در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش سیانان ، جرمن رنه کوفره مارتینز 35 سال در آرژانتین زندگی میکرد و همین هفته به شهر «لاسیسترنا» در شیلی برگشت. رئیس گروه حقوق مدافع زندانیان و ناپدیدشدگان شیلی گفت: باید تحقیق و معلوم شود ایا وی قانون را نقض کرده است یا نه.
یکی از سه پسر جرمن آمدن پدرش را به مقامات خبر داد. همسر جرمن از دولت مزایایی برای ناپدیدشدن شوهرش میگرفت البته وی سال گذشته از دنیا رفت و خبردار نشد که شوهرش در این سالها زندگی دیگری برای خود در آرژانتین به راه انداخته بود.
جرمن به مسئولان گفت به دلیل شرایط امنیتی به کشور برنگشت.
جرمن 24 سپتامبر 1973 در روزهای نخست پس از کودتای پینوشه دستگیر شد. حکومت سیاه پینوشه از 1973 تا 1990 ادامه یافت و شیلی پس از آن به وسیله غیر نظامیان اداره شده است. در دیکتاتوری او 2300 نفر ناپدید و 30 هزار نفر دیگر شکنجه شدند.
جرمن در گزارش سال 1991 دولت، از جمله ناپدید شدگان نبود اما در سال 1995 یک کمیسیون پزشکی بقایای جسدی رامتعلق به او تشخیص داد اما در سال 2006 کمیسیون پزشکی دیگری بقایای فوق را متعلق به شخص دیگری دانست.
جرمن 65 ساله تا یک سال بعد از زندانی شدن با همسرش ملاقات میکرد ولی پس از آن دیگر خبری از او نشد. یک زن همسایه این زوج میگوید: جرمن ژوئیه 1975 با شوهر او به آرژانتین رفت. جرمن و دوستش که هر دو کمونیست بودند ، ظاهرا در این سالها سر دولت کلاه گذاشتهاند.
گروه ترجمه
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه