حسن رادمرد، معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان مطلب بالا و اینکه قبل از اتخاذ این تصمیم به اندازه کافی روغن در بازار توزیع شده است، بیان کرد: در حال حاضر روغن خام آماده در اختیار واحدهای تولیدی قرار گرفته و از فردا 100 هزار تن روغن تسویهشده توزیع میشود.
او با بیان اینکه تصمیم اختصاص ارز تلفیقی به کالاهای اساسی در کارگروه کنترل بازار گرفته و ابلاغ شده است، افزود: سیاست کشور حرکت به سمت تک نرخیشدن ارز است و ما باید در این مسیر قدم بر میداشتیم.
وی با تاکید بر اینکه ما با توجه به شرایط بازار و در نظر گرفتن همه جوانب کار به خصوص در بحث حمایت از حقوق مصرفکنندگان در این مسیر حرکت کردیم، خاطر نشان کرد: تصمیماتی که در کارگروه بازار گرفته میشود مبتنی بر شرایط بازار و کشور است و ما ابتدا بخش اعظم این کار را برای چهار قلم کالا (برنج، روغن، گوشت قرمز و مرغ) انجام دادیم و ارز مرجع آنها را به ارز مبادلهای نزدیک کردیم.
به گفته وی در این مسیر کار کارشناسی انجام شده و از انجمنهای صنفی، تولیدی، توزیعی و اصناف کمک گرفته شده است.
رادمرد افزود: ما کالاهایی مثل روغن خام را به سمت ارز تلفیقی حرکت داده و با توجه به اینکه روغن به مقدار لازم ذخیره شده در شش ماه آینده باید به سمت واقعیکردن نرخ واردات آنها و اختصاص ارز مبادلهای حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه برای نهادهها هیچ تغییر قیمتی نداریم، بیان کرد: حتی به این کالاها یارانه دادهایم تا در بخش تولید از محل مازاد ذخیرهسازی کنیم.
رادمرد با تاکید بر اینکه در مدیریت بازار پنج عنصر تامین، قیمتها، توزیع، نظارت و بازرسی وجود دارد، اظهار کرد: در حال حاضر فرآیند نظارت و بازرسی به خوبی در حال انجام است و ما در این زمینه هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی رشد زیادی داشتهایم.
معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت خاطر نشان کرد: از سال 1391 تاکنون هفت میلیون بازرسی از سوی سازمان حمایت انجام شده که این بازرسیها از مبادی ورودی، کارخانجات و مراکز توزیعی انجام شده و عمده تمرکز آنها بر روی کالاهایی مثل روغن نباتی و شکر بوده است.
روز گذشته فهرست قیمت محصولات عمده تولیدی شرکتهای روغن نباتی با 30 تا 35 درصد افزایش اعلام شد.(گزارش ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت