گرمخانهها که حالا دیگر نام شان بیش از همه به گوش معتادان ولگرد، بیخانمانها و کارتن خوابها آشناست، قرار است پس از چند سالی که از آغاز به کارشان میگذرد، تغییر نام دهند.
شنیدن نام گرمخانه ، شاید در سرمای چند درجه زیر صفر زمستانها گرمابخش باشد، اما این واژه کارکرد این مراکز در فصول دیگر سال را زیر سوال میبرد.
این باور رئیس سازمان رفاه شهرداری تهران است که میگوید چون مراکز نگهداری و ارائه خدمات به بیخانمانها و کارتن خوابها در تمام فصول سال فعال هستند پس گذاشتن نام گرمخانه بر آنها بیمعناست و بهتر است این مراکز به مددسرا تغییر نام دهند.
گرمخانههای دیروز و مددسراهای امروز پس از چند سالی که از عمر فعالیتشان میگذرد، حالا دیگر محل امن بسیاری از معتادان و بیخانمانهای شهرمان شدهاند تا جایی که حتی بسیاری از بیخانمانها این مراکز را به دیگر دوستانشان هم معرفی میکنند تا شاید آنها هم در این پناهگاه امن جایی برای اینکه یک وعده غذای گرم بخورند، حمام بروند، معاینه شوند و حتی چند ساعتی بخوابند، داشته باشند.
مددسراهای شهرداری 2000 نفر ظرفیت دارند، اما مسئولان این مراکز میگویند تقریبا در تمام طول سال و بخصوص در فصل زمستان تا چند برابر بیشتر از ظرفیت هم پذیرش میکنند، بیشترین مراجعهکنندگان به مددسراهای شهرداری هم معتادان بیخانمان هستند.
بیخانمانهای شهرمان از این به بعد باید به اسم جدید خانهشان عادت کنند، مددسراها حالا دیگر نه فقط در سرمای زمستان که در چهار فصل سال هم خانه اول و آخر کارتن خوابهای شهرمان خواهند بود.
پوران محمدی - گروه جامعه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت