هشدار جدی دادستان مرکز آذربایجان شرقی به اخلالگران امنیت غذایی؛

تشکیل پرونده کیفری برای متخلفان حوزه آرد و نان

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان آذربایجان شرقی از تشکیل پرونده کیفری برای تمامی متخلفان حوزه آرد و نان خبر داد و تأکید کرد که قاچاق آرد یارانه‌ای در حکم کلاهبرداری بوده و با قاطعیت پیگرد قضایی خواهد شد.
کد خبر: ۱۵۵۵۹۸۱
نویسنده بهروز فروغی

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: در نشست کمیته نظارت بر عرضه مایحتاج عمومی که با حضور مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی برگزار شد، برخورد با اخلالگران شبکه توزیع کالاهای اساسی در دستور کار قرار گرفت.

حسین محمدزاده آلمالو، دادستان مرکز استان، با تبیین ابعاد قانونی تخلفات این حوزه اظهار داشت: «قاچاق آرد یارانه‌ای مصداق بارز ماده ۲ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری است و دستگاه قضا با سوءاستفاده‌کنندگان از این امتیازات دولتی که معیشت مردم را هدف گرفته‌اند، بدون کوچک‌ترین اغماضی برخورد می‌کند.»

علاوه بر برخورد قضایی با قاچاق، در این جلسه تدابیر ویژه‌ای برای بهبود وضعیت عرضه کالاهای اساسی اتخاذ شد. تسریع در روند ترخیص محموله‌های وارداتی و پیشگیری از احتکار کالاهای ضروری از محورهای مورد تأکید دادستان بود.

همچنین، به‌منظور افزایش سطح نظارت‌های مردمی و پاسخگویی سریع‌تر به شکایات، مقرر شد ظرفیت اپراتورهای سامانه تلفنی ۱۲۴ در استان افزایش یابد. بر اساس مصوبات این جلسه، بازرسی‌های میدانی از نانوایی‌ها تشدید شده و واحدهای متخلف علاوه بر جریمه، با دستور قضایی پلمب خواهند شد.

دادستان مرکز استان در پایان خاطرنشان کرد که حفظ امنیت غذایی شهروندان خط قرمز دادستانی است و مصوبات ابلاغی به مراجع ذی‌ربط، لازم‌الاجرا بوده و روند اجرای آن‌ها به‌طور مستمر رصد خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها