به گزارش فارس، غلامحسین اسماعیلی افزود: ما زندان را به مجازات محدودکننده آزادی تعبیر میکنیم، برای محدودیت هم گاهی فرد را به پشت حصارها یا دیوارهای آهنی میبریم و گاهی با توجه به تکنولوژی روز، آزادی عمل را از او سلب میکنیم و برای مثال میگوییم که فرد حق ندارد از محدوده مشخصی که برایش معلوم شده بیرون برود.
وی تأکید کرد: امروزه استفاده از پابندهای الکترونیک در برخی از کشورهای دنیا عملیاتی شده و ما هم این اقدام را مفید میدانیم، البته این طرح تنها در 14 کشور جهان و در سطحی محدود اجرایی شده و ما نمیتوانیم بگوییم که در این زمینه از آنها عقب ماندهایم.
اسماعیلی گفت: ما برای اجرای طرح پابند الکترونیک در کشور اقدامات لازم را انجام دادهایم و به عمد این موضوع را رسانهای کردهایم تا شرکتهای سازنده داخلی به این فکر بیفتند که پابند الکترونیک نیاز جدید جامعه است و دانش خود را برای تولید این ابزار به کار گیرند.
معاون قوه قضاییه با اشاره به مذاکره جدی با نمایندگیها و شرکتهای واردکننده پابندهای الکترونیک گفت: اجرای این طرح به تخصیص اعتبار و بودجه مناسب نیاز دارد چرا که بخشی از هزینهها به دستبندها و پابندهای الکترونیک مربوط است و بخش دیگری هم به سرورهای اطلاعاتی مربوط میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد