رییس کل دادگستری کرمانشاه:

گواهی سوءپیشینه ۱۴ ساعته صادر می‌شود

دادستان شهرستان سنقر و کلیایی‌:

آتش‌زدن پس‌چرای مزارع، جرم است

دادستان سنقر و کلیایی گفت: آتش‌زدن پس‌چرای مزارع جرم محسوب می‌شود و با متخلفان برخورد قضائی خواهد شد؛ کشاورزان باید بدانند که این اقدام طبق قانون هوای پاک ممنوع است و مجازات‌های مشخصی برای آن در نظر گرفته شده است.
کد خبر: ۱۵۱۰۴۶۹

جام جم آنلاین؛ حامد صادقی سطری اظهار داشت: کشاورزان باید بدانند که جارسوزی جرم بوده و با متخلفان این حوزه برخورد قضائی می‌شود. 

وی ادامه داد: از روش‌های مختلف مثل صدور اطلاعیه از طریق صدا و سیما، رسانه‌ها و دیگر ابزارهای ارتباطی، کشاورزان را در جریان جرم‌بودن آتش‌زدن پس‌چرای مزارع قرار داده‌ایم. 

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سنقر و کلیایی گفت: به زارعان شهرستان تخلف‌بودن جارسوزی را هشدار داده‌ایم، اگرچه تخلف‌بودن آتش‌زدن پس‌چر مزارع به کشاورزان ابلاغ شده، اما هنوز هم برخی کشاورزان به این هشدارها بی‌توجهی می‌کنند. 
 
وی ابراز داشت: بر اساس ماده «۲۰» قانون هوای پاک، سوزاندن بقایای گیاهی پس از برداشت محصولات کشاورزی ممنوع است و متخلف حسب مورد به جزای نقدی درجه ۶ موضوع ماده (۱۹) قانون مجازات اسلامی محکوم می‌شود. 
 
صادقی تأکید داشت: جهاد کشاورزی مکلف است مفاد این ماده را به طرق مقتضی به اطلاع بهره‌برداران بخش کشاورزی، عشایری و منابع طبیعی برساند، همچنین با افزایش گشت‌های مشترک از سوی ادارات جهاد کشاورزی، محیط زیست، شبکه بهداشت اقدامات پیشگیرانه انجام و در صورت مشاهده تخلف، با تنظیم صورت‌جلسه و ارائه مستندات موضوع به دادسرا گزارش شود. 
 
وی تأکید داشت: طبق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات «هر اقدامی که تهدید علیه بهداشت عمومی شناخته شود از قبیل آلوده‌کردن آب آشامیدنی یا توزیع آب آشامیدنی آلوده، دفع غیربهداشتی فضولات انسانی، دامی و مواد زائد، ریختن مواد مسموم‌کننده به داخل رودخانه‌ها، زباله در خیابان‌ها و کشتار غیرمجاز دام، استفاده غیرمجاز فاضلاب خام یا پس‌آب تصفیه‌خانه‌های فاضلاب برای مصارف کشاورزی ممنوع است. 

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سنقر و کلیایی خاطرنشان کرد: افرادی که تخلفات مذکور را مرتکب شوند، چنانچه طبق قوانین خاص مشمول مجازات شدیدتری نباشند به حبس تا یک‌سال محکوم خواهند شد. 
 
وی ادامه داد: طبق تبصره‌های ماده یاد شده تشخیص این که اقدام مزبور تهدید علیه بهداشت عمومی و آلودگی محیط زیست شناخته می‌شود یا خیر و نیز اعلام جرم مذکور به عهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان حفاظت محیط زیست است و منظور از آلودگی محیط زیست عبارت است از پخش یا آمیختن مواد خارجی به آب، هوا، خاک یا زمین به میزانی که کیفیت فیزیکی، شیمیایی یا بیولوژیک آن، حال انسان را به مخاطره اندازد. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها