دست آخر هم هیچ تضمینی نیست که مرهمی بر گلایه دل شاهداماد باشد. در خیابانهای شمال پایتخت براحتی میتوان فروشگاههای لوازم آشپزخانهای را یافت که اگر به قصد خرید در آنها قدم بگذارید معلوم نیست چند میلیون تومان باید پیاده شوید تا بتوانید تنها بخشی از لوازم مرتبط با پخت و پز را به گونهای که مثلا جلوی خطاهای آشپزی رابگیرد پیدا کنید؛ چند میلیون برای سرنرفتن برنج!
البته فکر نکنید منظور، آن وسیلههای غیرمعمول که آدم حتی نام آنها را هم بسختی یاد میگیرد، است. خیر! وسایلی نظیر قابلمه و زودپز مدنظر است.
به همین سادگی. این همان چیزهایی است که برخی با تصور بهبود آشپزی آن را خریداری میکنند و برخی هم از سر پولداری زیاد.
یک زودپز را در نظر بگیرید. زودپزی که از لحاظ شکل و زمان طبخ تقریبا هیچ تفاوتی با نمونههای ساخت داخل ندارد، اما قیمتش حدود 900 هزار تومان است.
این البته یکی از سادهترین اشکال زودپزی است که در فروشگاه مورد مراجعه ما در شمال تهران وجود دارد. تنها تفاوت این زودپز با انواع مشابه این است که به هیچ عنوان منفجر نمیشود... این از اولین کمک وسیله به ناآشپزان!
در کنار همین زودپزها، سرویسهای قابلمهای را میبینیم که بسته به تعداد قطعات و جنس قابلمهها از یک تا حدود سه میلیون تومان قیمتگذاری شده است.
از فروشنده علت این قیمتهای بالا را پرسیدیم. پاسخ چه بود؟... «اول این که اینها بهترین مارک آلمان است؛ دوم اینکه، لبه آن طوری طراحی شده که زمان آبکشکردن یک دانه برنج هم از آن خارج نمیشود و سوم، دستههای این قابلمهها هیچگاه داغ نمیشود، بنابراین برای برداشتنشان از روی گاز نیازی به دستگیره نیست»... .
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد