حجت الاسلام محمد حسین طاهری در نشست خبری با خبرنگاران، خبرگزاریها و فعالان رسانهای استان اردبیل گفت: کار خبرنگاران شغلی مقدس است و اگر شما به درستی عمل کنید، در قیامت در زمره انبیا محشور خواهید شد.
وی تصریح کرد: که وظیفه انبیا رساندن خبر به بهترین شکل و در کمترین زمان ممکن به مخاطبان است و این وظیفه امروز بر عهده خبرنگاران است.
حجت الاسلام طاهری به تاریخچه ستاد امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و افزود: این ستاد در سال ۱۳۵۷ توسط امام خمینی (ره) تأسیس شد و پس تغییر فرآیند فعالیت ستاد هم اکنون شامل ۱۷ عضو از وزارتخانهها و نهادهای مختلف است که به نظارت و تسهیلگری در زمینه امر به معروف و نهی از منکر میپردازند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در ادامه به اهمیت بیتفاوت نبودن در برابر حوادث پیرامون اشاره کرد و ادامه داد: ما در یک کشتی نشستهایم و نمیتوانیم نسبت به مشکلات یکدیگر و آسیب های اجتماعی بیتفاوت باشیم.
حجت الاسلام طاهری با بیان این مطلب که گفتمان حکمرانی دینی در امر به معروف و نهی از منکر از برنامه های محوری ستاد است، افزود: ما باید به خانوادهها و جوانان آموزش دهیم که چگونه در برابر ناهنجاریها و مشکلات اجتماعی واکنش نشان دهند و رسانهها میتوانند با تولید محتواهای آموزشی و ترویجی، به ارتقاء آگاهی عمومی کمک کنند.
وی از رسانه ها خواست تا به عنوان بلندگوی مردم در راستای ترویج ارزشهای اسلامی و اجتماعی تلاش کنند و عنوان کرد: همکاری رسانهها در این زمینه بسیار حیاتی است و از خبرنگاران خواست تا با نیت خالص و با هدف خدمت به مردم، در این مسیر گام بردارند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور همچنین به برنامههای آینده ستاد اشاره کرد و یادآور شد: ما در نظر داریم کارگاههای آموزشی و همایشهای بیشتری برگزار کنیم تا بتوانیم به ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه بپردازیم.
بازتعریف مصادیق امر به معروف و نهی از منکر زمینه همدلی مردم را فراهم خواهد کرد
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل در اين نشست گفت: خبرنگاران مسئولیت اجتماعی بزرگی در قبال ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه دارند.
امیر رجبی با اشاره به اینکه فعالیتهای خبرنگاران مصداقی از امر به معروف و نهی از منکر است، تصریح کرد: شغل این عزیزان آمران به معروف و ناهیان از منکر است و این نشست فرصتی ارزشمند برای تبادل نظر در این زمینه است.
وي همچنین به حضور خبرنگاران از خبرگزاریهای استان، نشریات مکتوب و پایگاههای خبری اشاره کرد و از همکاران آنها در ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر نیز قدردانی نمود.
این مقام مسئول با تأکید بر لزوم بازتعریف این فریضه، خاطر نشان کرد: باید مصادیق امروزین امر به معروف و نهی از منکر را گسترش داد و این وظیفه مهم را اهالی رسانه به خوبی می توانند انجام دهند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: این موضوع به عنوان یک مسئولیت شهروندی و کنشگری در برابر اتفاقات جامعه مطرح است و تذکر و تشویق به کارهای نیکو در جامعه یک امر پسندیده است.
رجبي با بیان این مطلب که با همکاری اصحاب رسانه، این فریضه به موضوعاتی فراتر از موارد محدود و محصور باید گسترش یابد، تاکید کرد: هر چه این مصادیق را تسری و بسط دهیم، قطعاً جامعه همدلی بیشتری پیدا خواهد کرد و میتوانیم مردم را با خود همراه کنیم.
در پایان جلسه، خبرنگاران به تبادل نظر درباره راهکارهای عملی برای احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر پرداختند و بر اهمیت همکاری رسانهها در این زمینه تأکید کردند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
علیامین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفتوگو با «جامجم» از خاطرات حضورش در این سریال میگوید
خانمگل جام ملتهای آسیا در گفتوگو با «جامجم»: