نکتهها، درسها و پندهای سوره مبارکه انفال
آیه 35:
در طول تاریخ، مراسم مذهبی دستخوش تحریف یا آمیخته به اموری لغو شده است. گاهی مقدسترین مراکز، صحنه بالاترین خرافات میشود.خداگرایی و پرستش خدا، خواسته فطری آدمی است و در طول تاریخ، همراه انسانها بوده است؛ با این تفاوت که برخی از انسانها با استفاده از راهنمایی پیامبران به معرفت خداوند یکتا دست یافتند و به عبادت خالصانه او پرداختند؛ اما بسیاری از انسانها به دلیل نادانی و پیروی از هواپرستان، دچار شرک و بتپرستی شدند و عبادت خود را به انواع خرافات و شهوتها آلوده کردند.
در تاریخ میخوانیم که گروهی از اعراب در زمان جاهلیت، هنگام طواف خانه کعبه، کاملا عریان میشدند، سوت میکشیدند و کف میزدند و نام آن را عبادت میگذاشتند! و چنان که امروزه بعضی با خوردن نان و شراب، مراسم عبادی خودشان را برگزار میکنند و برخی دیگر با انجام دادن رقص سماع در خانقاهها به عبادت میپردازند یا مجالس مذهبی را با نواختن موسیقی بر پا میکنند و با اینگونه کارها فقط هواهای نفسانی خودشان را در قالب عبادت، اشباع میکنند. برای رسیدن به مرز عبودیت، باید از کارهایی که موجب غفلت میشود، دوری کرد و از به کارگیری ابزاری که عبادت را به لهو و لعب آلوده میکند، پرهیز کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام سید کاظم سید باقری، معتقد است گفتمان مقاومت یک آرمان فراگیر اسلامی و انسانی است که فراتر از مرزها و فرقهها حرکت میکند
استاد یدالله کابلی معتقد است: تحولات نقاشیخط، نمایش قدرت نوآوری و خلاقیت در عرصه خط است
مصطفی کارخانه در گفتوگو با «جامجم»: