مسکن، رقیب جدی بورس در سال91

کارشناس بانک سرمایه، رقیب جدی بورس در سال آینده را مسکن دانست و اظهار داشت: در ماه‌های اخیر شرکت‌های بزرگی وارد بازار سرمایه نشد به این ترتیب اگر خصوصی‌سازی ادامه یابد و عرضه‌های اولیه و ورود شرکت‌ها مدام ادامه داشته باشد، بورس رونق گرفته و ارزش و حجم معاملات افزایش می‌یابد.
کد خبر: ۴۶۳۱۳۶

 کارگزار بورس اوراق بهادار و دبیر کل سابق کانون کارگزاران سال 90 را سال مطلوبی برای فعالان بازار سرمایه ندانست و عنوان کرد که با وجود بازارهای رقیبی چون مسکن در سال آینده باید عرضه های اولیه در سال 91 مدام ادامه یابد.

حسین خزلی خرازی ـ کارگزار باسابقه بورس تهران ـ در گفت‌وگو با خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به عملکرد بورس در سال 90 اشاره کرد و گفت: سال 90 به لحاظ میانگین بازدهی، سال مطلوبی برای فعالان بازار سرمایه نبود به‌طوری که شاخص بورس کاهش یافت و تعداد عرضه‌های اولیه نیز کم بود.

وی افزایش بازار‌های رقیب بازار سرمایه شامل اوراق مشارکت، نرخ ارز، توسعه و سپرده‌های بانکی را مورد توجه قرار داد و خاطر نشان کرد: به این ترتیب میانگین بازدهی سال 90 به هشت درصد کاهش یافت و شرکت‌های صادراتی که جهش‌های درآمدی داشتند در انتهای جدول قرار گرفتند.

این کارشناس بانک سرمایه رقیب جدی بورس در سال آینده را مسکن دانست و اظهار داشت: در ماه‌های اخیر شرکت‌های بزرگی وارد بازار سرمایه نشد به این ترتیب اگر خصوصی‌سازی ادامه یابد و عرضه‌های اولیه و ورود شرکت‌ها مدام ادامه داشته باشد، بورس رونق گرفته و ارزش و حجم معاملات افزایش می‌یابد.

خرازی به پیش‌بینی اوضاع بورس در سال 91 پرداخت و افزود: با حفظ وضع موجود بورس یکی از گزینه‌های مطلوب سرمایه‌گذاری در سال 91 است. البته در سال جدید شروع انتخابات 92، تغییر مجلس و موضوع تحریم‌ها و تهدید‌های بین‌المللی به همراه بازار‌های رقیب مطرح است.

دبیرکل سابق کانون کارگزاران عنوان کرد: با این حال و با توجه به این‌که سرمایه‌گذاران طلا و ارز اشباع شده‌اند پیش‌بینی می‌شود که حداقل در چهار ماهه اول سال 90 سرمایه‌ها وارد بورس شود. (ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها