تعطیلی بخش پیوند کلیه بیمارستان سینا بیماران را سرگردان کرد

این که بخش پیوند یک بیمارستان بابت افزایش تعرفه ، تعطیل شود ، نشان می دهد یا وزارت بهداشت به رغم اعلام قبلی هیچ نقشی در تعیین تعرفه ها ندارد یا این که وزارتخانه با افزایش غیرمنطقی تعرفه ها ، چندان هم مخالف نیست.
کد خبر: ۴۹۴۹۸

ماجرا از اینجا آغاز شد که بخش پیوند بیمارستان سینا ، در پی اعلام افزایش هزینه پیوند کلیه از یک میلیون و 600هزار تومان به 2میلیون ، تعطیل شد. دکتر پورمند ، رئیس مرکز جراحی این بیمارستان می گوید: رئیس بیمارستان سینا معتقد است پولی که از طریق هیات امنای وزارت بهداشت برای عمل پیوند کلیه تخصیص داده می شود ، کم است ؛ بنابراین نامه هیات امنا را که باعث می شود بیمار مبلغی را پرداخت نکند ، نمی پذیرد.

بیمارستانی برای اقشار محروم

بیمارستان سینا سال گذشته 115 پیوند کلیه داشته است که به اعتقاد رئیس انجمن حمایت از بیماران کلیوی ، بیمارانی که به این مرکز مراجعه کرده اند که معمولا از اقشار محروم و کم درآمد جامعه هستند؛ به طوری که حتی هزینه فرانشیز داروهای آنها را هم انجمن پرداخت می کند. مصطفی قاسمی ، رئیس انجمن می گوید ، روال عمل پیوند کلیه درگذشته این گونه بوده که هزینه این کار از سوی بیمه یا هیات امنای ارزی پیوند کلیه پرداخت می شد اما در حال حاضر با اعلام این مبلغ ، اکثر بیماران قادر به پرداخت 2 میلیون تومان نیستند و این تصمیم از سوی مدیریت بیمارستان سلیقه ای و شخصی اتخاذ شده است.

مشکلی وجود ندارد!

در این میان ، اظهارنظر دکتر کاظمینی ، رئیس مرکز مدیریت پیوند و بیماری های خاص وزارت بهداشت ، خواندنی است . وی به خبرگزاری ایسنا می گوید: «هر بخش پیوند در بیمارستان حداکثر 2 پیوند در هفته انجام می دهد و تعطیلی یک بخش ، مشکل حادی نیست». دکتر کاظمینی ادامه می دهد: بیمه موظف است ، هر مبلغی را که به عنوان تعرفه پیوند کلیه تعیین می شود ، بپردازد و بیمار فقط 10 درصد مبلغ را از طریق هیات امنای ارزی تامین می کند. همچنین رئیس مرکز مدیریت پیوند و بیماری های خاص وزارت بهداشت با اشاره به وجود 24 بخش پیوند در تهران می گوید: حتی با تعطیلی یک بخش آمادگی عمل اورژانسی 10 پیوند کلیه در 23بخش دیگر وجود دارد.

پیگیری می کنم

آخرین خبر از تعطیلی بخش پیوند کلیه بیمارستان سینا، قول مساعدت دکتر اکبری ، معاون سلامت وزارت بهداشت برای پیگیری موضوع است . اکبری می گوید: متاسفانه به علت کسالت و بستری بودنم در بیمارستان از تعطیلی واحد پیوند کلیه بیمارستان سینا اطلاعی ندارم اما حتما این موضوع را از مسوولان آن پیگیری خواهم کرد تا مشکل رفع شود. وی می افزاید: مسوولان دانشگاه علوم پزشکی تهران که این بیمارستان را تحت پوشش دارند باید دلیل قانع کننده ای برای تعطیلی واحد پیوند کلیه بیمارستان سینا داشته باشند. حال تصور کنید برای انجام عمل پیوند کلیه یکی از عزیزانتان به هر دری زده اید تا کلیه مورد نیاز را تهیه کنید ، داروهای مورد نیاز را هم فراهم کرده اید و در نوبت عمل جراحی قرار گرفته اید اما با مراجعه به بیمارستان مسوولان آن می گویند: بخش پیوند کلیه بیمارستان تعطیل شده است . در بیمارستان های دولتی دیگر هم به دلیل ازدحام بیماران باید در نوبت عمل جراحی قرار بگیرید.آیا دلایل رئیس بیمارستان سینا برای تعطیلی یک بخش از بیمارستان دولتی از درد بیماران کلیوی می کاهد؛.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها