار مشکل می‌کرد اما ملی‌پوشان ایران در میانه این گیم به اندازه ای از حریف فاصله گرفته بودند که دیگر جبران کار برای ایتالیا سخت شده بود. سرانجام ایران گیم چهارم را با نتیجه 25 بر 18 به سود خود تمام کرد و کار را به تساوی 2 بر 2 کشاند.



گیم پنجم : 15 بر 13 به سود ایتالیا

 بازی برای هر دو تیم با حساسیت دو چندانی روبه‌رو می‌شد. هر تیمی در گیم پنجم کمتر اشتباه می‌کرد می‌توانست برنده بازی باشد.

خولیو ولاسکو شادمان عملکرد بازیکنانش را تحسین می‌کرد. ایتالیا مقهور توانایی ملی‌پوشان ایران می‌شد. سعید معروف، شهرام محمودی، رحمان داودی و سایر بازیکنان ایران همه در این بازی باتجربه و فوق‌العاده کار می‌کردند. فرهاد ظریف لیبروی خوش نقش والیبال ایران نیز با توپ‌گیری‌های بی‌نقص خود بارها حسرت امتیاز را به دل بلندزن‌های ایتالیا نشاند.

ایتالیا در گیم پنجم به آب و آتش می‌زد تا از دومین شکست مقابل ایران جان سالم به در ببرد.

بازیکنان ایران بعد از اینکه دو گیم از ایتالیا عقب افتادند، توانستند رقابت با حریف خود را به گیم پایانی بکشانند و تا برتری 4 بر یک در این گیم هم پیش رفتند و سرمربی ایتالیا را وادار به وقت استراحت در این دقایق کردند. زایتسف با عبور دادن توپ از دفاع ایران دومین امتیاز این گیم را برای ایتالیا به دست آورد تا اختلاف امتیاز دو تیم به عدد دو برسد و خیلی زود این اختلاف امتیاز به صفر رسید یعنی 4 بر 4 مساوی؛ به همین دلیل ولاسکو درخواست وقت استراحت برای تیم ایران کرد.

در ادامه بازی دو تیم در امتیازات 5 و 6 هم مساوی پیش رفتند تا اینکه دفع موسوی دوباره ایران را پیش انداخت (7 بر 6)؛ تا اینکه کار به تساوی کشید اما خطای سرویس زایتسف که به خارج از زمین رفت ایران را صاحب امتیاز دیگری کرد و بازهم ملی پوشان کشورمان پیش افتادند.

بعد از وقت استراحت فنی که با نتیجه 8 بر 7 به سودایران به پایان رسید و جابه جایی بازیکنان دو تیم در زمین، ایتالیا یک امتیاز دیگر گرفت و کار به تساوی کشیده شد اما فرصت این تیم برای پیش افتادن با خطای کاپیتان ساوانی و با سرویسی که به بیرون رفت، از دست رفت و در مقابل یک امتیاز به اندوخته های ایران اضافه شد.

یازدهمین امتیاز این دیدار توسط معروف به دست آمد و نتیجه 11 بر 8 به سود کشورمان شد. در این زمان ایتالیا درخواست وقت استراحت کرد بعد از آن بازیکنان ایتالیا اختلاف خود را کم و کمتر کردند و به نتیجه 12 بر 11 (به سودایران) رساندند. بعد از درخواست وقت استراحت ولاسکو؛ ایتالیا به یک امتیاز دیگر هم دست یافت و نتیجه را مساوی کرد. بازیکنان این تیم خیلی زود 13 بر 12 پیش افتادند اما غفور اجازه نداد این برتری خیلی دوام داشته باشد.

اعلام خطای تور حمزه زرینی از سوی داور دوم دیدار تیم های ایران و ایتالیا و کارت زرد به این بازیکن، نتیجه را 14 بر 13 به سود ایتالیا کرد. و در نهایت خطای پنجه دو ضرب سعید معروف ایتالیا را صاحب امتیاز پانزدهم کرد تا  15 بر 13 برنده این بازی شود.
 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
سعید
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۰
۰
۰
اولین بار است احساس غرور می كنم این پیروزی را به بازیكنان و مربی با شعور تیم ملی ایران و تمام مردم ایران تبریك می گوییم افرین به فدراسیون والیبال
كارخانه
Germany
۰۱:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۰
۰
۰
تیم های حرفه ای با توجه به تجربیاتشان میتوانند در تمام دوران ولحظات حرفه ای
عمل كنند و تیم والیبال ایران نشان دادبا برنامه ریزی های مناسب میتوانددرآینده تیم حرفه ای موفقی باشد.

نیازمندی ها