به گزارش واحد مرکزی خبر ؛ این طرح در 5 ماده تنظیم شده است که در صورت تصویب نهایی تشکیلات کلی این سازمان حداکثر ظرف سه ماه پس از تصویب این قانون به تصویب شورای عالی می رسد و این طرح مجموعه عملیات و خدمات مشخصی است که براساس مطالعات توجیهی فنی ، اقتصادی- مالی و اجتماعی در قالب مراحل مختلف تحقق هدف های معینی را با اعتبار و طی زمان دنبال می کند.
در طرح مذکور برای این سازمان 5 وظیفه عمده برنامه ریزی ، بودجه ریزی ، نظارت و امور اداری و استخدامی و توسعه بهره وری در کشور تعریف شده است.
اگر چه این طرح به امضای 226 نفر از نمایندگان رسیده بود اما در صحن علنی 209 نفر حاضر بودند که در مجموع 127 نفر با یک فوریت آن موافق و 47 نفر مخالف و 8 نفر ممتنع رأی دادند.
تغییر نام مجامع امور صنفی به اتاق اصناف
با تصویب نمایندگان مجلس نام مجمع امور صنفی به اتاق اصناف شهرستان، نام مجمع امور صنفی مرکز استان به اتاق اصناف مرکز استان و نام شورای اصناف کشور به اتاق اصناف ایران تغییر می یابد.
همچنین با تصویب وکلای ملت تبصره ماده 2 قانون نظام صنفی کشور مصوب 24،12،82؛ صنوفی که قانون خاص دارند از شمول این قانون مستثنی می باشند و قانون خاص قانونی است که بر اساس نحوه صدور مجوز فعالیت، تنظیم و تنسیق امور واحدهای ذیربط، نظارت، بازرسی و رسیدگی به تخلفات افراد و واحدهای تحت پوشش آن استراحت در متن قانون مربوطه تعیین می شود.
نمایندگان مجلس همچنین در ماده 3 این لایحه تبصره 2 ماده 3 قانون را اصلاح کردند؛ بر این اساس مقرر شد اماکنی که واجد شرایط لازم به منظور استقرار چند واحد صنفی باشند، می توانند به عنوان محل ثابت کسب توسط یک یا چند فرد صنفی پس از اخذ پروانه کسب از اتحادیه یا اتحادیه های ذیربط مورد استفاده قرار گیرند.
آیین نامه اجرایی این تبصره به وسیله دبیرخانه هیأت عالی نظارت با همکاری اتاق اصناف ایران و نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تعیین می شود و ظرف سه ماه از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون به تصویب وزیر صنعت، معدن و تجارت می رسد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت