یک کارشناس و درمانگر اعتیاد با اشاره به تغییر الگوی مصرف و انگیزه زنان برای مصرف مواد مخدر گفت: در گذشته بیشتر زنان میانسال خانهدار با انگیزه درمان به سمت مصرف مخدر میرفتند، اما امروزه اغلب اقشار مرفه و تحصیلکرده جامعه با انگیزه زیبایی و یا افزایش قوای جنسی به سمت مصرف ماده روانگردان شیشه میروند.
دکتر قدیرزاده با بیان اینکه آمفتامینها موجب افزایش انرژی و بیاشتهایی در بدن فرد میشوند، اظهار کرد: این لاغری موجب تحلیل تدریجی بافتهای عضلانی میشود، لذا کسانی که میخواهند با مصرف شیشه لاغر شوند، بدانند که نه تنها اندام آنها زیبا نمیشود، بلکه مشکلات زیادی ایجاد میکند.
قدیرزاده در بخش دیگری از این گفتوگو با بیان اینکه هشت درصد از معتادان کشور را زنان تشکیل میدهند، افزود: اغلب زنان خانهداری که یکی از اعضای خانوادهشان معتاد است، بیشتر به سمت مصرف مواد مخدر سنتی کشیده میشوند.
وی در ادامه با بیان اینکه زنان نسبت به مردان تمایل کمتری برای مراجعه به مراکز ترک اعتیاد دارند، اظهار کرد: زنان معتاد به دلیل کمبود منابع مالی و همچنین کمبود اطلاعرسانی در این زمینه کمتر اقدام به ترک میکنند.
این درمانگر اعتیاد خاطر نشان کرد: معمولا زنان معتاد نسبت به زنان سالم بیشتر در معرض مشکلات روانی و جسمانی قرار دارند و به علت مسائل مختلف و برخلاف مردان، به صورت انفرادی اقدام به مصرف مواد مخدر میکنند. همچنین زنان معتاد بیشتر در معرض تهدید و سوء استفاده جنسی قرار دارند.
وی گفت: حدود 50 تا 70 درصد زنان معتاد، همسر معتاد دارند.
ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با مهندس حمیدرضا هلالی، عکاس، پژوهشگر و مدرس انجمن سینمای جوانان ایران مطرح شد
دانیال نوروش از لذت مضاعفش در سریالی گفت که یادآور «روزیروزگاری» بود