زندگی داخل قبر

براتیسلاو آماده می شود تا شب سرد دیگری را در درون قبری در یک گورستان قدیمی متروکه در شهر نیچ در جنوب صربستان که از 10 سال پیش سرپناهش است، سپری کند.
کد خبر: ۵۳۷۲۳۸
زندگی داخل قبر

به گزارش روز شنبه جام جم آنلاین به نقل خبرگزاری فرانسه، براتیسلاو و الکساندر تنها ساکنان زنده گورستان قدیمی هستند که از دهه 1970 تعطیل شده است.

10 سال پیش پدر براتیسلاو در یک حریق که خانه شان را ویران کرد، جان سپرد. براتیسلاو 40 ساله بدون خانه ، بیکار و بدون داشتن هیچ شخصی که به او کمک کند چاره دیگری جز اقامت در گورستان نداشت.

براتیسلاو با چهره ای پوشیده از ریش می گوید: من از مرده ها نمی ترسم ، روح آنها در جایی است که باید باشد. استخوان ها هم هیچ آسیبی به انسان نمی رسانند.

یک کلاه پشمی سر اورا پوشانده و کاپشن کم و بیش تمیز اما کهنه ای به تن دارد.

وی می افزاید: من چیزی سرقت نکرده ام حتی قبری را که داخل آن زندگی می کنم نبش نکرده ام. سطح قبر باز بود منهم در داخل آن مستقر شدم.

در کنار وی ، همسایگان ساکتش قرار دارند، سه تابوت سربی که بقایای یک خانواده درون آنها قرار دارد که دیگر هیچ فردی به سراغشان نمی آید.

براتیسلاو معترف است که از نگاه کردن به تابوت ها حتی الامکان خودداری می کند.

الکساندر 53 ساله 20 سال است که در قبرستان قدیمی زنگی می کند. وی درون مقبره ای  متعلق به سال 1929 سکونت دارد.

چند دبه محتوی آب گل آلود، انبوهی کیسه پلاستیکی، باقیمانده مواد غذایی و لباس های کهنه تمام دارایی او را تشکیل می دهند.



براتیسلاو و الکساندر هرگز کار نکرده اند.

براتیسلاو تصریح می کند: به عنوان کارگر ساختمانی آموزش دیده ام اما هرگز کاری پیدا نکرده ام. او که شاهد اوایل دهه 1990 و فروپاشی یوگسلاوی سابق بوده خاطرنشان می کند: در آن دوران کار پیدا نمی شد.

تحریم های بین المللی علیه بلگراد به دلیل نقشش در درگیری ها مشکل بی خانمان ها را وخیم تر کرد.هزاران نفر کار خود را از دست داده و با فروپاشی اقتصاد سوسیالیستی با فقر دست به گریبان شدند.

براساس آمار رسمی هفت درصد جمعیت 7.2 میلیون نفری صربستان زیر خط فقر زندگی می کنند.

200 هزار نفر در این کشور بی خانمان هستند. نرخ بیکاری 22.5 درصد جمعیت فعال است.

همسایگان در محله گورستان قدیمی براتیسلاو و الکساندر را که با جمع آوری بقایای غذا از داخل سطل های زباله به بقای خود ادامه می دهند، مردان گورستان می نامند.

گاهی اوقات مردمی که در نزدیکی محل زندگی می کنند برای آنها لباس های کهنه ، خوراکی  و حتی اندکی پول می آورند.

براتیسلاو می گوید :برای نظافت به یک حمام عمومی می روم که 180 دینار (معادل 1.5 یورو) برایم هزینه دارد. تا حمام باید دو ساعت پیاده راه بروم اما در زمستان ناگزیرم سوار اتوبوس شوم که برایم 120 دینار هزینه در بردارد. واقعا دشوار است.

این دو بی خانمان در گورستان قدیمی شهر نیچ آرامش دارند. به استثنا معتادهای معدودی که لابلای گورها پرسه می زنند عملا هیچ بازدیدکننده ای به گورستان نمی آید.

یکی از نگرانی ها ی براتسیلاو این است که موجب ترس عابران معدودی که از محل عبور می کنند، نشود. وی معترف است: مشاهده خروج یک فرد زنده از داخل یک گور واقعا موجب وحشت می شود. مترجم: بهرام افتخاری.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
ایرانی
-
۱۷:۴۸ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۴
۰
۰
چرا اینقد میخاین بدبختی كشورهای اروپایی رو نشون بدین ؟ !!!!
ایران
-
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۵
۰
۰
كشورخودمان زیرخط فقرنداره كه گیرداده ایم به كشوره های دور ورمون گرونی پدر همه رو درآورده كسی هم خیالش نیست ها....

نیازمندی ها